Ομαδική Θεραπεία Gestalt

Διαδραστική Ομαδική Θεραπεία Gestalt

Ομάδες

Διαδραστική Ομαδική Θεραπεία Gestalt – Δημήτρης Τζαχάνης

Οκτώβριος 2019 – Ιούνιος 2020. Έναρξη Τρίτη 15 Οκτωβρίου

“…ο κόσμος ήταν εύκολος. Ένας απλός παλμός.” – Γ. Σεφέρης

Η ομάδα Gestalt του ινστιτούτου προσκαλεί κάθε τολμηρό να ξεκινήσει ένα ταξίδι με προορισμό τον εαυτό, αφετηρία την παρουσία στο εδώ και τώρα και με συνοδοιπόρους τους άλλους και την επαφή με την πραγματικότητα!

Σε αυτό το ταξίδι ας αφήσουμε τα μπαγκάζια του παρελθόντος… τα επαναλαμβανόμενα γνωστά συναισθήματα, τις ίδιες παγιωμένες σκέψεις και πεποιθήσεις, το αποξενωμένο σώμα… και ας επιτρέψουμε στη σοφία της στιγμής να μας συγ-κινήσει και εμπνεύσει να μας ανακαλύψουμε ξανά! Αυθόρμητα, άμεσα, με χώρο για πειραματισμό, πολλά λάθη(!) και με πυξίδα την προσωπική μας αλήθεια. Σημαντικό στοιχείο των συναντήσεων θα αποτελέσει η έμφαση στην επίγνωση του σώματος και των σωματικών μας αισθήσεων καθώς και η απελευθέρωση εντάσεων μέσω βιοενεργειακών και άλλων ασκήσεων και παιχνιδιών.

Η ομαδική θεραπεία Gestalt συναντιέται κάθε βδομάδα και η διάρκειά της είναι 2,5 ώρες. Ενώ η ομάδα έχει δημιουργηθεί για να συμπληρώσει και στηρίξει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα των σεμιναρίων του ινστιτούτου, οι συμμετέχοντες μπορούν να την παρακολουθήσουν και αυτόνομα για την προσωπική τους ανάπτυξη. Η ομάδα θα παραμείνει ανοιχτή για καινούργιες συμμετοχές για λίγο διάστημα από την έναρξή της. Για δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία με τον συντονιστή.

Εισαγωγική Παρουσίαση του Προγράμματος Gestalt & Θεραπεία του Τραύματος

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019, 20.00 – 22.00 – Είσοδος Ελεύθερη

Δημήτρης Τζαχάνης
Ο Δημήτρης Τζαχάνης έχει σπουδάσει Κοινωνική Ανθρωπολογία (BA) με μεταπτυχιακές σπουδές στην Ψυχανάλυση (MA) στο Λονδίνο. Έχει εκπαιδευτεί στη θεραπεία Gestalt από το Gestalt Institute of San Francisco και τώρα είναι ο υπεύθυνος του ινστιτούτου στην Αθήνα και Assistant Trainer. Είναι επίσης τελειόφοιτος Σωματικός Ψυχοθεραπευτής. Επιπλέον εκπαιδεύτηκε στη θεραπεία τραύματος και μετατραυματικής διαταραχής (PTSD) και...
Αναλυτικές Πληροφορίες
Ετικέτες
318 Shares
More
Share
Vibe
WhatsApp
Share