Διαχείριση Κβαντικής Ενέργειας με τον Νευροβιολόγο Dr Gene Ang

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΒΑΝΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Επίπεδο 1

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα
με τον
Νευροβιολόγο

Dr. Gene Ang, PhD

Με ενθουσιασμό η Heart Mind Synergy ανακοινώνει την ανταπόκριση του Νευροβιολόγου, Δρ. Gene Ang, PhD, στην πρόσκλησή μας να έρθει στην Ελλάδα για να μάς διδάξει τα εργαλεία και τις τεχνικές εκείνες που βοηθούν να συντονιζόμαστε με την Κβαντική Ενέργεια και να την διαχειριζόμαστε με σκοπό την ίαση, την ενίσχυση της θεραπευτικής μας πρακτικής, την ενίσχυση της πνευματικής μας ανάπτυξης, αλλά και απλώς για να επιφέρουμε ευεξία και ισορροπία στους γρήγορους ρυθμούς που βιώνουμε σήμερα.

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο «Διαχείριση Κβαντικής Ενέργειας» απευθύνεται:

• σε θεραπευτές που αναζητούν νέες τεχνικές και θέλουν να ενισχύσουν τα αποτελέσματα της πρακτικής τους.
• σε όσους θέλουν να έχουν την ευκαιρία να δουν και να κατανοήσουν πώς μεταβάλλεται η ύλη συνειδητά.
• σε όσους θέλουν να έχουν έναν βίο με καλή υγεία, ευεξία και ισορροπία σε φυσικό, συναισθηματικό, νοητικό και πνευματικό επίπεδο
• σε όσους θέλουν να ενισχύσουν την πνευματική τους ανάπτυξη

Με την ολοκλήρωση του 1ου επιπέδου εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες έχουν την δυνατότητα να εντάξουν τα εργαλεία και τις τεχνικές στην προσωπική τους πνευματική τους πρακτική ή στις θεραπευτικές συνεδρίες που διεξάγουν. Όλοι οι συμμετέχοντες λαμβάνουν:

• Εγχειρίδιο εφαρμογής των τεχνικών, 100 σελίδων
• Πιστοποιητικό Ολοκλήρωσης του 1ου Επιπέδου Εκπαίδευσης στην Διαχείριση Κβαντικής Ενέργειας

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στα Αγγλικά με άμεση διερμηνεία στα Ελληνικά.

Εκτός από τα εργαλεία και τις τεχνικές που θα διδαχθούν, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να πειραματιστούν λυγίζοντας ένα πιρούνι με την δική τους πρόθεση για να διαπιστώσουν οι ίδιοι την δυνατότητα να επηρεάσουμε την δομή και την σύνθεση της ύλης !

Κατά την παραμονή του στην Αθήνα, ο Dr. Gene Ang, PhD είναι, επίσης, διαθέσιμος για ατομικές θεραπευτικές συνεδρίες ενεργειακής ιατρικής την Παρασκευή, 2 Μαρτίου, 9:00 πμ-4:00 μμ. Η κάθε ατομική συνεδρία διαρκεί 1 ώρα.

Κόστος συμμετοχής στο σεμινάριο: 370€

Κόστος Ατομικής Θεραπευτικής Συνεδρίας: 200€.

Μπορείς να δηλώσεις το ενδιαφέρον σου από τώρα
συμπληρώνοντας το παρακάτω έντυπο

Η προθεσμία για εγγραφή λήγει την 26 Ιανουαρίου, 2018.

 

Διοργανωτής

Heart Mind Synergy
Επικοινωνία: Δήμητρα Χριστοφορίδη
Τ. 6970 034 299 & Ε. [email protected]
www.heartmindsynergy.gr

Ο Δρ. Gene Ang, PhD ασκεί την ενεργειακή θεραπευτική του πρακτική στο Thousand Oaks της Καλιφόρνια των Η.Π.Α. όπου κάνει ατομικές συνεδρίες ενεργειακής θεραπείας Επανασύνδεσης, Πράνα (Ζωτικής Ενέργειας), Ενεργειακής Θεραπείας Vortex, Σαμανικής Θεραπείας και Βιογεωμετρίας. Επιπρόσθετα, διεξάγει μια σειρά από εκπαιδευτικά σεμινάρια αποβλέποντας στην ενοποίηση της επιστήμης με την πνευματικότητα και την ενεργειακή ιατρική και...
Αναλυτικές Πληροφορίες