Διαχειρίζομαι τα συναισθήματα και τους φόβους μου

Διαχειρίζομαι τα συναισθήματα και τους φόβους μου

Διαχειρίζομαι τα συναισθήματα και τους φόβους μου

Μέσω ομαδικών καθοδηγούμενων παιχνιδιών, το παιδί μαθαίνει να κατανοεί να εκφράζει και να διαχειρίζεται τα συναισθήματα του, χωρίς εξάρσεις και βίαιες συμπεριφορές.

Μαθαίνει να προστατεύει τον εαυτό του από τυχόν διαμάχες ή βίαιες συμπεριφορές από άλλα παιδιά, να διαχειρίζεται διάφορες φοβίες που τυχόν έχει και το σημαντικότερο, να εκφράζει ότι το απασχολεί, αντί να το κρατάει μέσα του και να κλείνεται στον εαυτό του

Μέσα από μια Ομάδα Ψυχοκινητικής Ανάπτυξης, το παιδί αναπτύσσει μια ισχυρή αίσθηση του εαυτού του και της ταυτότητας του. Αποκτά εμπιστοσύνη στις ικανότητες του, μαθαίνει να χρησιμοποιεί πρωτοβουλία και εφευρετικότητα, ευαισθητοποιείται στις ανάγκες των άλλων και γίνεται πιο ικανό στην επικοινωνία. Βελτιώνει την ικανότητα εστίασης και προσοχής, αποκτά ευκολία στο να εκφραστεί και να παρουσιάσει αυτό που ¨είναι¨ και συνειδητοποιεί την μοναδικότητα του, με αποτέλεσμα την ενίσχυση της αυτοεκτίμησης του.

Κάθε δύο μήνες, έχουμε συνάντηση με τους γονείς, όπου συζητάμε για τον τρόπο που δουλεύουμε, ενημερώνουμε για την εξέλιξη και την πορεία των παιδιών τους και προτείνουμε συστήματα συμπεριφοράς με στόχο την επίλυση συγκρούσεων και την υγιή ανάπτυξη του παιδιού.

*Θα δημιουργηθούν ξεχωριστές ομάδες ανάλογα με την ηλικία των παιδιών.

*Η μια ομάδα θα διεξάγεται κάθε Παρασκευή (ώρα 18:00-20) και η άλλη Σάββατο (ώρα 10:30-12:30).

Απαραίτητη κράτηση θέσης.
http://bit.ly/2T08yrF

ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ.
Ανδριάννα Γεροντή
Cosmos Business Center
(3ος όροφος)
Κηφισίας 125 -127, Αμπελόκηποι
Τ: 215-5151681 – Κ: 6936504508

Αναλυτικές Πληροφορίες
Ετικέτες
Share
WhatsApp
Vibe
Share
More