2ήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Provocative Coaching” με τον Jaap Hollander

2ήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Provocative Coaching" με τον Jaap Hollander

ΙNTRODUCTION COURSE
PROVOCATIVE COACHING WITH JAAP HOLLANDER

PROVOCATIVE COACHING – “CHALLENGING PEOPLE IN ORDER TO HELP THEM.”

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός Dynamic Equilibrium System παρουσιάζει, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τον Jaap Hollander και τη μεθοδολογία του Provocative Coaching, ειδικά για επαγγελματίες.

Η φιλοσοφία πίσω από τη μεθοδολογία είναι η πρόκληση του ατόμου να βρει πόρους, διάθεση, κίνητρα που περιμένουν κρυμμένα μέσα του για να κάνει τις αλλαγές που θέλει, να πετύχει στόχους που έχει θέσει και δυσκολεύεται να ξεκινήσει ή να ολοκληρώσει και να προκαλέσει τα δυσλειτουργικά μοτίβα συμπεριφοράς του. Το Provocative Coaching είναι ένας συνδυασμός ζεστασιάς, χιούμορ και πρόκλησης. Το ρίσκο σε αυτή την προσέγγιση, για κάποιον που δεν έχει εκπαιδευτεί, είναι να χάσει τα πρώτα δυο στοιχεία. Χωρίς ζεστασιά και χιούμορ, μπορεί να καταλήξει σαρκαστικό ή, ακόμα χειρότερα, κυνισμός.

Το 2ήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Provocative Coaching with Jaap Hollander”, που θα πραγματοποιηθεί στις 1 & 2 Ιουνίου 2019 στον Πολυχώρο Χείρωνα (ώρες διεξαγωγής 10.00- 18.00), απευθύνεται σε επαγγελματίες, όπως:

  • NLP επαγγελματίες
  • Επαγγελματίες Coaches
  • Θεραπευτές
  • Ψυχολόγους – Ψυχοθεραπευτές
  • HR επαγγελματίες
  • Managers
  • Επαγγελματίες Υγείας (ιατροί, φαρμακοποιοί, διατροφολόγοι- διαιτολόγοι κα)
  • Εκπαιδευτές ενηλίκων
  • Εκπαιδευτικούς και δασκάλους

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, τη θεματολογία που θα καλυφθεί και το κόστος συμμετοχής, μπορείτε να κατεβάσετε εδώ τον αναλυτικό οδηγό ή να επικοινωνήσετε με τον διοργανωτή στο request@nickfragkias.com.

Χρησιμοποιήστε τον κωδικό “CHIRON_PC” για να έχετε έκπτωση 30%.

Στα πλαίσια της επίσκεψής του στην Ελλάδα, ο Jaap Hollander, η Dynamic Equilibrium System και ο Πολυχώρος Χείρωνας, προσφέρουν ένα ΔΩΡΕΑΝ θεματικό απόγευμα την Παρασκευή 31 Μαΐου, 19.00- 21.00 στον Πολυχώρο Χείρωνα, με θέμα “Provocative Work with Stress”. Αυτό το θεματικό event απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να γνωρίσουν την εφαρμογή του Provocative Coaching. Οι παρευρισκόμενοι έχουν την ευκαιρία να δεχθούν live coaching session με τον Jaap, ο οποίος θα κάνει 3 live provocative coaching demos και, στη συνέχεια, θα εξηγήσει τη μεθοδολογία.

Εξασφαλίστε τη θέση σας συμπληρώνοντας τη Φόρμα Εγγραφής σας εδώ και οι διοργανωτές θα επικοινωνήσουν μαζί σας για την επιβεβαίωση της θέσης σας.

Περισσότερες πληροφορίες για το free event μπορείτε να βρείτε εδώ.

Τι είναι το Provocative Coaching?

 

Συνέντευξη με τον Jaap Hollander – Podcast

Η εκπαίδευση και το θεματικό απόγευμα θα γίνουν στην αγγλική γλώσσα.

ΠΟΤΕ?
01/06/2019 10:00 – 18:00
02/06/2019 10:00 – 18:00

ΠΟΥ?
Πολυχώρος Χείρωνας: Αίθουσα «Ουρανός»
Παιανία – 19ο χλμ. Λεωφόρου Αθηνών-Λαυρίου

ΠΟΣΟ?
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Διοργανωτή:

Τηλέφωνο: 6973 749 149

email: info@dynamicequilibriumsystem.com

Αναλυτικές Πληροφορίες
Send this to a friend