Δημιουργώντας το Μέλλον που Ονειρεύεσαι -Σπάσε τα Δεσμά

Δημιουργώντας το Μέλλον που Ονειρεύεσαι -Σπάσε τα Δεσμά

Το Σάββατο 16/6 θα γίνει η παρουσίαση του Β΄μέρους του Σεμιναρίου « Δημιουργώντας το μέλλον που ονειρεύεσαι».

Ένα ολοκληρωμένο σεμινάριο βασισμένο στα βιβλία του Δημήτρη ΚλούβαΗ ΠΗΓΗ , ΣΥΝΔΕΣΗ ΨΥΧΩΝ , ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ” που μας οδηγεί στην κατάκτηση των στόχων μας, δημιουργώντας το ψυχικό όχημα για τη μεταμόρφωση της ψυχής και του σώματος, συνδυάζοντας τεχνικές μέσα από την παράδοση ( Υπερβατικός διαλογισμός- ύπνωση- αυτοΰπνωση) και την Ενεργειακή Ψυχολογία, οδηγώντας τους συμμετέχοντες σε υψηλή συγκίνηση , μέσω σύνδεσης συνειδητού – υποσεινηδήτου. Η δύναμη της πρόθεσης , της πληροφορίας και της προπληροφορίας.

Αργές σκέψεις , ο θησαυρός της δημιουργίας. Σπάζοντας τα δεσμά και τις πεποιθήσεις επέρχεται η θεραπεία και η δημιουργία σε βαθύ επίπεδο, έξω από τον κόσμο των πεποιθήσεων.

Χώρος Διεξαγωγής: Πολυχώρος DiVele, Αγ. Διονυσίου 5 Πειραιάς

Ώρα : 5.30 μ.μ.

*Για όσους θέλουν να συμμετέχουν για πρώτη φορά στην ομάδα θα γίνει προετοιμασία πριν την συνάντηση.
Τηλέφωνα επικοινωνίας – πληροφορίες: 6942050919 & 6942604123

https://www.facebook.com/groups/120627425184876/permalink/229137757667175/ βίντεο για την αφύπνιση μας

 

 

Δημήτρης Κλούβας
Δ.Σ. της εταιρείας « ΙΡΙΔΑ» Για τη διάδοση και εφαρμογή μεθόδων ανάτασης και ευεξίας του ανθρώπου Σύμβουλος αυτοβελτίωσης και προσωπικής ανάπτυξης – Σύμβουλος φυσικών θεραπειών για τη ψυχοσωματική ανάταση του ανθρώπου. Έχει σπουδάσει Συνθετική Ψυχοθεραπευτική Συμβουλευτική,(edexcel) – δίπλωμα ανώτερης πρακτικής στην Κλινική Ύπνωση – Συμβουλευτική ζεύγους PROFESSIONAL CERTIFICATE ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ. Βιοθυμική Ψυχοθεραπεία (Advanced Practitioner Diploma...
Αναλυτικές Πληροφορίες
Ετικέτες
117 Shares
Share
Tweet
WhatsApp
Share
Email