Δίωρο Βιωματικό Εργαστήριο Qi Gong Shen Dao με τον Αlain Ratie

Δίωρο Βιωματικό Εργαστήριο Qi Gong Shen Dao με τον Αlain Ratie

Δίωρο Βιωματικό Εργαστήριο Qi Gong Shen Dao με τον Αlain Ratie

Ο Αλαίν Ρατιέ, Μάστερ στο Qi Gong και ενεργειακός θεραπευτής μας καλεί να γνωρίσουμε μαζί του το Qi Gong-Shen Dao, και μοιράζεται μαζί μας τη μακρόχρονη εμπειρία του, σε ένα δίωρο βιωματικό εργαστήριο:

ΔΕΥΤΕΡΑ 14/10/2019 – 19.00 μμ – 21.00 μμ

Ξενοδοχείο AKROPOLIS SELECT: Φαλήρου 37-39 – Μετρό Συγγρού Φιξ

Κόστος εργαστηρίου 10€

Η καθημερινότητα και η προσκόλλησή μας στη συνήθεια, μάς έχουν οδηγήσει να ζούμε σε απόσταση από τον εαυτό μας. Με το Qi Gong-Shen Dao, έχουμε την ευκαιρία να αφήσουμε τον αυτόματο πιλότο και να πάρουμε το πηδάλιο σε ένα «πολύτιμο» εσωτερικό ταξίδι.

Το Qi Gong-Shen Dao στηρίζεται πάνω στις βασικές αρχές της κίνησης. Εξασκούμενοι σε αυτές, στρέφουμε την προσοχή μας στο φυσικό μας σώμα, και έτσι μάς δίνεται η ευκαιρία να επανακτήσουμε σταδιακά τη «χαμένη», αλλά σημαντική, σχέση μαζί του.

Όπου στρέφεται η προσοχή μας, εκεί αναπτύσσεται και η επίγνωση. Βρισκόμαστε στο «Εδώ και Τώρα».

Με επίγνωση και σεβασμό στις φυσικές αρχές ανοίγουμε το μονοπάτι της σύνδεσής μας με το Όλον, και γινόμαστε μέρος της Χαράς της Ζωής.

Συνέντευξη στην Εναλλακτική Δράση – Αλαίν Ρατιέ: Το Τσι Κονγκ είναι μια εσωτερική Αλχημεία

Αλαίν Ρατιέ
Ο Αλαίν Ρατιέ, Μάστερ του Qi Gong και ενεργειακός θεραπευτής, επιδίδεται στις Πολεμικές Τέχνες πάνω από 45 χρόνια. Άρχισε να ασχολείται με το Qi Gong εδώ και 27 χρόνια, αναζητώντας μια τεχνική η οποία θα μπορούσε να ενισχύσει το φυσικό του σώμα και η οποία θα του επέτρεπε να ανταποκριθεί επαρκώς στις εξαντλητικές απαιτήσεις των...
Αναλυτικές Πληροφορίες
125 Shares
Share
Tweet
WhatsApp
Share
Email