Προβολή ντοκιμαντέρ: “To φαινόμενο Bruno Groening”

ντοκιμαντέρ "Το φαινόμενο της θεραπείας"

Την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018 θα προβληθεί το μεγάλο ντοκιμαντέρ

“Το Φαινόμενο Μπρούνο Γκρένινγκ”.

Έχουν καταγραφεί πολλές περιπτώσεις ανθρώπων με επιβαρύνσεις στην υγεία τους ή σε άλλα θέματα, που βίωσαν μεγάλη βελτίωση την ώρα που έβλεπαν το ντοκιμαντέρ, ακόμα και ολοκληρωτική θεραπεία κάποιας χρόνιας “ανίατης” πάθησης.

Έναρξη της προβολής 15.00 με ενδιάμεσα διαλείμματα
Στο ξενοδοχείο Acropolis Select, Φαλήρου 37-39, Κουκάκι , (Μετρό σταθμός Συγγρού-Φιξ, έξοδος προς οδό Δράκου)

Η προβολή ολόκληρου του ντοκιμαντέρ θα διαρκέσει από τις 15:00 ως τις 20.00 το απόγευμα, με δύο μικρά διαλείμματα, και ένα μεγάλο που θα είναι 17:00 ως 18:00 (περίπου).

Είσοδος ελεύθερη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το ντοκιμαντέρ «Το Φαινόμενο Μπρούνο Γκρένινγκ» – παρουσιάζεται επί 15 χρόνια σε ολόκληρο τον κόσμο
Λέγεται πως όλα τα μεγάλα πράγματα είναι μικρά στο ξεκίνημά τους. Στην περίπτωση του ντοκιμαντέρ «Το φαινόμενο Μπρούνο Γκρένινγκ» αυτή η φράση αποδείχθηκε αληθινή με διαφορετικές έννοιες.

Συνήθως τα ντοκιμαντέρ παρουσιάζονται λίγες μόνο φορές, και μετά σχεδόν καθόλου. Αυτή η ταινία είναι διαφορετική. Προβάλλεται 15 χρόνια σε ολόκληρο τον κόσμο με μεγάλη επιτυχία, σε αίθουσες κινηματογράφων και άλλους μικρότερους χώρους προβολής.

Παρά το γεγονός ότι ταινίες πνευματικού περιεχομένου είναι σπάνιες στους εμπορικούς κινηματογράφους, το ντοκιμαντέρ “Το Φαινόμενο Μπρούνο Γκρένινγκ” έχει προβληθεί 12.400 φορές σε 100 περίπου χώρες. Υπολογίζεται ότι την έχουν δει 330.000 θεατές, και σε πολλούς προκάλεσε δέος.

Αναλυτικές Πληροφορίες
NLP & Life Coaching Program 2019 | Χαράλαμπος Σολέας
Επερχόμενη
Ιούνιος 23, 2019
Αθήνα
Share
Tweet
WhatsApp
Share
Email