Δωρεάν Eισαγωγικές συναντήσεις στο Βe Fluid

Σε αυτές τις συναντήσεις θα βιώσετε κάποιες κινήσεις από την πρακτική του Επιπέδου 1 και θα ακούσετε λίγα σχετικά με το Zhineng Qigong (Το Τσιγκόγκ που θεραπεύει με Σοφία).

Θα έχουμε την ευκαιρία να γνωριστούμε και να μοιραστούμε ερωτήσεις, απορίες σχετικά με το τρέχον Πρόγραμμα του Τσιγκόγκ της Σοφίας και τις Διευκολύνσεις Συμπαντικής Ενέργειας. Μπορείτε να ενημερωθείτε για το νέο πρόγραμμα αναλυτικότερα και μη διστάσετε να το προτείνετε και στους φίλους σας.

Στο Be Fluid καθοδηγείστε μέσα από μια σειρά ήπιων κινήσεων και διαλογισμών, για καθαρισμό, θρέψη και αναζωογόνηση, φυσικά και ενεργειακά.

Τα εβδομαδιαία Μαθήματα προσφέρουν την ευκαιρία να ασκήστε σε μικρή ομάδα. Οι ασκούμενοι ενθαρρύνονται να μοιράζονται τις εμπειρίες τους σχετικά με τη ροή του Qi, τα οφέλη ή τις αντιστάσεις στην Πρακτική και να θέτουν οποιαδήποτε ερώτηση.

Στο Be Fluid προτρέπεστε και υποστηρίζεστε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις πρακτικές για να αυξήσετε την επίγνωσή σας, θα σας συμβουλεύσει και θα σας υποστηρίξει να χρησιμοποιήσετε αυτές τις πρακτικές για να αυξήσετε την ευαισθητοποίηση σας σχετικά με τις ενεργειακές ροές που σας επιτρέπουν να γνωρίσετε την ευεξία, τη ζωτικότητα, την ειρήνη και την ευτυχία στην καθημερινή ζωή.

Oι μέρες διεξαγωγής των ελεύθερων συναντήσεων είναι τρεις(3).

  • Πέμπτη 20/09  στις 19:00-20:30
  • Παρασκευή 21/09  στις 19:00-20:30
  • Κυριακή 23/09  στις 11:00-12:30

Εισηγήτρια Εκδήλωσης: Χρυσή Μπέρου

 

Οι εισαγωγικές συναντήσεις δέχονται τους φίλους που θα έχουν έγκαιρα δηλώσει συμμετοχή…

Επικοινωνείτε μαζί μας για να κλείσετε την ημέρα που σας εξυπηρετεί.

Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι!

 

Αναλυτικές Πληροφορίες
Ετικέτες
7 Shares
Share
Tweet
WhatsApp
Share
Email