ΔΩΡΕΑΝ Παρουσίαση Του EFT

human-hand-chain-is-absent-get-free_35691-2

ΔΩΡΕΑΝ Παρουσίαση Του EFT

 

Η παρουσίαση ειναι ανοιχτή για όλους και έχει και βιωματικό χαρακτήρα!!!!

Έχετε Άγχος, στρες, φοβίες, επίμονα αρνητικά συναισθήματα και ανεξέλεγκτες συναισθηματικές εντάσεις, συναισθηματικά «κολλήματα», σωματικούς πόνους, ενοχλήσεις και περιορισμούς κίνησης, αρνητικές σκέψεις που έρχονται εύκολα ή επιμένουν, περιοριστικές πεποιθήσεις, αυτόματες αντιδράσεις που δεν θέλετε να έχετε….. είναι μερικά από τα θέματα που μπορεί να επιλύσει το EFT!

Πότε? Την Παρασκευή 11, Οκτωβρίου 2019, 7-9μμ.

Θα χρειαστεί να κρατήσετε τις θέσεις σας τηλεφωνικά μέχρι και 2 ημέρες πρίν την εκδήλωση στο 6932421215 ή στο info@chrysinion.com (θα κρατηθεί προτεραιότητα).

Ελάτε να γνωρίσετε το EFT, “Emotional Freedom Techniques”, ή Τεχνικές Συναισθηματικής Απελευθέρωσης με τον Υπάτιο Βαρελά. Στην παρουσίαση θα ρωτήσετε ελεύθερα για θέματα που σας ταλαιπωρούν ή αντιμετωπίζετε με πελάτες, φίλους, συντρόφους, συνεργάτες κλπ, και θα μάθετε αν το EFT μπορεί να σας βοηθήσει και πώς.

Χώρος Διεξαγωγής :ΧρυσήΝΙΟΝ, Λεωφ. Συγγρού 36-38, Κουκάκι-Αθήνα (λίγα λεπτά από το μετρό Ακρόπολη και στάση Χατζηχρήστου επί της Συγγρού)

Ο Υπάτιος θα παρουσιάσει πρωτοποριακά εργαλεία για ανακούφιση, θεραπεία και προσωπική εξέλιξη σε θέματα που άπτονται αρνητικών και τοξικών συναισθημάτων και συναισθηματικών φορτίων που κουβαλάμε.
Εργαλεία δοκιμασμένα και αποτελεσματικά, για προσωπική βοήθεια αλλά και επαγγελματική!!!

Δοκιμασμένα από:
• Ιδιώτες
• Ψυχοθεραπευτές
• Ψυχιάτρους
• εναλλακτικούς θεραπευτές
• συμβούλους
• προπονητές ζωής
• εκπαιδευτικούς
• κοινωνικούς λειτουργούς
• άλλους επαγγελματίες υποβοήθησης και υποστήριξης ανθρώπων κάθε ηλικίας

Ελάτε να γνωρίσετε τις πολλές και διαφορετικές εφαρμογές του EFT σε ζητήματα εμφανώς συναισθηματικά αλλά και ψυχοσωματικά, νοητικά και συμπεριφορικά, εκεί όπου τοξικά συναισθήματα «μεταμφιέζονται» σε διάφορα προβλήματα που προσπαθούμε να λύσουμε με λανθασμένους ή αναποτελεσματικούς τρόπους.
Θα καταλάβετε γιατί το EFT έχει τόσο εκπληκτικά αποτελέσματα, συχνά εκεί όπου άλλες τεχνικές και εργαλεία δεν λειτουργούν και τόσο καλά.

Η παρουσίαση όμως θα έχει και βιωματικό μέρος! Θα πάρετε μία μικρή γεύση από τις τεχνικές καθώς θα κάνουμε όλοι μαζί την Τεχνική Γρήγορης Χαλάρωσης του Υπάτιου Βαρελά και θα βιώσουμε άμεσα τα αποτελέσματά της! Γρήγορα και απλά!

Επιπλέον, όσοι θελήσετε να εκπαιδευτείτε στο EFT για αυτοβοήθεια ή επαγγελματική χρήση ή να συμμετέχετε σε ατομικές συνεδρίες για να λύσετε συγκεκριμένα θέματα, θα έχετε την ευκαιρία και μόνο στην παρουσίαση για ειδικές εκπτώσεις!

Η παρουσίαση θα γίνει από τον Υπάτιο Βαρελά, έμπειρο ειδικό και δάσκαλο του EFT, πιστοποιημένο από τον ίδιο το δημιουργό του EFT και από διεθνείς συλλόγους, που έχει εφαρμόσει και διδάξει τις τεχνικές σε εκατοντάδες ανθρώπους τα τελευταία 15 χρόνια. Θα μιλήσει με τον δικό του μοναδικό τρόπο, θα μοιραστεί σημαντικές γνώσεις του και ιδιαίτερες εμπειρίες του και θα δώσει μία εικόνα του EFT από μία θέση που λίγοι άνθρωποι μπορούν να έχουν!

Κρατήστε τις θέσεις σας ΤΩΡΑ!

Βιογραφικό εισηγητή

Ο Υπάτιος Βαρελάς είναι Προπονητής Ζωής (Life Coach), Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Εκπαιδευτής και Συγγραφέας με ειδίκευση σε EFT (Emotional Freedom Techniques, πιστοποιήσεις EFTCert-I, AAMET EFT Adv.Prac., CP.AMT, EFT-ADV) και NLP (Neurolinguistic Programming, πιστοποίηση NLP Master Practitioner).

Ο Υπάτιος, βοηθά το ευρύ κοινό, αλλά και στελέχη επιχειρήσεων και επαγγελματίες να ξεπεράσουν τους αυτοπεριορισμούς τους, να αυξήσουν την απόδοσή τους, να ξεμπλοκάρουν, να προχωρήσουν στη ζωή τους, να ξεκαθαρίσουν και να επιτύχουν τους στόχους τους.

Αυτό το επιτυγχάνει μέσω ατομικής συμβουλευτικής, εκπαίδευσης ομάδων, ομιλιών, άρθρων και βιβλίων, συνδυάζοντας την πείρα του από το χώρο των επιχειρήσεων αλλά και την ίδια τη ζωή, τις γνώσεις του στην ανθρώπινη ψυχολογία και τη λειτουργία του εγκεφάλου, τη θεωρητική γνώση και την πείρα πολύχρονης εφαρμογής σύγχρονων ισχυρών εργαλείων προσωπικής αλλαγής (όπως το EFT και το NLP), το πάθος του για οργάνωση, βελτίωση και πρόοδο και την ικανότητά του να συμβουλεύει, να καθοδηγεί και να διδάσκει.

Κυρίαρχο στοιχείο στην πρακτική του είναι ο σεβασμός προς το άτομο, τις πεποιθήσεις του και την ιδιοσυγκρασία του και η επιδίωξη λύσεων που ενισχύουν την εσωτερική νοητική και συναισθηματική αρμονία.

Η αρχική σταδιοδρομία του ήταν ως στέλεχος σε εταιρείες Τεχνολογιών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών και στην Αμυντική Βιομηχανία, καθώς και ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων σε θέματα οργάνωσης, πληροφορικής και διασφάλισης ποιότητας. Ασχολούμενος όμως παράλληλα με θέματα ψυχολογίας, προσωπικής ανάπτυξης και εναλλακτικής θεραπευτικής αποφάσισε κάποια στιγμή ότι τον ενδιαφέρουν πλέον περισσότερο οι άνθρωποι και πώς θα τους βοηθήσει, παρά οι μηχανές. Έτσι, σταδιακά στράφηκε επαγγελματικά σε αυτόν τον τομέα, που υπηρετεί με αγάπη εδώ και πολλά χρόνια.

Ο Υπάτιος ασχολείται με το EFT, που είναι ίσως και το μεγαλύτερο πάθος του, από το 2000 , ενώ το 2004 δημιούργησε και έκτοτε διευθύνει το www.eft.gr, τη μεγαλύτερη πηγή πληροφόρησης για το EFT στην ελληνική γλώσσα. Έχει εκπαιδεύσει στο EFT πολύ κόσμο για αυτοβοήθεια, αλλά και επαγγελματίες θεραπευτές και συμβούλους για τη χρήση του EFT σε πελάτες τους. Έχει κάνει την επίσημη μετάφραση και προσαρμογή στην ελληνική γλώσσα του πρώτου Εγχειριδίου του EFT που συνέγραψε ο δημιουργός του Gary Craig.

Το 2003 ίδρυσε και έκτοτε διευθύνει την CHANGE όπου σχεδιάζει και παρέχει επιμορφωτικά σεμινάρια και εργαστήρια για προσωπική ανάπτυξη, αυτοβοήθεια, βελτίωση δεξιοτήτων, καθώς και προγράμματα επαγγελματικής εκπαίδευσης. Επίσης είναι διαθέσιμος για ατομικές συνεδρίες, προγράμματα coaching και συμβουλευτικές υπηρεσίες.

 

 

Αναλυτικές Πληροφορίες
0 Shares
Share
Tweet
WhatsApp
Share
Email