Δωρεάν σεμινάριο: Πώς να μιλάς Αγγλικά με άνεση και σωστή προφορά!

Δωρεάν σεμινάριο: Πώς να μιλάς Αγγλικά με άνεση και σωστή προφορά!

Πώς να μιλάς Αγγλικά με άνεση και σωστή προφορά!

How to Enhance your Fluency and Pronunciation

Πότε: διαλέξτε μεταξύ Τετάρτης 11 Σεπτεμβρίου 7-10 το βράδυ
ή Δευτέρας 16 Σεπτεμβρίου 7-10 το βράδυ

Πού: perfectenglish, Λ. Κηφισίας 125-127, Cosmos Center

Μήπως μπορείς να διαβάζεις κείμενα με σχετική ευκολία, αλλά δυσκολεύεσαι πολύ να μιλήσεις Αγγλικά με άνεση και σωστή προφορά; Αυτό συμβαίνει σε πολλούς σπουδαστές της αγγλικής γλώσσας και η ανεπάρκεια στον προφορικό λόγο δεν οφείλεται σε δική τους ανικανότητα, αλλά στην εντελώς λανθασμένη προσέγγιση στη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας στην Ελλάδα.

Το εντελώς δωρεάν τρίωρο σεμινάριο που διεξάγει το perfectenglish θα προσφέρει άμεση λύση σε αυτό το πρόβλημα, δείχνοντάς σας με πρακτικό και αποτελεσματικό τρόπο τα 4 στάδια που πρέπει να περάσετε για να μιλάτε Αγγλικά με μεγάλη άνεση και σωστή προφορά. Με το πέρας του σεμιναρίου, δηλαδή μέσα σε 3 ώρες μόνο, θα έχετε ήδη βελτιώσει κατά πολύ τις λεκτικές σας ικανότητες και θα έχετε αποκτήσει πλήρη γνώση της διαδικασίας που πρέπει να ακολουθήσετε για την εξέλιξη των προφορικών σας δεξιοτήτων (speaking skills) στα Αγγλικά.

Το διαδραστικό αυτό σεμινάριο θα διεξαχθεί εξ ολοκλήρου στα Αγγλικά με ταυτόχρονη διερμηνεία στα ελληνικά και θα περιλαμβάνει παρουσίαση του υλικού και ασκήσεις συνομιλίας που θα οδηγήσουν σε άμεση βελτίωση του προφορικού λόγου των συμμετεχόντων.

Το σεμινάριο μπορεί να το παρακολουθήσει οποιοσδήποτε γνωρίζει αγγλικά σε επίπεδο intermediate(Β1) και πάνω (Β2, Γ1 & Γ2).

Εισηγητής είναι ο D. Bjames (Δρ Δημήτρης Μπογιατζής, ο οποίος διαθέτει τεράστια πείρα στη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας στους έλληνες ενηλίκους σπουδαστές, είναι κάτοχος πτυχίου Αγγλικής Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, μάστερ στην Αμερικάνικη Λογοτεχνία από το Πανεπιστήμιο Winthrop (ΗΠΑ), δύο διδακτορικών, ένα στη λογοτεχνία από το Πανεπιστήμιο TCU στις ΗΠΑ και ένα στη δημιουργική γραφή από το Πανεπιστήμιο του Surrey στην Αγγλία, εξεταστής Lower και Proficiency για 15 χρόνια, συγγραφέας έξι βιβλίων Αγγλικών και ένας από τους καλύτερους γνώστες και χρήστες της αγγλικής γλώσσας στον κόσμο.

Μπορείτε να δείτε βίντεό του στο YouTube εδώ: 

Δείτε τα μαθήματα εκμάθησης Αγγλικών του Perfect English εδώ

Ο Δρ. Δημήτρης Μπογιατζής, ιδρυτής της Σχολής Δημιουργικής Γραφής Harmony & Creativity, σπούδασε Αγγλική Φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, είναι κάτοχος μάστερ στην Αμερικάνικη Λογοτεχνία από το Πανεπιστήμιο Winthrop (Νότια Καρολίνα, ΗΠΑ), διδακτορικού στη Σύγχρονη Λογοτεχνία από το TCU (Τέξας, ΗΠΑ) και υποψήφιος διδάκτωρ στη Δημιουργική Γραφή από το Πανεπιστήμιο του Surrey (Αγγλία). Είναι συγγραφέας...
Αναλυτικές Πληροφορίες
79 Shares
Share
Tweet
WhatsApp
Share
Email