Εισαγωγή στον Θεραπευτικό Τροχό ως μέθοδος Θεραπείας, Αυτογνωσίας και Εξέλιξης

Εισαγωγή στον Θεραπευτικό Τροχό ως μέθοδος Θεραπείας, Αυτογνωσίας και Εξέλιξης

Βιωματική εμπειρία στο Άνοιγμα του Ιερού Χώρου, ανάλυση του συστήματος του Θεραπευτικού Τροχού και προβολή ταινίας με την αληθινή ιστορία της ζωής του Δρ. Αλμπέρτο Βιλόλντο, ο οποίος άφησε την θέση του και την καριέρα του ως Ψυχολόγος και Ιατρικός Ανθρωπολόγος για να ακολουθήσει τους Σαμάνους του Περού, όπου διδάχτηκε την Σαμάνικη Ενεργειακή Ιατρική από τις παραδόσεις των Ίνκας.

Οι σαμάνοι αναγνωρίζονται ως σπουδαίοι θεραπευτές και σοφοί διδάσκαλοι. Εξαιτίας των επαφών τους με διαφορετικά επίπεδα συνείδησης, έχουν πρόσβαση στη διδασκαλία και τη γνώση που ίσως δε θα μπορούσαν να κατέχουν με άλλο τρόπο.

Οι σαμάνοι μπορεί να χρησιμοποιούν φυσικούς ή πνευματικούς τρόπους για να θεραπεύσουν κάποιον, κάτι που αποφασίζεται ανάλογα με την περίπτωση.

Οι φύλακες, δάσκαλοι και καθοδηγητές από το πνευματικό επίπεδο μπορούν να διδάξουν ένα σαμάνο, ο οποίος με τη σειρά του μπορεί να περάσει αυτή τη γνώση σε άλλους.

Ο Θεραπευτικός Τροχός είναι ένα καταπληκτικό ταξίδι.

Πρόκειται για ένα ταξίδι μαθητείας και εξοικείωσης με την χρήση των εργαλείων ενός Σαμάνου.
Είναι ένα ταξίδι στην προσωπική θεραπεία και το θαύμα!  Ένα ταξίδι που θα μας μεταφέρει σε ένα πολύ διαφορετικό μέρος, όπου θα αναπτύξουμε μια εντελώς διαφορετική σχέση με την ζωή μας σε όλες της τις όψεις.

Θα πάμε εκεί που θα βρούμε την σωστή για εμάς σχέση με τα πράγματα, στο μέρος όπου μπορούμε να κρατάμε την γνώση και την προσωπική μας δύναμη ζωντανές και όπου μπορούμε να ζήσουμε, να θεραπευόμαστε, να μεγαλώνουμε και να πεθαίνουμε με διαφορετικό τρόπο.

Πάνω από όλα το ταξίδι αυτό αποτελεί μία προσωπική πορεία την οποία δεν κάνουμε μόνοι μας. Πάντα στο πλευρό μας βρίσκουμε αυτούς που περπατούν παράλληλα ή περπάτησαν το μονοπάτι αυτό πριν από εμάς, έτοιμους να μας υποστηρίξουν και να μας βοηθήσουν.

Θα διαπιστώσουμε πως όταν περπατούμε το προσωπικό μας μονοπάτι δεν είμαστε ποτέ μόνοι…

 

Η δομή του προγράμματος είναι βασισμένη σε 4 επίπεδα.

Κάθε επίπεδο περιλαμβάνει σαμάνικες μυήσεις, τελετουργικά, ταξίδια σε άλλες καταστάσεις συνείδησης, πολύ βαθιές ενεργειακές θεραπευτικές διαδικασίες, διαλογισμούς, ενεργειακές ασκήσεις, μυστικιστικές εμπειρίες και ένα βαθύ μοίρασμα αγάπης…!

 

Ελάτε να γνωριστούμε και να μάθετε γι αυτό το εκπληκτικό πνευματικό θεραπευτικό σύστημα!

Είμαστε όλοι μέρος σε αυτό το μεγάλο άλμα συνειδητότητας!

Ετοιμαστείτε να γίνετε η καλύτερη δυνατή εκδοχή του εαυτού σας!!!

 

Τόπος Διεξαγωγής: ΑΛΟΡΑΜΑ – η τέχνη του εὖ Zen , Λεωφ. Θησέως 13, Νέα Ερυθραία 146 71

Πληροφορίες: Αλόραμα: τηλ. 21 0622 9292 – Urantia Center: 697 4820269

Δηλώσεις συμμετοχής στο email: info@alorama.gr

 

Δείτε τη συνέντευξη της Λιάνας Τελειώνη:Ο Θεραπευτικός τροχός και το ταξίδι του Σαμάνου

 

 

gerasimos blaxos
Ο Γεράσιμος Βλάχος αποφοίτησε από παιδαγωγικό Ρόδου, είναι σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης και ενεργειακός θεραπευτής. Παρακολούθησε το ολοκληρωμένο πρόγραμμα στην A.F.STUDIES, παράρτημα της Γερμανικής Σχολής Aerobic and Fitness και κατέχει τους τίτλους Aerobic and Fitness Instructor,personal training και pilates Instructor. Συνέχισε με  την εκπαίδευση επαγγελματικής κατάρτισης(foundation) στη Gestalt συμβουλευτική με τον Morgan Goudlander (University of San Francisco, USA)....
Η Λιάνα Τελειώνη είναι συγγραφέας, Life Coach, NLP Master, υπνοθεραπεύτρια, ανθοθεραπεύτρια, εκπαιδεύτρια εναλλακτικών μεθόδων ενδυνάμωσης και σαμάνικων τεχνικών, δασκάλα γιόγκα και διαλογισμού. Γεννήθηκε στην Αθήνα με καταγωγή από Ιθάκη. Εργάζεται με αγάπη και αφοσίωση στον μετασχηματισμό του πόνου και των ανθρώπινων εξαρτήσεων σε δύναμη, με σκοπό να υπενθυμίσει και να αφυπνίσει την απεριόριστη, εσωτερική δύναμη...
Αναλυτικές Πληροφορίες
Ετικέτες
Share
Tweet
WhatsApp
Share
Email