Εισαγωγικό Σεμινάριο Νοερής Απεικόνισης – Ινστιτούτο AIMI®

Εισαγωγικό Σεμινάριο Νοερής Απεικόνισης - Ινστιτούτο AIMI®

Το Ινστιτούτο Νοερής Απεικόνισης (ΑΙΜΙ®) είναι ένας εκπαιδευτικός φορέας πρακτικής μάθησης που διδάσκει την εφαρμογή της νοερής απεικόνισης για άμεση διορατικότητα, επίγνωση, ενδυνάμωση και θεραπεία.

Παρέχει ομαδικά μαθήματα και σεμινάρια στο γενικό κοινό, ατομικές συνεδρίες, καθώς και σεμινάρια πιστοποίησης για επαγγελματίες.

Στο εισαγωγικό σεμινάριο νοερής απεικόνισης του Ινστιτούτου ΑΙΜΙ® θα γίνει μια σύντομη παρουσίαση της μεθοδολογίας ΑΙΜΙ® και θα ακολουθήσουν ασκήσεις νοερής απεικόνισης.

Το εισαγωγικό σεμινάριο απευθύνεται σε:

  • επαγγελματίες της ιατρικής, της νοσηλείας και της φυσιατρικής, σε συμβούλους ψυχικής υγείας και coach, σε στελέχη επιχειρήσεων, σε εκπαιδευτές όλων των βαθμίδων, σε καλλιτέχνες και συγγραφείς, και
  • στο γενικό κοινό, σε όποιον ενδιαφέρεται να επιφέρει εσωτερική ελευθερία και αυτονομία στην εσωτερική του υπόσταση.

Δείτε μια σύντομη βιντεοπαρουσίαση του σεμιναρίου και του ιστορικού υπόβαθρου της μεθοδολογίας ΑΙΜΙ®.

 

Το Ινστιτούτο AIMI® ιδρύθηκε από τη Δήμητρα Χριστοφορίδη το 2018 σε συντονισμό με τις νέες ενέργειες της σημερινής μας εποχής που απαιτούν διορατικούς τρόπους μάθησης και βίωσης.

Σκοπός του Ινστιτούτου είναι η παροχή τεχνικών που ανταποκρίνονται στην ιδιοσυγκρασία και τις ανάγκες του κάθε εκπαιδευόμενου ξεχωριστά και ενδυναμώνει την ικανότητά του να ανταπεξέλθει και να ευδοκιμεί με ευκολία και χάρη στις σημερινές προκλήσεις του περιβάλλοντος που συνεχώς μεταβάλλεται με γρήγορους ρυθμούς.

Το Ινστιτούτο φέρνει μια νέα μεθοδολογία στην Ελλάδα που συμβάλλει ενισχυτικά και δυναμικά σε πολλούς τομείς, όπως είναι η ψυχική υγεία, η αυτογνωσία, η προσωπική ανάπτυξη, η διάγνωση και θεραπεία, το coaching, η εκπαίδευση, η άθληση, η επιλογή και εκπαίδευση ανθρώπινου δυναμικού, η ανάπτυξη δεξιοτήτων brainstorming, η διαχείριση κρίσεων, διαφορών και συγκρούσεων, η εύρεση λύσεων και νέων ιδεών και η καλλιέργεια συνοχής και ομαδικότητας.

Οι Κύκλοι Μαθημάτων AIMI® διδάσκουν την κατανόηση της νοερής απεικόνισης όπως βιώνεται κατά τη φαινομενολογία της στιγμής:

  • την κατανόηση της εσωτερικής εικόνας των νυκτερινών ονείρων μας, που ονομάζεται Διορατική Ανάγνωση Ονείρων
  • την κατανόηση της διερευνητικής ονειρικής εικόνας, που ονομάζεται Νοερή Απεικόνιση, η οποία Εκούσια Ονείρευση
  • την κατανόηση της άμορφης εικόνας, που ονομάζεται Εκούσια Βούληση

 

Μπορείς να δηλώσεις το ενδιαφέρον σου από τώρα συμπληρώνοντας το παρακάτω έντυπο

 

Για να μάθετε περισσότερα για το Ινστιτούτο και τα προγράμματά του, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.athensimagery.gr

 

Χώρος Διεξαγωγής:Χώρος Τέχνης ΙΔΙΟΜΕΛΟ , Ελευθερίου Βενιζέλου 17 και Β. Κων/νου, Μαρούσι 151 22  (5 λεπτά με τα πόδια από τον Σταθμό Αμαρουσίου).

Ώρα Διεξαγωγής:6:00 μμ- 9:30 μμ
Ώρα προσέλευσης: 5:00μμ – 5:45 μμ

Κόστος συμμετοχής:45€ –  Για εγγραφές έως 27 Μαΐου , 35 € το άτομο

Επικοινωνία: Δήμητρα Χριστοφορίδη
Τ. 6970 034 299 & Ε. info@athensimagery.com
www.athensimagery.gr

Δήμητρα Χριστοφορίδη
Πιστοποιημένη Εισηγήτρια Νοερής Απεικόνισης και ιδρύτρια του Apollonean Gateway for Mental Imagery-AGMI®, το οποίο υποστηρίζεται και είναι εγκεκριμένο από τον Dr. Gerald Epstein, MD, διεθνώς αναγνωρισμένο ψυχίατρο και Ιδρυτή του American Institute for Mental Imagery της Νέας Υόρκης. Είναι, επίσης, πιστοποιημένη Professional Coach, έχοντας ολοκληρώσει τη θεωρητική και πρακτική κατάρτιση στη CWays Group και κάτοχος...
Αναλυτικές Πληροφορίες
Ετικέτες
Share
Tweet
WhatsApp
Share
Email