Παρουσίαση του Shamanic Practitioner Training | Ελεύθερη είσοδος

Shamanic Practitioner Training Basic level

Παρουσίαση του Shamanic Practitioner Training

Η κορυφαία υπέρ-προσωπική εκπαίδευση

Κατηγορία:

Το πρόγραμμα Shamanic Practitioner Training συνδυάζει την αρχαία γνώση των Σαμάνων με τις πιο σύγχρονες ψυχοθεραπευτικές πρακτικές. Έχει όλη την γνώση για να φέρουμε σε ισορροπία το σώμα, την ψυχή και το πνεύμα. Η δομή του προγράμματος, είναι πιστοποιημένη από την International Practitioners of Holistic Mendicine (IPHM) και δίνεται διεθνής πιστοποίηση κατάρτισης σπουδών.

Συντονίστες:
Τζέσικα Μαργαρίτη

 • Ψυχοθεραπεύτρια
 • Experssive arts therapist
 • Shamanic Practitioner

Ευάγγελος Αποστολόπουλος

 • Ενεργειακός Θεραπευτής
 • Shamanic Practitioner

Ο Σκοπός του εκπαιδευτικού προγράμματος:

Βasic Level (προσωπική ανάπτυξη)

 • Να αποβάλουμε τα αποτυπώματα των τραυμάτων μας, ώστε να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής μας
 • Να αποβάλουμε το προσωπικό παρελθόν και ότι μας κρατάει πίσω. Όλα τα θέματα που σχετίζονται με τους γονείς μας και τα τραύματα της παιδικής μας ηλικίας
 • Να αποβάλουμε το γενετικό και καρμικό μας παρελθόν
 • Να αποβάλουμε τα προγονικά μοτίβα που μας αποδυναμώνουν και επαναλαμβανόμενες ιστορίες
 • Να συνδεθούμε ξανά με κομμάτια της ψυχής μας, ώστε να νιώθουμε ολοκληρωμένοι και ζωντανοί
 • Να αποβάλουμε τις περιοριστικές πεποιθήσεις, ώστε να γίνουμε οραματιστές και δημιουργοί, μαθαίνοντας να κρατάμε αυτή την εικόνα του εαυτού μας και της κοινότητάς μας
 • Να μάθουμε τεχνικές που μας βοηθούν στο άγχος και το στρες της καθημερινότητας
 • Να αποκτήσουμε δύναμη και σοφία και γίνουμε ο Ήρωας της ζωής μας

Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε:
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι άρτια δομημένο και δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει προηγούμενη εμπειρία σε κάποιο άλλο σύστημα. Απευθύνεται σε ενήλικες όλων των ηλικιών που έχουν όρεξη να εστιάσουν στον εσωτερικό τους κόσμο και να εξελιχθούν. Ο στόχος για κάθε συμμετέχοντα είναι να ξυπνήσει τα δικά του δώρα και ταλέντα, ενσωματώνοντας τις τεχνικές και τις γνώσεις που προσφέρει το πρόγραμμα. Το πρόγραμμα είναι έτσι δομημένο που μπορούν να το παρακολουθήσουν, όσοι ενδιαφέρονται για προσωπική ανάπτυξη, άλλα και όσοι επιθυμούν να γίνουν Shamanic Practitioner.

Δηλώστε την συμμετοχή σας ΕΔΩ!

Περιγραφή εκπαιδευτικού προγράμματος:
Μέσα από βιωματικές δράσεις, διδάσκει σε βάθος τις τεχνικές των Σαμάνων του Περού σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο. Ο κάθε μαθητής εκπαιδεύεται στο πώς να χρησιμοποιεί τη Σαμάνικη γνώση και τεχνική στους άλλους, καθώς και πώς μπορεί να ενσωματώσει αυτά τα εργαλεία στην προσωπική του ανάπτυξη. Περιλαμβάνει σαμάνικες μεταδόσεις, τελετουργικά, ταξίδια σε άλλες καταστάσεις συνείδησης, διαλογισμούς, ενεργειακές ασκήσεις και ένα βαθύ μοίρασμα αγάπης. Συνδυάζει βιωματικές ασκήσεις από σύγχρονες ψυχοθεραπευτικές μεθόδους και επιταχύνει την προσωπική εξέλιξη. Δεν σκοπεύει σε καμία περίπτωση να αντικαταστήσει την συμβατική ιατρική ή την ψυχολογική υποστήριξη, αλλά να την συμπληρώσει.

Στοιχεία επαιδευτικού προγράμματος:
Το Shamanic Practitioner training ολοκληρώνεται σε δυο επίπεδα: Το Basic Level για προσωπική ανάπτυξη και το Shamanic Practitioner για όσους επιθυμούν να μοιραστούν αυτή τη γνώση σε άλλους και να γίνουν Shamanic Practitioner. Την δομή του εκπαιδευτικου προγράμματος την έχει πιστοποιήσει, ο διεθνής οργανισμός International Practitiners of Holistic Mendicine. Πιο αναλυτικά:

Η δομή του προγράμματος;
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι πιστοποιημένο από την International Practitiners og Holistic Mendicine. Περιλαμβάνει τη βασική εκπαίδευση στο Shamanic Practitioner Training, για όσους επιθυμούν την προσωπική ανάπτυξη. Όπως επίσης και για όσους επιθυμούν να μοιραστούν τη γνώση αυτή με άλλους και να γίνουν Shamanic Practitioner.

Η εκπαίδευση στο Shamanic Practitioner Training, χωρίζεται σε δυο μέρη:

Basic Level για προσωπική ανάπτυξη (140 ώρες)
Αποτελείται από τέσσερα τετραήμερα σεμινάρια. Κάθε σεμινάριο έχει διαφορετικό θέμα και είναι χτισμένο πάνω στην γνώση και τις δεξιότητες του προηγούμενου. Ουσιαστικά είναι το ατομικό ταξίδι που πρέπει να κάνει ο καθένας μας, για να βρει τον αυθεντικό του εαυτό. Για να βρει ποιος πραγματικά είναι πέραν του ονόματός του, του παρελθόντος του και των συναισθημάτων του.

Shamanic Practitioner training (Συνολικά 380 ώρες)
Η εκπαίδευση είναι διετής και χρειάζεται περισσότερη δέσμευση και αφοσίωση. Η απόφαση να γίνει κανείς επαγγελματίας, συνεπάγεται δέσμευση να εργαστεί με τον εαυτό του. Καθώς και δέσμευση για δεοντολογικά και επαγγελματικά πρότυπα συμπεριφοράς. Ο κύριος στόχος των επιπλέον σεμιναρίων, είναι να διερευνηθεί η διεπαφή μεταξύ του σαμανισμού και της συμβουλευτικής / ψυχοθεραπείας και πώς οι δύο κλάδοι μπορούν να ενισχύσουν και να εμπλουτίσουν ο ένας τον άλλον.

Περιλαμβάνει 2 φορές το βασικό επίπεδο (280 ώρες), ατομική εργασία και επιπλέον (100 ώρες ομαδικά σεμινάρια) που είναι τα εξής:
-Κώδικα δεοντολογίας
-Σχέση μεταξύ ενδιαφερόμενου και εισηγητή και δημιουργία ασφάλειας
-Συνέντευξη και πλαίσιο της εργασίας
-Κατανόηση και εμβάθυνση στη ‘Σκιά’
-Εξάσκηση στο θαρραλέο ονείρεμα
-Γνώση του Τριγώνου του Δράματος
-Πρόσθετες προχωρημένες τεχνικές: Εργασία εξ αποστάσεως, Ενεργειακός καθαρισμός σπιτιών κ.α

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το εισαγωγικό σεμινάριο εδώ

Πληροφορίες συμμετοχής
Το κέντρο μας βρίσκεται στο Θησείο Ακάμαντος 30 με την επωνυμία Κέντρο Έντεχνης Δράσης και Θεραπείας. Με θεά τον υπέροχο λόφο του Φιλοπάππου, μόλις 7-8 λεπτά από την στάση του ΗΣΑΠ «Θησείο» ή την στάση μετρό «Ακρόπολη». Επίσης για όσους επιθυμούν να έρθουν με δικό τους μεταφορικό μέσο υπάρχει άφθονος χώρος στάθμευσης μπροστά από το κέντρο μας.

Ημερομηνία: 29/11/2019 20:30 μμ
Διάρκεια: 2 ώρες
Τοποθεσία: Κέντρο Έντεχνης Δράσης και θεραπείας
Ελεύθερη είσοδος

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές .

210.3461 674 & 6974078539

EMAIL: info@art-therapy.center

Δείτε την ολοκληρωμένη εκπαίδευση του Shamanic Practiotioner εδώ

Άλλες εκδηλώσεις από την Έντεχνη Δράση
Ευάγγελος Αποστολόπουλος
Γεννήθηκα στην Αθήνα και έχω πτυχίο Ηλεκτρονικού ΤΕΙ. Έχω εκπαιδευτεί στο διαλογισμό και στη γνώση του ενεργειακού σώματος μέσω της Sahaja Yoga Σε Ελλάδα και Ινδία. Έχω τις έξης εκπαιδεύσεις : Μέθοδος Σίλβα, E.F.T. Level 1-2, (Τεχνική Συναισθηματικής Απελευθέρωσης) REIKI USUI ( 1oς και 2ος βαθμός) Quantum matrix energetic (Θεραπεία κβαντικού πεδίου) με τη Mia...
Τζέσικα Μαργαρίτη
H Τζέσικα Μαργαρίτη είναι Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας ειδικευμένη στη Συνθετική Ψυχοθεραπεία και στην προσωποκεντρική και βιωματική μέθοδο Fοcusing. Είναι απόφοιτη του Counselling & Therapy Validated Course και του ελληνικού κέντρου Focusing. Εργάζεται ως ατομική θεραπεύτρια, συντονίστρια ομάδων προσωπικής ανάπτυξης και θεραπείας του Εσωτερικού Παιδιού, και ως εισηγήτρια εκπαιδευτικών σεμιναρίων. Εκπαιδεύτηκε στη Συστημική Αναπαράσταση στο Ελληνικό...
Αναλυτικές Πληροφορίες
Ετικέτες
12 Shares
More
Share
Vibe
WhatsApp
Share