Εκδρομούλα στη θάλασσα με καλή παρέα!

Εκδρομούλα στη θάλασσα με καλή παρέα!

ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ ΜΕ ΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ!

Επειδή περνάμε πάντα υπέροχα μαζί και η νέα σεζόν έχει ξεκινήσει δυναμικά, θέλουμε να το γιορτάσουμε μαζί σας με μια ημερήσια εκδρομούλα στη θάλασσα σε έναν από τους αγαπημένους μας προορισμούς, το Λαγονήσι!

Το καλοκαίρι καλά κρατεί (στην καρδιά μας κρατάει για πάντα!) και οι θάλασσες του Νότου της Αττικής είναι μαγευτικές και πολύ ζεστές ακόμη και το Σεπτέμβρη!

Έτσι την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου λέμε να βρεθούμε πάλι κεφάτοι και χαρούμενοι, να κολυμπήσουμε όσοι θέλουμε, να πιούμε καφεδιές, να φάμε μεζέδες, να γελάσουμε και να διασκεδάσουμε, όπως γνωρίζουμε πολύ καλά, και να κάνουμε όνειρα και σχέδια για το υπέροχο Φθινόπωρο και τον καταπληκτικό Χειμώνα που έρχονται!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ (ΜΗ ΒΑΡΑΤΕ, ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΚΟΥΣΟΥΡΙ ΑΠΟ ΤΑ RETREATS)

Όσοι δεν οδηγείτε μην στενοχωριέστε, θα το κανονίσουμε!

1.00 μμ: Ενδεικτική ώρα συνάντησης στο beach bar Oasis 38, που είναι μια πραγματική όαση με πράσινο, λουλούδια και φοινικόδεντρα μέσα στη θάλασσα!

 • Όσοι επιθυμούν κάνουν μπάνιο στην παραλία που δεν υστερεί σε τίποτα από τις παραλίες των νησιών. Υπέροχη αμμουδιά, πεντακάθαρα νερά με σμαραγδί χρώμα και εξαιρετικό τοπίο! Φυσικά είναι πολύ ζεστή και ο κόλπος προστατευμένος!
 • Αυτοί που βαριούνται πίνουν καφέδες και μπύρες μέσα στους φοίνικες και στα λουλούδια, ατενίζοντας το απέραντο γαλάζιο!
 • Φυσικά υπάρχουν και αυτοί που θα τα συνδυάσουν όλα!

3.30μμ: Πάμε για μεζέδες στο “Κιόσκι”. Το “Κιόσκι είναι το αναψυκτήριο του Δήμου, κυριολεκτικά μέσα στη θάλασσα, με μια μοναδική θέα που σε κάνει να νομίζεις ότι είσαι σε εξωτικό νησί! Οι μεζέδες σε εξαιρετικές τιμές και η παρέα θα το γλεντήσει δεόντως!

ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕΙ;

Από σένα εξαρτάται!

 • Προτείνουμε τη μετάβαση και την επιστροφή με μοίρασμα αυτοκινήτων, έτσι ώστε να εξυπηρετηθούν και οι φίλοι μας που δεν οδηγούν και να μοιραστούν και τα έξοδα της βενζίνης.
 • Το Oasis 38 έχει πολύ καλές τιμές: Ενδεικτικά: 2,5 ευρώ φραπέ, 3,5 μπύρα.
 • Στο Κιόσκι, με ποικιλία ψαρικών και το ποτό είναι περίπου 8 ευρώ το άτομο.
 • Έτσι λοιπόν ανάλογα με το τι θα φάτε και το τι θα πιείτε, θα ξοδέψετε!

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΤΟ ΚΙΟΣΚΙ
(ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΘΕΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ!)

 

 • Όταν δηλώνετε, δηλώστε αν προτίθεστε να πάρετε στο αυτοκίνητό σας και άλλα άτομα και πόσα και από πού θα ξεκινήσετε (Φυσικά όσοι μπορείτε ως παρέα να το κανονίσετε μεταξύ σας, ακόμη καλύτερα!)
  Αν δε γνωρίζετε το δρόμο, θα σας δώσουμε εμείς οδηγίες (είναι πολύ εύκολο!)
 • Όσοι δεν οδηγείτε, μη στενοχωριέστε, θα το κανονίσουμε, απλώς δηλώστε το και πείτε μας από πού θα ξεκινήσετε!
 • Εννοείται ότι μπορείτε να πάρετε μαζί σας το έτερόν σας ολόκληρον ή και φίλους, φίλες!

Τηλ: 6976147605

Email: [email protected]

ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΕΛΕΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!

Δείτε και το σχετικό βίντεο στη συζήτηση της εκδήλωσης, για να πάρετε μια γεύση!

Καλωσορίζουμε τη νέα σεζόν με μια εκδρομούλα στη θάλασσα!

ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ ΜΕ ΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ!Επειδή περνάμε πάντα υπέροχα μαζί και η νέα σεζόν έχει ξεκινήσει δυναμικά, θέλουμε να το γιορτάσουμε μαζί σας με μια ημερήσια εκδρομούλα στη θάλασσα σε έναν από τους αγαπημένους μας προορισμούς, το Λαγονήσι! Το καλοκαίρι καλά κρατεί (στην καρδιά μας κρατάει για πάντα!) και οι θάλασσες του Νότου της Αττικής είναι μαγευτικές και πολύ ζεστές ακόμη και το Σεπτέμβρη!Έτσι την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου λέμε να βρεθούμε πάλι κεφάτοι και χαρούμενοι, να κολυμπήσουμε όσοι θέλουμε, να πιούμε καφεδιές, να φάμε μεζέδες, να γελάσουμε και να διασκεδάσουμε, όπως γνωρίζουμε πολύ καλά, και να κάνουμε όνειρα και σχέδια για το υπέροχο Φθινόπωρο και τον καταπληκτικό Χειμώνα που έρχονται!ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ (ΜΗ ΒΑΡΑΤΕ, ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΚΟΥΣΟΥΡΙ ΑΠΟ ΤΑ RETREATS)Όσοι δεν οδηγείτε μην στενοχωριέστε, θα το κανονίσουμε!1.00 μμ : Ενδεικτική ώρα συνάντησης στο beach bar Oasis 38, που είναι μια πραγματική όαση με πράσινο, λουλούδια και φοινικόδεντρα μέσα στη θάλασσα!Όσοι επιθυμούν κάνουν μπάνιο στην παραλία που δεν υστερεί σε τίποτα από τις παραλίες των νησιών. Υπέροχη αμμουδιά, πεντακάθαρα νερά με σμαραγδί χρώμα και εξαιρετικό τοπίο! Φυσικά είναι πολύ ζεστή και ο κόλπος προστατευμένος!Αυτοί που βαριούνται πίνουν καφέδες και μπύρες μέσα στους φοίνικες και στα λουλούδια, ατενίζοντας το απέραντο γαλάζιο!Φυσικά υπάρχουν και αυτοί που θα τα συνδυάσουν όλα!3.30: Πάμε για μεζέδες στο "Κιόσκι". Το "Κιόσκι είναι το αναψυκτήριο του Δήμου, κυριολεκτικά μέσα στη θάλασσα, με μια μοναδική θέα που σε κάνει να νομίζεις ότι είσαι σε εξωτικό νησί! Οι μεζέδες σε εξαιρετικές τιμές και η παρέα θα το γλεντήσει δεόντως!ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕΙ;Από σένα εξαρτάται! Προτείνουμε τη μετάβαση και την επιστροφή με μοίρασμα αυτοκινήτων, έτσι ώστε να εξυπηρετηθούν και οι φίλοι μας που δεν οδηγούν και να μοιραστούν και τα έξοδα της βενζίνης.Το Oasis 38 έχει πολύ καλές τιμές: Ενδεικτικά: 2,5 ευρώ φραπέ, 3,5 μπύρα.Στο Κιόσκι, με ποικιλία ψαρικών και το ποτό είναι περίπου 8 ευρώ το άτομο.Έτσι λοιπόν ανάλογα με το τι θα φάτε και το τι θα πιείτε, θα ξοδέψετε! ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΤΟ ΚΙΟΣΚΙ (ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΘΕΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ!)Καταληκτική ημερομηνία συμμετοχής: 12 ΣεπτεμβρίουΌταν δηλώνετε, δηλώστε αν προτίθεστε να πάρετε στο αυτοκίνητό σας και άλλα άτομα και πόσα και από πού θα ξεκινήσετε (Φυσικά όσοι μπορείτε ως παρέα να το κανονίσετε μεταξύ σας, ακόμη καλύτερα!)Αν δε γνωρίζετε το δρόμο, θα σας δώσουμε εμείς οδηγίες (είναι πολύ εύκολο!)Όσοι δεν οδηγείτε, μη στενοχωριέστε, θα το κανονίσουμε, απλώς δηλώστε το και πείτε μας από πού θα ξεκινήσετε!Εννοείται ότι μπορείτε να πάρετε μαζί σας το έτερόν σας ολόκληρον ή και φίλους, φίλες!Τηλ 6976147605, harmonyandcreativity@gmail.comΠΕΡΝΑΜΕ ΤΕΛΕΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!

Gepostet von Harmony & Creativity Retreats – Αποδράσεις με Αρμονία και Δημιουργικότητα am Donnerstag, 6. September 2018

Αναλυτικές Πληροφορίες
NLP & Life Coaching Program 2019
Συμβαίνει τώρα
Ιούνιος 23, 2019
Αθήνα
10 Shares
Share
Tweet
WhatsApp
Share
Email