“Εκπαιδεύουμε” τον εγκέφαλό μας με Δημιουργικό Οραματισμό!

"Εκπαιδεύουμε" τον εγκέφαλό μας με Δημιουργικό Οραματισμό!

Πρωτοποριακό Coaching Δημιουργικού Οραματισμού, ζωντανά και διαδραστικά online!

Πώς θα μπορέσουμε να “εκπαιδεύσουμε” τον εγκέφαλό μας, έτσι ώστε να σχεδιάζουμε το μέλλον, να αντιμετωπίζουμε τα εσωτερικά εμπόδια, να βρίσκουμε την ηρεμία μας, να ενισχύουμε την υγεία μας και να εκπληρώνουμε τους στόχους μας;

Η Νοητική Απεικόνιση είναι μια πανίσχυρη μέθοδος που μπορεί να σου δώσει απαντήσεις σε όλα αυτά και να σε βοηθήσει να περάσεις στην πράξη!

Ο Δρ Maxwell Maltz, στο κλασικό βιβλίο του Psycho Cybernetics.επεσήμανε :”Το υποσυνείδητό σας δεν μπορεί να καταλάβει τη διαφορά ανάμεσα σε μια πραγματική μνήμη και μια ζωντανή απεικόνιση της φαντασίας σας.”

Ως εκ τούτου με τον αποτελεσματικό δημιουργικό οραματισμό “εμφυτεύουμε” νέες μνήμες στην εικόνα που έχουμε για τον εαυτό μας – το οποίο σημαίνει ότι το υποσυνείδητό μας “πιστεύει” ότι είμαστε και έχουμε ήδη αυτό που ονειρευόμαστε.
Όταν οραματιζόμαστε την επίτευξη των στόχων μας, ενεργοποιούμε μια ολόκληρη σειρά υποσυνείδητων διαδικασιών που μας βοηθούν να φτάσουμε στο στόχο μας

Με αυτόν τον τρόπο “εκπαιδεύουμε “τον εγκέφαλό μας στο να γνωρίζει τι πραγματικά θέλει και οδηγούμαστε στη διαμόρφωση της πραγματικότητάς μας, με εμφανή αποτελέσματα στην επίτευξη των στόχων μας, στην καταπολέμηση του εσωτερικού σαμποτέρ, στη βελτίωση της αυτοεικόνας και της αυτοπεποίθησης, στη βελτίωση της υγείας, στην ηρεμία, στη συγκέντρωση, στην επαγγελματική και προσωπική επιτυχία, στην οικοδόμηση αρμονικών σχέσεων, στην αντιμετώπιση των φόβων, στην αισιόδοξη στάση απέναντι στη ζωή και γενικότερα σε μια ζωή που χαρακτηρίζεται από νόημα, ισορροπία και ικανοποίηση.

Περιεχόμενο

Σε αυτό λοιπόν το ομαδικό Coaching παρουσιάζονται βασικές πρακτικές του Δημιουργικού Οραματισμού για χαλάρωση, βελτίωση υγείας, βελτίωση ύπνου και επίτευξη στόχων , καθοδηγούμενες και μη, υλοποιούνται βιωματικά , ενδυναμώνονται τα μέλη της ομάδας από την Coach και από τα άλλα μέλη, διερευνάται η αντιμετώπιση των δυσκολιών και βρίσκονται πρακτικές λύσεις και τέλος δίνονται ηχογραφημένες όλες οι καθοδηγούμενες πρακτικές, καθώς και πολυσέλιδο υλικό.

Mental Imagery Coach

Coach και συνοδοιπόρος σε αυτό το ταξίδι είναι η Νίκη Ορφανουδάκη, η οποία έχει ήδη εκπαιδεύσει πολλούς coaches, ειδικούς ψυχικής υγείας και επαγγελματίες στο Δημιουργικό Οραματισμό (Mental Imagery) και είναι η διδάσκουσα του Diploma in Mindfulness, Compassion & Mental Imagery, το οποίο προσφέρει η Σχολή Coaching Harmony & Creativity και είναι το πρώτο και μοναδικό στην Ελλάδα.

Η Νίκη Ορφανουδάκη, είναι Personal & Group Coach, Assertiveness Trainer, Mindfulness Master, Cognitive Behavioural Coach, NBA Coach (Εφαρμοσμένη Νευροεπιστήμη στο Coaching) , Φιλόλογος, Αρθρογράφος, ιδρύτρια του Harmony Coaching και συνιδρύτρια του εκπαιδευτικού οργανισμού Harmony & Creativity. Έχει στο ενεργητικό της πάνω από 1500 ώρες Coaching, σε πολλές από τις οποίες έχει εντάξει οργανικά το Δημιουργικό Οραματισμό
(Το βιογραφικό της μπορείτε να το δείτε πιο κάτω)

Ημερομηνίες:
15 /6, 22/6, 29.6 Δευτέρα 8.00-10.00 μμ

Χώρος

Online από την άνεση του σπιτιού σας μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας zoom, που επιτρέπει σε όλους να βλέπουν και να ακούν την εισηγήτρια και φυσικά ο ένας τον άλλον και βέβαια να μιλούν και να παρεμβαίνουν. Το γεγονός αυτό κάνει τη διαδικασία ζωντανή, βιωματική και διαδραστική, παρόμοια με αυτή που γίνεται το πρόγραμμα σε αίθουσα!
Το μόνο που χρειάζεται είναι μια συσκευή συνδεδεμένη στο internet , κομπιούτερ, κινητό, laptop, tablet κλπ.

Συμμετοχή

Συνολικά και για τις τρεις συνεδρίες 65 ευρώ.
Για τα μέλη του Harmony & Creativity 55 ευρώ.
Δείτε πιο κάτω και τις μεγάλες εκπτώσεις που μπορείτε να έχετε
Για δηλώσεις συμμετοχής
τηλ. 6976147605
email: harmonyandcreativity@gmail.com

Το αγαπώ Μοιράσου το e-mail Gmail Viber WhatsApp Copy Link66ΚοινοποιήσειςΗ Νίκη Ορφανουδάκη είναι ιδρύτρια του Harmony Coaching και συνιδρύτρια του Harmony & Creativity, Personal & Group Coach, Assertiveness trainer, Φιλόλογος, Aρθρογράφος και Public Speaker. Είναι κάτοχος του Advanced Diploma in Life and Executive Coaching του Kingstown College, απόφοιτος του Mentor Coaching Days και του Diploma...
Αναλυτικές Πληροφορίες
Send this to a friend