Εκπαίδευση δασκάλων για τη παιδική γιόγκα 120 ωρών σε 3 κύκλους

Εκπαίδευση δασκάλων για τη παιδική γιόγκα 120 ωρών σε 3 κύκλους

Έναρξη 1ου κύκλου:

Σάββατο/Κυριακή 26/27 Ιανουαρίου 2019 (9:00-18:00)

(Περιοχή:Π.Ράφτη-Δυνατότητα μεταφοράς από σταθμό Metro Κοπρωπί)

Παιδική Yoga από το 1999

&

10 χρόνια εφαρμοσμένου εκπαιδευτικού προγράμματος βασισμένο στη Παιδική Yoga σε παιδικό σταθμό με παιδιαγωγικό υλικό στα Ελληνικά, όπως και χρόνια εμπειρίας για παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου.

Πιστοποιημένη Σχολή* από το Yoga Alliance USA από το 2014.

Το πτυχίο ισχύει διεθνώς για τις ηλικίες 2-15 ετών.

*Η σχολή είναι πιστοποιημένη από τον διεθνή οργανισμό πιστοποίησης Yoga Alliance USA εμπεριέχοντας και τη συστημική προσέγγιση.

Η μετεκπαίδευση δασκάλων για την παιδική yoga είναι ένα πρόγραμμα βασισμένο στη Γιόγκα και τις Ευεργετικές της Τεχνικές, τη Συστημική θεωρία, την Παιδική Ψυχολογία, τα Στάδια Ανάπτυξης, τις Επικοινωνιακές Τεχνικές για τα παιδιά, το Εννεάγραμμα και τη γνώση της Fascia για το ανθρώπινο σώμα.

Το πρόγραμμα είναι ειδικά σχεδιασμένο για δασκάλους Yoga, όπως και για όσους θα ασχοληθούν με τη Yoga για πρώτη φορά: καθηγητές φυσικής αγωγής/ εκπαιδευτικούς /ψυχολόγους-ψυχοθεραπευτές/ θεραπευτές/χορευτές/ γονείς / και όλους όσοι εργάζονται ή απλώς ενδιαφέρονται για τα παιδιά.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της παιδικής yoga 

έχει δομηθεί μετά από 10ετή έρευνα και εφαρμογή σε παιδιά σε παιδικό σταθμό 

με βάση τη yoga για παιδιά ως παιδαγωγικό πρόγραμμα

 από το 2002-2012 

και μετά από πολυετή εφαρμογή σε παιδιά 

μέσης παιδικής ηλικίας-προεφηβίας και εφηβίας.

 Η γιόγκα για παιδιά είναι ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα και ο τρόπος διδασκαλίας διαφέρει από τον τρόπο που διδάσκουμε τη γιόγκα στους ενήλικες. Στα μαθήματα είναι σημαντικό οι δάσκαλοι να μπορούν να αντιλαμβάνονται και να επικοινωνούν με τα παιδιά. Αυτό χρειάζεται εκπαίδευση  στην ψυχολογία και την παιδαγωγική όπως και στα αναπτυξιακά στάδια των παιδιών. Η συστημική προσέγγιση και οι επικοινωνιακές τεχνικές είναι πολύ σημαντικά εργαλεία για επιτυχή μαθήματα. Τέλος το Εννεάγραμμα είναι μια αρχαία γνώση ως προς την κατανόηση και εξέλιξη της προσωπικότητας μας.

Η μετεκπαίδευση χωρίζεται σε 3 κύκλους με δικαίωμα παρακολούθησης του κάθε κύκλου ξεχωριστά.

Με την ολοκλήρωση του κάθε κύκλου δίδεται βεβαίωση παρακολούθησης της σχολής και μόνο με την παρακολούθηση και των 3ων κύκλων και την καταβολή όλων των εργασιών δίδεται η πιστοποίηση και το πτυχίο της σχολής.

Κάθε κύκλος αποτελείται από 2 Σαββατοκύριακα με εκπαιδευτική διάρκεια από τις 9:00 μέχρις τις 18:00  και για τις 2 μέρες.

Πληροφορίες:

*Κόστος κάθε κύκλου 350€ (Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται ο φόρος). Η πληρωμή μπορεί να γίνει και με τη χρήση πιστωτικής κάρτας και δόσεων.

* Οι εκπαιδευτικές ώρες της κα.Σαμαρά πραγματοποιούνται από έναν συγκεκριμένο αριθμό συμμετεχόντων και πάνω.

*Για την παρακολούθηση του κάθε κύκλου και για τις εκπαιδεύσεις της κα. Σαμαράς δίδονται ξεχωριστές βεβαιώσεις.

*Το πτυχίο δίδεται μόνο αν έχει γίνει η παρακολούθηση και των τριών κύκλων και έχουν κατατεθεί οι εργασίες.

 

  •       Παιδική Yoga, παιδαγωγικά, συμβουλευτική,L-Trainer – Βασιλεία Κουλίδου.
  •       Συστημική Προσέγγιση και επικοινωνιακές τεχνικές – Άλια Σαμαρά.
  •       Fascia και ανθρώπινο σώμα – Αθηνά Βιτώρη.

Έναρξη 1ου κύκλου:

Ημερομηνίες: Σάββατο/Κυριακή 26/27 Ιανουαρίου 2019

Ώρες: 09:00 π.μ. -18:00 μ.μ

Τοποθεσία: Π.Ράφτη Κ.Δοξιάδη 19Α (Μεταφορά από και προς τον Σταθμό Μετρό Κορωπί)

Για περισσότερες πληροφορίες

  • επισκεφθείτε τη σελίδα του διοργανωτή  http://www.neoyoga.gr/ (Εκπαιδεύσεις-Μετεκπαίδευση Δασκάλων για την Παιδική Yoga) ή
  • καλέσετε στο 6937 664020 ή
  • στείλτε το μήνυμα σας στο info@neoyoga.gr

 


Αθηνά Βιτώρη
Η Αθηνά Βιτώρη βρίσκεται στο χώρο της υγείας και της άσκησης πάνω από είκοσι χρόνια. Από το 2001 διατηρεί το Studio Soma, ένας χώρος που εξειδικεύεται στην εκγύμναση την αξιολόγηση και εξισορρόπηση του ανθρώπινου σώματος. Τα τελευταία δεκατέσσερα χρόνια η Αθηνά διδάσκει και οργανώνει σεμινάρια με εισηγητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Η Αθηνά...
Η Βασιλεία Κουλίδου είναι σύμβουλος ψυχικής υγείας, παιδαγωγός, εκπαιδεύτρια οικογενειακής yoga και ιδρύτρια του Κέντρου “Neo Yoga” από το 2008 (www.neoyoga.gr) Έχει σπουδάσει: παιδαγωγικά (προσχολικής αγωγής), ως σύμβουλος ψυχικής υγείας και εκπαιδεύεται στην συστημική ψυχοθεραπεία, όπως και στο Εννεάγραμμα. Το 1996 ήρθε σε επαφή με την οικογενειακή συστημική ψυχοθεραπεία και το 1999 με την οικογενειακή...
Αναλυτικές Πληροφορίες
NLP & Life Coaching Program 2019 | Χαράλαμπος Σολέας
Επερχόμενη
Ιούνιος 23, 2019
Αθήνα
357 Shares
Share
Tweet
WhatsApp
Share
Email