Εκπαίδευση δασκάλων για τη παιδική γιόγκα 120 ωρών σε 3 κύκλους

Εκπαίδευση δασκάλων για τη παιδική γιόγκα

120 ωρών σε 3 κύκλους.

Έναρξη 1ου κύκλου Σάββατο/Κυριακή 13/14 Οκτωβρίου 2018​

(9:00-18:00)

18 χρόνια Παιδική Γιόγκα.

&

10 χρόνια εφαρμοσμένου εκπαιδευτικού προγράμματος βασισμένο στη Παιδική Γιόγκα σε παιδικό σταθμό.

Πιστοποιημένη Σχολή* από το Yoga Alliance USA από το 2014.

Το πτυχίο ισχύει διεθνώς για τις ηλικίες 2-15 ετών.

*Η σχολή είναι πιστοποιημένη από τον διεθνή οργανισμό πιστοποίησης Yoga Alliance USA εμπεριέχοντας και τη συστημική προσέγγιση.

Η μετεκπαίδευση δασκάλων για την παιδική yoga είναι ένα πρόγραμμα βασισμένο στη Γιόγκα και τις Ευεργετικές της Τεχνικές, τη Συστημική θεωρία, την Παιδική Ψυχολογία, τα Στάδια Ανάπτυξης, τις Επικοινωνιακές Τεχνικές για τα παιδιά και το Εννεάγραμμα.

Το πρόγραμμα είναι ειδικά σχεδιασμένο για: δασκάλους Yoga / καθηγητές φυσικής αγωγής/ εκπαιδευτικούς /ψυχολόγους-ψυχοθεραπευτές/ θεραπευτές/χορευτές/ γονείς / και όλους όσοι εργάζονται ή απλώς ενδιαφέρονται για τα παιδιά.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα

Έχει δομηθεί κατά την 10ετή έρευνα και εφαρμογή πάνω στην παιδική γίογκα σε παιδικό σταθμό με βάση τη yoga για παιδιά ως παιδαγωγικό πρόγραμμα από το 2002-2012.

Η γιόγκα για παιδιά είναι ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα και ο τρόπος διδασκαλίας διαφέρει από τον τρόπο που διδάσκουμε τη γιόγκα στους ενήλικες. Στα μαθήματα είναι σημαντικό οι δάσκαλοι να μπορούν να αντιλαμβάνονται και να επικοινωνούν με τα παιδιά. Αυτό χρειάζεται εκπαίδευση στην ψυχολογία και την παιδαγωγική όπως και στα αναπτυξιακά στάδια των παιδιών. Η συστημική προσέγγιση και οι επικοινωνιακές τεχνικές είναι πολύ σημαντικά εργαλεία για επιτυχή μαθήματα. Τέλος το Εννεάγραμμα είναι μια αρχαία γνώση ως προς την κατανόηση και εξέλιξη της προσωπικότητας μας.

Η μετεκπαίδευση χωρίζεται σε 3 κύκλους με δικαίωμα παρακολούθησης του κάθε κύκλου ξεχωριστά.

* Με την ολοκλήρωση του κάθε κύκλου δίδεται βεβαίωση παρακολούθησης της σχολής και μόνο με την παρακολούθηση και των 3ων κύκλων και την καταβολή όλων των εργασιών δίδεται η πιστοποίηση και το πτυχίο της σχολής.

* Κάθε κύκλος αποτελείται από 2 Σαββατοκύριακα με εκπαιδευτική διάρκεια από τις 9:00 μέχρις τις 18:00 και για τις 2 μέρες.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα του διοργανωτή http://www.neoyoga.gr/ ή καλέσετε στο 6937 664020 ή στείλτε το μήνυμα σας στο [email protected]

Η Βασιλεία Κουλίδου είναι Ολιστική Παιδαγωγός, Εκπαιδεύτρια Οικογενειακής Yoga και ιδρύτρια του Κέντρου Yoga “Neo” από το 2008 (www.neoyoga.gr) Έχει σπουδάσει Παιδαγωγικά (προσχολικής αγωγής) και εκπαιδεύεται στην θεωρία του Εννεαγράμματος και ως Σύμβουλος Ψυχικής Υείας. Το 1996 ήρθε σε επαφή με την οικογενειακή συστημική ψυχοθεραπεία και το 1999 με την οικογενειακή Yoga. Ειδικεύεται στην Yoga...
Αναλυτικές Πληροφορίες
Share
Tweet
WhatsApp
+1
Share
187 Shares