Εκπαίδευση στις βασικές τεχνικές του Ινστιτούτου HeartMath

Εκπαίδευση στις βασικές τεχνικές του Ινστιτούτου HeartMath

Εκπαίδευση στις βασικές τεχνικές του Ινστιτούτου HeartMath

Μονοήμερο εργαστήριο με τον Δρ Γιώργο Χαριτάκη

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018 – Ώρες 10:00 – 18:00

Stanley Hotel – Οδυσσέως 1 Πλατεία Καραϊσκάκη (Μετρό Μεταξουργείο)

Μάθετε σε μία μόλις ημέρα τις έξι βασικές τεχνικές του Ινστιτούτου HeartMath, αποτέλεσμα επιστημονικής έρευνας 28 ετών. Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο   καταξιωμένος καρδιολόγος, ομοιοπαθητικός, συγγραφέας και πιστοποιημένος coach του Ινστιτούτου HeartMath, Δρ Γιώργος Χαριτάκης.

Τι είναι το HeartMath

Το Ινστιτούτο HeartMath ιδρύθηκε από τον Doc Childre το 1991,με σκοπό να βοηθήσει άτομα, οργανώσεις και την παγκόσμια κοινότητα να ενσωματώσουν την νοημοσύνη της καρδιάς στην καθημερινότητά τους.

Πως το επιτυγχάνει; Συνδέοντας την καρδιά και την επιστήμη με τρόπους που ενδυναμώνουν τους ανθρώπους να μειώσουν σημαντικά το στρες, να ενισχύσουν την ανθεκτικότητα και να «ξεκλειδώσουν» τη φυσική τους έξυπνη καθοδήγηση για να κάνουν καλύτερες επιλογές. «Στόχος μας είναι να μοιραστούμε την ιστορία του HeartMath με τρόπους που εμπνέουν τους άλλους να δημιουργήσουν έναν κόσμο που συνδέεται περισσότερο με την καρδιά μας» αναφέρει χαρακτηριστικά το Ινστιτούτo.

Τα προϊόντα, τα εργαλεία και οι τεχνικές HeartMath βασίζονται σε 28 χρόνια επιστημονικής έρευνας στο Ινστιτούτο HeartMath για την ψυχοφυσιολογία του άγχους, των συναισθημάτων και των αλληλεπιδράσεων μεταξύ της καρδιάς και του εγκεφάλου. Υπάρχουν περισσότερες από 300 ανεξάρτητες επιστημονικές δημοσιεύσεις σχετικά με την επιστημονική πρόταση του Ινστιτούτου HeartMath. Διαβάστε περισσότερα εδώ

Τα οφέλη που σας παρέχει το σεμινάριο

 • Εκμάθηση των βασικών τεχνικών που θα σας επιτρέψουν να ενισχύσετε την ανθεκτικότητά σας, να διαχειρίζεστε καλύτερα το στρες σας και να αποκτήσετε μεγαλύτερη διανοητική και συναισθηματική διαύγεια
 • Εγχειρίδιο 35 σελίδων με όλες τις ασκήσεις το οποίο θα πάρετε μαζί σας
 • Βιωματική εφαρμογή όλων των ασκήσεων μέσα στο εργαστήριο
 • Διάγνωση της καρδιακής σας συνοχής με την ειδική συσκευή βιοανάδρασης του HeartMath
 • Εξόφληση του σεμιναρίου σε έως και 12 άτοκες δόσεις

Τι περιέχει το σεμινάριο

Οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν μία σύντομη παρουσίαση του Ινστιτούτου HeartMath. Έπειτα, υπό την καθοδήγηση του Δρος Χαριτάκη θα εφαρμόσουν τις απλές και αποτελεσματικές τεχνικές ενίσχυσης της ανθεκτικότητας και διαχείρισης του στρες.

Το κόστος του σεμιναρίου ανέρχεται σε 150€ +  ΦΠΑ

Γιατί να συμμετάσχετε στο σεμινάριο

 • Θα μάθετε τις περίφημες τεχνικές του Ινστιτούτου HeartMath και θα μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε από την επόμενη κιόλας ημέρα. Οι τεχνικές αποτελούν πολύτιμα εργαλεία για τη ζωή σας και τη ζωή των αγαπημένων σας.
 • Θα λάβετε πλήρες εγχειρίδιο με όλες τις ασκήσεις για να μην τις ξεχάσετε ποτέ
 • Θα μπορέσετε να δείτε την αποτελεσματικότητα των τεχνικών στην εργασία σας και στην καθημερινή ζωή
 • Οι τεχνικές είναι τόσο απλές που θα μπορείτε να τις διδάξετε κι εσείς στην οικογένειά σας για να αποκομίσουν τα ανάλογα οφέλη

Τρόποι πληρωμής

 • Κατάθεση σε λογαριασμό
 • Πληρωμή με πιστωτική κάρτα σε έως 12 άτοκες δόσεις 
 • Πληρωμή με οποιαδήποτε κάρτα της επιλογής σας

Επιλέξτε “Εισιτήρια και Τιμές” παρακάτω ώστε να διαλέξετε τρόπο πληρωμής

Επικοινωνία

Εάν έχετε ακόμα απορίες, επιλέξτε την καρτέλα επικοινωνίας και συμπληρώστε τη φόρμα ώστε κάποιος συνεργάτης μας να σας καλέσει το συντομότερο δυνατόν.

Διαφορετικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε στα παρακάτω στοιχεία

Τ: 2111821655 (09.00 – 17.00)

Ε: events@enallaktikiagenda.gr

Δρ Γιώργος Χαριτάκης
Γεώργιος Χαριτάκης (ΜD, PhD). Καρδιολόγος- Ομοιοπαθητικός. Πτυχιούχος Ιατρικής του Πανεπιστημίου της Μπολόνια (1978) και Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αιγαίου (2005). Εργάσθηκε στο Ινστιτούτο Πειραματικής Ογκολογίας του Πανεπιστημίου της Μπολόνια (78-80), στο ΙΚΑ (86-88) και ως αναπληρωτής Διευθυντής στο Διαγνωστικό Κέντρο Ολυμπιακής Αεροπορίας (1989-2009). Είναι εξουσιοδοτημένος εξεταστής πιλότων και σύμβουλος της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας. Είναι μέλος της...
Συμμετοχή στο σεμινάριο
186.00
Αγορά

Αναλυτικές Πληροφορίες
Ετικέτες
283 Shares
Share
Tweet
WhatsApp
Share
Email