Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα NLP Practitioner Certification

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα NLP Practitioner Certification

NLP Practitioner Certification by INLPTA. Πιστοποιημένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα από τη Διεθνή Ένωση

Εκπαιδευτών Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού (12 μέρες)

International NLP Trainers Association – INLPTA

http://www.INLPTA.org

Σήμερα, όπου η ζωή είναι πολύπλοκη, όπου ανταγωνιζόμαστε με τον χρόνο και την πληροφορία, χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ ικανότητες για να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε και να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα. Το NLP Practitioner Certification είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα το οποίο ασχολείται με τον πιο σημαντικό μηχανισμό: τον ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΝΟΥ.

Ο Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός (NLP) είναι ένας μοναδικός συνδυασμός νευρολογίας, γλωσσολογίας και προγραμματισμού, των τριών πιο ισχυρών συστατικών που συμβάλλουν στη δημιουργία της ανθρώπινης εμπειρίας. Είναι η επιστήμη της πρακτικής τέχνης του πώς μπορούμε να αλλάξουμε αυτό που θέλουμε να αλλάξουμε, σε αντίθεση με άλλες μεθόδους που εστιάζουν στο τι πρέπει να αλλάξουμε. Είναι η τέχνη και η επιστήμη του ΠΩΣ χρησιμοποιούμε το μυαλό μας, για να επικοινωνήσουμε τόσο με τον εαυτό μας όσο και τους άλλους. Είναι η μελέτη της Υποκειμενικής Εμπειρίας. Θα μάθετε έναν εντελώς καινούριο τρόπο σκέψης, ώστε να γίνετε και ευέλικτοι και αποτελεσματικοί στην επικοινωνία.

Ερχόμαστε σε επαφή με τον εξωτερικό κόσμο μέσα από τις αισθήσεις μας. Η νευρολογία χρησιμοποιεί αυτά τα ερεθίσματα και τα παρουσιάζει σε εμάς με «εσωτερικές αναπαραστάσεις». Αυτές διαμορφώνουν την Υποκειμενική Εμπειρία μας. Επομένως, ο εσωτερικός μας κόσμος αποτελείται από εικόνες που βλέπουμε με τα μάτια του μυαλού μας.

Αυτό που είναι σημαντικό να κατανοήσουμε είναι ότι η εμπειρία μας δημιουργείται από συνδυασμούς αυτών των εσωτερικών αναπαραστάσεων/εικόνων, οι οποίοι σχηματίζουν επαναλαμβανόμενα μοτίβα ή «προγράμματα». Αυτά τα μοτίβα (ή αλλιώς συνήθειες) επαναλαμβάνονται συνεχώς, σαν μια συνεχόμενη κινηματογραφική ταινία, μέχρι να τα διακόψουμε ή τα ανακατευθύνουμε με κάποιο τρόπο.

Μέσα από αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, θα σας εκπαιδεύσουμε πώς να επαναπρογραμματίζετε το μυαλό σας ώστε να σπάτε ή να ανακατευθύνετε αυτά τα μοτίβα που σας μπλοκάρουν και σας εμποδίζουν να πετύχετε τους στόχους σας, τα όνειρα και τις βαθύτερες επιθυμίες σας.

 Μέσα στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα μάθετε:

 • Να αλλάζετε τις Δικαιολογίες με Αποτελέσματα.
 • Να διευρύνετε τις ικανότητές σας στο να συζητάτε, εκπαιδεύετε και καθοδηγείτε σε κάθε περίσταση.
 • Να χτίζετε επιτυχείς διαπροσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις.
 • Να παίρνετε αποφάσεις που να είναι πραγματικά σωστές για εσάς.
 • Να επιτυγχάνετε τους στόχους σας.
 • Να κατανοείτε το επικοινωνιακό σας στυλ και των γύρω σας.
 • Να γίνετε ακόμα πιο αποτελεσματικοί στην εργασία σας.
 • Να κατανοείτε το περιβάλλον και το Μοντέλο του Κόσμου του συνομιλητή σας.
 • Το Βασικό εργαλείο της δημιουργικότητας και της ενεργοποίησης της θέλησης προς ένα αποτέλεσμα.
 • Το βασικό μοντέλο για κάθε αλλαγή επαναλαμβανόμενων μοτίβων.

Χρόνος διεξαγωγής

Σαββατοκύριακα,

 1. 20 & 21/10/2018, 10:00 – 18:00
 2. 10 & 11/11/2018, 10:00 – 18:00
 3. 24 & 25/11/2018, 10:00 – 18:00
 4. 08 & 09/12/2018, 10:00 – 18:00
 5. 14 & 15/12/2018, 10:00 – 18:00
 6. 12 & 13/01/2019, 10:00 – 18:00
 7. 26 & 27/01/2019, 10:00 – 18:00

Χώρος διεξαγωγής

Πολυχώρος Χείρωνας: Αίθουσα «Δίας»
Παιανία – 19ο χλμ. Λεωφόρου Αθηνών-Λαυρίου

Εισηγητές:

 • NLP Trainer| Φραγκιάς Νίκος (Fragkias Nick), National Coordinator of INLPTA for Greece and Cyprus, International Ambassador of ANLP for Greece, Interventionist , Clinical Hypnotherapist, Master Coach, Micro Expressions & Body Language Trainer
 • Facilitator| Μανίκα Βάσια (Vassia Manika), NLP Master Practitioner, Diet & NLP Wellbeing Coach, mBIT Certified Professional Coach, Micro Expressions & Body Language Training Facilitator
 • Guest Trainer| Frank Pucelik (www.frankpucelik.com), Co-Creator of NLP – International Business Trainer (Top-100 US business-trainers)

Το πρόγραμμα είναι διεθνώς πιστοποιημένο από International NLP Trainers Association & η πιστοποίηση θα δοθεί μετά από την επιτυχή παρακολούθηση του προγράμματος και των απαραίτητων εξετάσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πιστοποίηση, πατήστε εδώ

Early bird registration ως 20/9/18

Για να σας αποσταλεί το αναλυτικό πρόγραμμα, μπορείτε να επικοινωνήσετε:
request@nickfragkias.com
6973 749 149

Για περισσότερες πληροφορίες και αγορά εισιτηρίων, δείτε το Facebook Event Page

Βάσια Μανίκα
Το αγαπώ Μοιράσου το e-mail Gmail Viber WhatsApp Copy Link0ΚοινοποίησηΗ Βάσια είναι Κλινική Διαιτολόγος- Διατροφολόγος, πτυχιούχος του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, με 15 χρόνια εργασιακή εμπειρία. Το πάθος της και η αγάπη της για την Υγεία, Ευεξία και τη σχέση με το φαγητό, την οδήγησε στην εξέλιξή της ως Diet & Wellbeing NLP Coach. Είναι NLP (Neuro-Linguistic-Programming)...
Νίκος Φραγκιάς
Το αγαπώ Μοιράσου το e-mail Gmail Viber WhatsApp Copy Link0ΚοινοποίησηΟ Νίκος Φραγκιάς είναι Master NLP Coach & Trainer NLP (ANLP & INLPTA), Systemic Psychology Counselor με μετεκπαίδευση σε Κλινική Ύπνωση & Ψυχοθεραπεία, καθώς και σε Provocative & Clean Language, ενώ διαθέτει και Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ). Είναι Εθνικός Συντονιστής της INLPTA (International NLP Trainers...
Αναλυτικές Πληροφορίες
Send this to a friend