ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΑ AUSTRALIAN BUSH FLOWER ESSENCES

australian essence

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΑ AUSTRALIAN BUSH FLOWER ESSENCES

ΑΝΘΟΘΕΡΑΠΕΙΑ: ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΑ AUSTRALIAN BUSH FLOWER ESSENCES

Πότε; Η διάρκεια της εκπαίδευσης θα είναι 52 ώρες και θα γίνεται κάθε Πέμπτη 17.30 -21.30 από 31/10/2019 έως 16/1/2020 (εξαιρούνται οι γιορτές και οι αργίες) σύνολο 40 ωρών, συν ένα Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου 2020 διάρκειας 12 ωρών. Θα δοθεί Βεβαίωση Εκπαίδευσης και η δυνατότητα (για όποιον θέλει) εγγραφής στο Σύλλογό μας, την Ελληνική Ανθοϊαματική Εταιρεία.

Xώρος Διεξαγωγής : Πολυχώρος ΧρυσήΝΙΟΝ, Λεωφ. Συγγρού 36-38, 2ος όροφος Κουκάκι-Αθήνα (σε απόσταση λίγων λεπτών από το μετρό Ακρόπολη & στάση Χατζηχρήστου επί της Συγγρού)

Εισηγήτρια: Βάσια Μάνεση, κοινωνιολόγος, σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης, ανθοθεραπεύτρια και ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Ανθοϊαματικής Εταιρείας.
Η συγκεκριμένη εκπαίδευση απευθύνεται σε όσους θέλουν να χρησιμοποιήσουν τα ανθοϊάματα για προσωπική ή/και επαγγελματική χρήση, μόνα τους σαν αυτόνομη τεχνική (πχ για ανθοθεραπευτές/συμβούλους ανθοϊαμάτων) ή σε συνδυασμό με άλλη τεχνική, μεθοδολογία ή επιστήμη (όπως οι ψυχολόγοι, οι σύμβουλοι ψυχικής υγείας, οι ομοιοπαθητικοί, οι διατροφολόγοι, οι εναλλακτικοί θεραπευτές κάθε ειδικότητας κλπ).

Ξεκινώντας από τη μεθοδολογία διάγνωσης (οι Αυστραλοί χρησιμοποιούν πολλαπλούς τρόπους διάγνωσης) και τους τρόπους εφαρμογής των συγκεκριμένων ανθοϊαμάτων, στη συνέχεια θα αναλυθούν λεπτομερώς τα 70 ανθοϊάματα της σειράς ως προς τη θεραπευτική τους δυναμική σε ψυχονοητικό ή και σωματικό επίπεδο. Θα συζητηθούν οι διαφοροποιήσεις μεταξύ τους αλλά και οι πιθανοί συνδυασμοί τους σε φόρμουλα θεραπείας – κάτι στο οποίο θα δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση καθώς θα είναι το τελικό εργαλείο της δουλειάς μας.

Επίσης θα γίνει εκτεταμένος συσχετισμός των ανθοϊαμάτων με τα τσάκρας και τα ενεργειακά σώματα του ανθρώπου. Θα δοθούν και τυποποιημένες συνταγές ενεργειακής βοήθειας σε ανθρώπους αλλά και ζώα, καθώς και πρακτική εποπτεία πάνω σε πραγματικά περιστατικά. Θα δοθούν σημειώσεις σταδιακά σε όλη την εκπαίδευση.

Το συνολικό κόστος της εκπαίδευσης είναι 470 ευρώ+φπα.

Προϋπόθεση συμμετοχής και κράτηση θέσης με ΕΛΑΧΙΣΤΗ προκαταβολή/κατάθεση 50ευρώ + ΦΠΑ, στον λογαριασμό Τραπέζης Πειραιώς: GR43 0172 1800 0051 8009 5182 859 ΑΜΚΕ ΧΡΥΣΗΝΙΟΝ (βάλτε το όνομά σας και ειδοποιήστε τηλεφωνικά ή με e-mail για να σας κρατήσουμε προτεραιότητα για την θέση σας). Το υπόλοιπο ποσό θα μοιραστεί σε 4 ισόποσες δόσεις.

Περαιτέρω πληροφορίες και επίλυση κάθε απορίας στη δωρεάν παρουσίαση που θα γίνει την Κυριακή 20 Οκτώβρη 18.00 – 20.00 στον παραπάνω χώρο, κρατήστε την θέση σας στο τηλέφωνο 6932 42 1215 ή στο info@chrysinion.com ή vmanesi@gmail.com. Την ημέρα της παρουσίασης θα υπάρχει επίσης η ευκαιρία εγγραφής με προκαταβολή.

Βιογραφικό εισηγητή
Βάσια Μάνεση
Κοινωνιολόγος/Σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης/NLP coach
Ανθοθεραπεύτρια/Ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Ανθοϊαματικής Εταιρείας

Η Βάσια Μάνεση σπούδασε κοινωνιολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και στη συνέχεια έκανε ιδιωτικές μετεκπαιδεύσεις κι επιμορφωτικά σεμινάρια στην κοινωνική ψυχολογία, στην ψυχολογία της συμπεριφοράς, στο stress management, στη συμβουλευτική της αυτοεκτίμησης, στο Νευρογλωσσικό προγραμματισμό και το coaching, στη θεραπευτική ύπνωση καθώς και έναν ικανό αριθμό εναλλακτικών θεραπειών και προσεγγίσεων όπως η ανθοθεραπεία, η αρωματοθεραπεία, η κρυσταλλοθεραπεία, το ρέϊκι και το johrei, η αστρολογία και η πυθαγόρεια αριθμοσοφία, η έρευνα και ο καθαρισμός αποτυπωμάτων με τις δονήσεις του εκκρεμούς και άλλα πολλά!
Στην αστρολογική μελέτη έχει αφιερώσει πάνω από 3 δεκαετίες και την χρησιμοποιεί ως εργαλείο αυτογνωσίας, ψυχογράφημα και διαγνωστικό εργαλείο ώστε να ταιριάζει στον τελικό σκοπό και στόχο που είναι η κατανόηση του εκάστοτε μαθήματος στην πορεία μας στη ζωή, η διαχείριση των φαινομενικά «ασύμφορων» ενεργειών και τελικά η Αλχημεία τους – η μετατροπή τους σε μια ανώτερη δυναμική. Η χρήση ανθοϊαμάτων με συνέπεια και συνέχεια είναι ένας τρόπος!
Έτσι πάμε στη μεγαλύτερη αγάπη όλων αυτών: την Ανθοθεραπεία με την οποία ασχολείται από το 1995, μέσω συνεδριών, έρευνας και διδασκαλίας. Αν και χρησιμοποιεί ανθοϊάματα από όλον τον κόσμο, έχει ξεχωρίσει τα Australian Bush Essences τα οποία σπούδασε και μελέτησε σε βάθος επί σειρά πολλών ετών και πλέον τα διδάσκει μοιράζοντας τη γνώση και την εμπειρία της στην απίστευτη δυναμική τους!

 

Αναλυτικές Πληροφορίες
Share
WhatsApp
Vibe
Share
More