“Εκπλήρωσε το σκοπό της ζωής σου” | Δωρεάν σεμινάριο – με τον Νικόλα Σμυρνάκη στο Ηράκλειο Κρήτης

Με αφορμή το τριήμερο σεμινάριο στην Κρήτη τον Οκτώβριο

“Γίνε ο ιδανικός σου εαυτός ΙΙ” ο Νικόλας θα κάνει  ένα ΔΩΡΕΑΝ σεμινάριο στο Ηράκλειο Κρήτης 

Θα μοιραστεί μαζί μας πράγματα που διδάσκει σε CEO’s, μεγάλους ιδιωτικούς και δημόσιους οργανισμούς αλλά και τρόπους για να νιώσουμε πιο ευτυχισμένοι ανεξάρτητα με την οικονομική κατάσταση ή το επίπεδο επιτυχίας μας.

Ταυτόχρονα θα μάθουμε τα σπουδαία που θα γίνουν στο τριήμερο event 12-14 Οκτωβρίου με τον τίτλο “Γίνε ο ιδανικός σου εαυτός ΙΙ”.

Εκεί που θα βρούμε την παρούσα μας θέση στον χάρτη της ζωής μας, θα ορίσουμε τον προορισμό μας και θα σχεδιάσουμε την πορεία ως εκεί!

Εκεί που όσοι παρευρεθούν θα έχουν την ευκαιρία να σχεδιάσουν τη ζωή που πάντα ονειρεύονταν.

26/09/2018 – Ηράκλειο, Αίθουσα Ανδρόγεω 19:00 – 21:00,

Ώρα προσέλευσης 18:15.

Κατοχυρώστε δωρεάν τη θέση σας πατώντας εδώ

Πληροφορίες για το τριήμερο σεμινάριο εδώ

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

(Ελλάδα) 0030 6948257557

(Κύπρος) 00357 99140329

Email: [email protected]

site: www.IslandofMan.me

 

  • Το βιβλίο του Νικόλα Σμυρνάκη “Η επιτυχία κρυβόταν στο κομοδίνο μου”, το οποίο ήταν στην δεκάδα των υποψηφίων για τα βραβεία Public 2017 κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ (8η έκδοση) και μπορείτε να το βρείτε εδώ.
  • Τον Σεπτέμβριο του 2018 αναμένεται να κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις Διόπτρα το επόμενο βιβλίο του με τίτλο “Να ευτυχήσω για να πετύχω ή να πετύχω για να ευτυχήσω; “
Νικόλας Σμυρνάκης
Ο Νικόλας Σμυρνάκης είναι συγγραφέας, success coach, δημιουργός της φιλοσοφίας του Ανθρώπου στο ΝηΣί (IslandofMan Success Philosophy). Σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) και είναι κάτοχος τίτλου MBA (International MBA – ΑΣΟΕΕ). Για σειρά ετών δίδασκε το μάθημα «Στρατηγική και Καινοτομία» σε ιδιωτικό κολέγιο. Έργα του κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο. Έχει διακριθεί σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς...
Αναλυτικές Πληροφορίες
136 Shares
Share
Tweet
WhatsApp
Share
Email