Έλα κι εσύ στον Κύκλο της Αντίληψης!

Έλα κι εσύ στον Κύκλο της Αντίληψης!

Δεν είσαι μόνος!

Το Ινστιτούτο Σφαιρικής Αντίληψης φέρνει κοντά τους δημιουργικούς ανθρώπους του αύριο

  • Αναρωτήθηκες ποτέ πόσο χρόνο έχεις σπαταλήσει σε ανούσιες συζητήσεις;
  • Τι να ‘ναι άραγε αυτό που βάζει εμπόδια σε μια ευχάριστη και ταυτόχρονα ουσιαστική επικοινωνία με τους άλλους;

Μετά από χρόνια μελέτης και έρευνας σε τοπικό αλλά και διεθνές επίπεδο, στην εποχή του ατομικισμού, της μοναξιάς και του «άσε επιτέλους κάτω το κινητό σου», το Ινστιτούτο Σφαιρικής Αντίληψης δημιουργεί έναν πόλο έλξης! Ένα πρόσφορο έδαφος για ουσιαστική επαφή, κοινωνικοποίηση, αφύπνιση, πολιτιστική αναζήτηση και εθελοντική δράση.

Στην πρώτη εκδήλωση γνωριμίας με τα μέλη και τις δραστηριότητες του Ινστιτούτου, την Παρασκευή 07/12/2018 και ώρα 19:30, η αίθουσα SILK ROOM του Πολυχώρου Πολιτισμού Αθηναΐς μετατρέπεται σε ζεστή αγκαλιά!

Η Dr. Μαρία Λεβέντη και η ομάδα της παρουσιάζουν την έννοια της Σφαιρικής Αντιληπτικότητας, συστήνοντας το διαγνωστικό εργαλείο των 8 διαστάσεων αντίληψης του εαυτού, αλλά και το πρόγραμμα των 4 κύκλων διαλέξεων που σε απαλλάσσουν από χιλιοειπωμένες συμβουλές και σου προτείνουν λύσεις με έμπνευση και δημιουργικότητα.

Στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού χαρακτήρα του event, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν στην κλήρωση που θα χαρίσει ένα ταξίδι στη Σαντορίνη για δύο άτομα, με διαμονή στο Ξενοδοχείο «Afroessa» !

Μέρος των εσόδων θα διατεθούν στον πανελλήνιο σύλλογο συμπαράστασης κακοποιημένων γυναικών και ανήλικων παιδιών «Βοήθεια, ελπίδα, ζωή».

Ένας εναλλακτικός τρόπος διαχείρισης του ελεύθερου χρόνου έρχεται για να σε συνδέσει πιο ουσιαστικά με τους γύρω σου, αναδεικνύοντας τον καλύτερο εαυτό σου.

Έλα κι εσύ στον Κύκλο της Αντίληψης!

 –

ΑΛΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΠΤΙΚΟΤΗΤΑ
Η Μαρία Λεβέντη γεννιέται το 1970 στην Ελευσίνα, σπουδάζει ιατρική στο ΑΠΘ και ειδικεύεται στην ψυχιατρική στη Β ́ Πανεπιστημιακή Κλινική του ΑΠΘ. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της στην ψυχιατρική ειδικότητα εκπαιδεύεται στην ψυχαναλυτική ψυχοθεραπεία, γνωστική συμπεριφορική ψυχοθεραπεία, γνωστική αναλυτική ψυχοθεραπεία, καθώς και οικογενειακή ψυχοθεραπεία και παιδοψυχιατρική. Έπειτα, και αφού έχει ασχοληθεί με την...
Αναλυτικές Πληροφορίες
Ετικέτες
NLP & Life Coaching Program 2019
Επερχόμενη
Ιούνιος 23, 2019
Αθήνα
37 Shares
Share
Tweet
WhatsApp
Share
Email