Ενεργειακή Σαμάνικη Ιατρική: Ο Θεραπευτικός Τροχός

Ενεργειακή Σαμάνικη Ιατρική: Ο Θεραπευτικός Τροχός

Ενεργειακή Σαμάνικη Ιατρική: Ο Θεραπευτικός Τροχός 27/06

Ο θεραπευτικός τρόχος – Η κορυφαία υπέρ-προσωπική εκπαίδευση

Οι ενεργειακές θεραπείες, απελευθερώνουν τα μπλοκαρίσματα και την αρνητική ενέργεια στο σώμα μας και αφυπνίζουν την φυσική ικανότητα του για αυτοθεραπεία. Ο Σαμάνικος Θεραπευτικός Τροχός είναι για ένα βιωματικό εκπαιδευτικό σεμινάριο που ολοκληρώνετε σε 4 συναντήσεις. Συμβολίζει το ατομικό ταξίδι που πρέπει να κάνει ο καθένας μας για να βρει τον αυθεντικό του εαυτό και για να βρει ποιος πραγματικά είναι πέραν του ονόματος του, του παρελθόντος του και των συναισθημάτων του.

Σκοπός σεμιναρίου:

  • Να αποβάλουμε το προσωπικό παρελθόν της παρούσας ζωής που μας κρατάει πίσω, όλα τα θέματα που σχετίζονται με τους γονείς μας και όλα τα τραύματα της παιδικής μας ηλικίας.
  • Να αποβάλουμε το γενετικό και καρμικό μας παρελθόν.
  • Να αποβάλουμε τις ιστορίες και τις πληγές από παρελθοντικές ζωές και από προγόνους, όλα αυτά που πλέον δεν μας χρησιμεύουν.
  • Να μπορούμε να δούμε πέρα από το εγώ και το νου μας. Σταματάμε να ταυτιζόμαστε με τις σκέψεις μας και βγαίνουμε από τις ψευδαισθήσεις.
  • Να υπερβαίνουμε το εγώ μας, την αίσθηση ότι είμαστε ένα άτομο, ακόμη και την αίσθηση ότι είμαστε μια ξεχωριστή ψυχή.

Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται σε :

O Σαμάνικος Θεραπευτικός Τροχός είναι ένα ολοκληρωμένο θεραπευτικό σύστημα. Η εκπαίδευση είναι άρτια και δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει προηγούμενη εμπειρία σε κάποιο άλλο σύστημα. Το σεμινάριο απευθύνεται σε ενήλικες όλων των ηλικιών που έχουν όρεξη να εστιάσουν στον εσωτερικό τους κόσμο και να εξελιχθούν. Ο στόχος για κάθε συμμετέχοντα είναι να ξυπνήσει τα δικά του δώρα και ταλέντα, ενσωματώνοντας τα θεραπευτικά εργαλεία και τις γνώσεις που προσφέρει το πρόγραμμα. Ο κύκλος των σεμιναρίων είναι έτσι δομημένος που μπορούν να τα παρακολουθήσουν και όσοι ενδιαφέρονται μόνο για προσωπική ανάπτυξη άλλα και όσοι επιθυμούν να γίνουν Shamanic Practitioner.

Περιγραφή σεμιναρίου:

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα διδάσκει σε βάθος τις θεραπευτικές τεχνικές των Σαμάνων του Περού σε θεωρητικό και βιωματικό επίπεδο. Ο κάθε μαθητής εκπαιδεύεται στο πώς να χρησιμοποιεί τη Σαμανική γνώση και τεχνική στη θεραπεία άλλων, καθώς και πώς μπορεί να ενσωματώσει αυτά τα εργαλεία στην προσωπική του θεραπευτική προσέγγιση. Η δομή του προγράμματος είναι βασισμένη σε 4 επίπεδα. Κάθε επίπεδο περιλαμβάνει σαμάνικες μυήσεις, τελετουργικά, τελετές, ταξίδια σε άλλες καταστάσεις συνείδησης, πολύ βαθιές ενεργειακές θεραπευτικές διαδικασίες, διαλογισμούς, ενεργειακές ασκήσεις και ένα βαθύ μοίρασμα αγάπης.

Στοιχεία σεμιναρίου:

Η εκπαίδευση ολοκληρώνει την προσωπική μας θεραπεία μέσα απο διαλέξεις, πρακτικές εφαρμογές, βιωματικές ασκήσεις, και τα αρχαία τελετουργικά μετάβασης. Μέσα από δουλειά σε μικρές ομάδες και εποπτεία σε προσωπικό επίπεδο, όλοι οι συμμετέχοντες αποκτούν άριστες τεχνικές ικανότητες στην σαμάνικη ενεργειακή θεραπεία.Αυτή η εκπαίδευση προσφέρει βαθιά γνώση στις παραδοσιακές Σαμανικές πρακτικές, και θα αποτελέσει ένα ουσιαστικό εφόδιο στης ζωή μας.

Η δομή του προγράμματος είναι βασισμένη σε 4 επίπεδα. Τα τέσσερα επίπεδα έχουν τα ονόματα των τεσσάρων κατευθύνσεων ξεκινώντας με τον Νότο και συνεχίζοντας με τη Δύση, το Βορρά και την Ανατολή. Κάθε κατεύθυνση έχει διαφορετικό θέμα και είναι χτισμένη πάνω στην γνώση και τις δεξιότητες της προηγούμενης.

Η δομή του προγράμματος:

Ο Σαμάνικος Θεραπευτικός Τροχός είναι μοιρασμένος σε τέσσερα επίπεδα. Το κάθε επίπεδο έχει πάρει το όνομα του από τις τέσσερις κατευθύνσεων των ανέμων. Ξεκινώντας από το Νότο και συνεχίζοντας με τη Δύση, τον Βορρά και την Ανατολή. Κάθε κατεύθυνση έχει διαφορετικό θέμα και είναι χτισμένη πάνω στην γνώση και τις δεξιότητες της προηγούμενης.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ολοκληρώνετε σε τέσσερις συναντήσεις που πραγματοποιούνται κάθε 2-3 μήνες και περιλαμβάνει:

  • Την βασική εκπαίδευση στην σαμάνικη ενεργειακή θεραπεία (140 ώρες)
  • Αναλυτικές σημειώσεις για κάθε κατεύθυνση
  • Δωρεάν συναντήσεις ανάμεσα στις κατευθύνσεις
  • Βεβαίωση παρακολούθησης

Πληροφορίες συμμετοχής

Πέμπτη- Παρασκευή 17.30-21.30 & Σάββατο-Κυριακή 9.30-21.30

Ημερομηνία: 27/06/2019 5:30 μμ
Διάρκεια: 4 μέρες
Τοποθεσία: Κέντρο Έντεχνης Δράσης και θεραπείας
Κόστος συμμετοχής: 225€
Κόστος συμμετοχής μελών: 180€

*Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται και το ΦΠΑ

Η Κράτηση θέσης ολοκληρώνετε με προκαταβολή 50€ στον λογαριασμό της Εθνικής τράπεζας: gr2901100980 0000 09800134471

Σίγουρα θα νιώθετε πιο χαλαρά αν φοράτε άνετα ρούχα.
Στα διαλείμματα προσφέρονται Καφές, Τσάι, Σνακς

Η Κράτηση θέσης ολοκληρώνετε με προκαταβολή 50€ στον λογαριασμό της Εθνικής τράπεζας:

gr2901100980 0000 09800134471

Το κέντρο μας βρίσκεται στο Θησείο Ακάμαντος 30 με την επωνυμία Κέντρο Έντεχνης Δράσης και Θεραπείας. Με θεά τον υπέροχο λόφο του Φιλοπάππου, μόλις 7-8 λεπτά από την στάση του ΗΣΑΠ «Θησείο» ή την στάση μετρό «Ακρόπολη». Επίσης για όσους επιθυμούν να έρθουν με δικό τους μεταφορικό μέσο υπάρχει άφθονος χώρος στάθμευσης μπροστά από το κέντρο μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές .

210.3461 674 & 6974078539

EMAIL: info@art-therapy.center

Δηλώστε την συμμετοχή σας εδώ

Δείτε όλες τις εκδηλώσεις της Έντεχνης Δράσης εδώ

Ευάγγελος Αποστολόπουλος
Γεννήθηκα στην Αθήνα και έχω πτυχίο Ηλεκτρονικού ΤΕΙ. Έχω εκπαιδευτεί στο διαλογισμό και στη γνώση του ενεργειακού σώματος μέσω της Sahaja Yoga Σε Ελλάδα και Ινδία. Έχω τις έξης εκπαιδεύσεις : Μέθοδος Σίλβα, E.F.T. Level 1-2, (Τεχνική Συναισθηματικής Απελευθέρωσης) REIKI USUI ( 1oς και 2ος βαθμός) Quantum matrix energetic (Θεραπεία κβαντικού πεδίου) με τη Mia...
Τζέσικα Μαργαρίτη
H Τζέσικα Μαργαρίτη είναι Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας ειδικευμένη στη Συνθετική Ψυχοθεραπεία και στην προσωποκεντρική και βιωματική μέθοδο Fοcusing. Είναι απόφοιτη του Counselling & Therapy Validated Course και του ελληνικού κέντρου Focusing. Εργάζεται ως ατομική θεραπεύτρια, συντονίστρια ομάδων προσωπικής ανάπτυξης και θεραπείας του Εσωτερικού Παιδιού, και ως εισηγήτρια εκπαιδευτικών σεμιναρίων. Εκπαιδεύτηκε στη Συστημική Αναπαράσταση στο Ελληνικό...
Αναλυτικές Πληροφορίες
NLP & Life Coaching Program 2019 | Χαράλαμπος Σολέας
Επερχόμενη
Ιούνιος 23, 2019
Αθήνα
Share
Tweet
WhatsApp
Share
Email