Ενεργειακή Σαμάνικη Ιατρική: Ο Θεραπευτικός Τροχός – Basic Level

Ενεργειακή Σαμάνικη Ιατρική: Ο Θεραπευτικός Τροχός

Ενεργειακή Σαμάνικη Ιατρική
Basic level

Η κορυφαία υπέρ-προσωπική εκπαίδευση
Η Ενεργειακή Σαμάνικη Ιατρική είναι το κάλεσμα σ’ ένα εκπληκτικό ταξίδι ψυχής και προσωπικής θεραπείας.

Τι είναι η Ενεργειακή Σαμάνικη Ιατρική;

Η Ενεργειακή Σαμάνικη Ιατρική είναι η μέθοδος που συνδυάζει την αρχαία γνώση των Σαμάνων με τις πιο σύγχρονες ψυχοθεραπευτικές πρακτικές. Έχει όλη την γνώση για να φέρουμε σε ισορροπία το σώμα, την ψυχή και το πνεύμα. Μας βοηθάει να κάνουμε τη μετάβαση από τον διαχωρισμό στην ολότητα, από την ανάγκη και την έλλειψη στην αφθονία, από τον νου στο συναίσθημα, από τον υλικό κόσμο στον ενεργειακό κόσμο, από την απλή πίστη στην κατανόηση μέσω εμπειρίας.

Τι περιλαμβάνει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα:

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα περιλαμβάνει τη βασική εκπαίδευση στην Ενεργειακή Σαμάνικη Ιατρική για όσους επιθυμούν την προσωπική ενδυνάμωση. Αλλά και για όποιους επιθυμούν να μοιραστούν τη γνώση και τη θεραπεία αυτή με άλλους και να γίνουν Shamanic Practitioner.

Η εκπαίδευση στην ενεργειακή Σαμάνικη Ιατρική, χωρίζεται σε δυο μέρη:

Basic Level για προσωπική ανάπτυξη (140 ώρες)

Αποτελείται από τέσσερα τετραήμερα σεμινάρια. Κάθε σεμινάριο έχει διαφορετικό θέμα και είναι χτισμένο πάνω στην γνώση και τις δεξιότητες του προηγούμενου. Ουσιαστικά είναι το ατομικό ταξίδι που πρέπει να κάνει ο καθένας μας για να βρει τον αυθεντικό του εαυτό και για να βρει ποιος πραγματικά είναι πέραν του ονόματός του, του παρελθόντος του και των συναισθημάτων του.

Shamanic Practitioner training (Συνολικά 380 ώρες)

Η εκπαίδευση είναι διετής και χρειάζεται περισσότερη δέσμευση και αφοσίωση. Η απόφαση να γίνει κανείς επαγγελματίας συνεπάγεται δέσμευση να εργαστεί με τον εαυτό του, καθώς και δέσμευση για δεοντολογικά και επαγγελματικά πρότυπα συμπεριφοράς.

Ο κύριος στόχος των επιπλέον σεμιναρίων είναι να διερευνηθεί η διεπαφή μεταξύ του σαμανισμού και της συμβουλευτικής / ψυχοθεραπείας και πώς οι δύο κλάδοι μπορούν να ενισχύσουν και να εμπλουτίσουν ο ένας τον άλλον.

Περιλαμβάνει 2 φορές το βασικό επίπεδο (280 ώρες) , ατομική θεραπεία και επιπλέον (100 ώρες ομαδικά σεμινάρια) που περιλαμβάνουν:

-Κώδικα δεοντολογίας θεραπευτών
-Θεραπευτική σχέση και δημιουργία ασφάλειας
-Συνέντευξη και θεραπευτικό πλαίσιο
-Κατανόηση και εμβάθυνση στη ‘Σκιά’
-Εκμάθηση στο θαρραλέο ονείρεμα
-Γνώση του Τριγώνου του Δράματος
– Ανάκτηση Ζώου δύναμης
-Εμβάθυνση στις σαμάνικες τεχνικές
-Πρόσθετες προχωρημένες τεχνικές: Θεραπεία εξ αποστάσεως, Ενεργειακός καθαρισμός σπιτιών κ.α.

Σκοπός σεμιναρίου:
basic Level (προσωπική ανάπτυξη)

  • Να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής μας
  • Να αποβάλουμε το προσωπικό παρελθόν, ότι μας κρατάει πίσω. Όλα τα θέματα που σχετίζονται με τους γονείς μας και τα τραύματα της παιδικής μας ηλικίας
  • Να αποβάλουμε το γενετικό και καρμικό μας παρελθόν
  • Να αποβάλουμε τις ιστορίες και τις πληγές από τους προγόνους μας και όλα αυτά που πλέον δεν μας χρησιμεύουν.
  • Να συνδεθούμε ξανά με κομμάτια της ψυχής μας, ώστε να νιώθουμε ολοκληρωμένοι και ζωντανοί.
  • Να αποβάλουμε τις περιοριστικές πεποιθήσεις, ώστε να γίνουμε οραματιστές και δημιουργοί, μαθαίνοντας να κρατάμε τη θεραπευμένη εικόνα του εαυτού μας και της κοινότητάς μας.
  • Να μάθουμε ενεργειακές τεχνικές που μας βοηθούν στο άγχος και το στρες της καθημερινότητας

Περιγραφή σεμιναρίου:

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα διδάσκει σε βάθος τις θεραπευτικές τεχνικές των Σαμάνων του Περού σε θεωρητικό και βιωματικό επίπεδο. Ο κάθε μαθητής εκπαιδεύεται στο πώς να χρησιμοποιεί τη Σαμάνικη γνώση και τεχνική στη θεραπεία άλλων, καθώς και πώς μπορεί να ενσωματώσει αυτά τα εργαλεία στην προσωπική του θεραπευτική προσέγγιση. Περιλαμβάνει σαμάνικες μεταδόσεις, τελετουργικά, ταξίδια σε άλλες καταστάσεις συνείδησης, πολύ βαθιές ενεργειακές θεραπευτικές διαδικασίες, διαλογισμούς, ενεργειακές ασκήσεις και ένα βαθύ μοίρασμα αγάπης. Συνδυάζει βιωματικές ασκήσεις από σύγχρονες ψυχοθεραπευτικές μεθόδους και επιταχύνει την προσωπική ανάπτυξη.

Στοιχεία σεμιναρίου:

Η εκπαίδευση ολοκληρώνει την προσωπική μας θεραπεία μέσα από θεωρητικές και πρακτικές εφαρμογές, βιωματικές ασκήσεις και τα αρχαία τελετουργικά μετάβασης. Μέσα από δουλειά σε μικρές ομάδες και εποπτεία σε προσωπικό επίπεδο, όλοι οι συμμετέχοντες αποκτούν άριστες τεχνικές ικανότητες στην σαμάνικη ενεργειακή θεραπεία. Αυτή η εκπαίδευση προσφέρει βαθιά γνώση στις παραδοσιακές Σαμάνικες πρακτικές, και θα αποτελέσει ένα ουσιαστικό εφόδιο για τη ζωή μας.

Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται σε:

Η Ενεργειακή Σαμάνικη Ιατρική είναι ένα ολοκληρωμένο θεραπευτικό σύστημα. Η εκπαίδευση είναι άρτια και δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει προηγούμενη εμπειρία σε κάποιο άλλο σύστημα. Το σεμινάριο απευθύνεται σε ενήλικες όλων των ηλικιών που έχουν όρεξη να εστιάσουν στον εσωτερικό τους κόσμο και να εξελιχθούν. Ο στόχος για κάθε συμμετέχοντα είναι να ξυπνήσει τα δικά του δώρα και ταλέντα, ενσωματώνοντας τα θεραπευτικά εργαλεία και τις γνώσεις που προσφέρει το πρόγραμμα. Ο κύκλος των σεμιναρίων είναι έτσι δομημένος που μπορούν να τα παρακολουθήσουν και όσοι ενδιαφέρονται μόνο για προσωπική ανάπτυξη άλλα και όσοι επιθυμούν να γίνουν Shamanic Practitioner.

Πληροφορίες συμμετοχής
Πέμπτη- Παρασκευή 17.30-21.30 & Σάββατο-Κυριακή 9.30-21.30
Ημερομηνία: 27/06/2019 5:30 μμ
Διάρκεια: 4 μέρες
Τοποθεσία: Κέντρο Έντεχνης Δράσης και θεραπείας
Κόστος συμμετοχής: 225€

Η Κράτηση θέσης ολοκληρώνεται με προκαταβολή 50€ στον λογαριασμό της Εθνικής τράπεζας: GR2901100980 0000 09800134471

Σίγουρα θα νιώθετε πιο χαλαρά αν φοράτε άνετα ρούχα.

Στα διαλείμματα προσφέρονται Καφές, Τσάι, Σνακς.

Το κέντρο μας βρίσκεται στο Θησείο Ακάμαντος 30 με την επωνυμία Κέντρο Έντεχνης Δράσης και Θεραπείας. Με θέα τον υπέροχο λόφο του Φιλοπάππου, μόλις 7-8 λεπτά από την στάση του ΗΣΑΠ «Θησείο» ή την στάση μετρό «Ακρόπολη». Επίσης για όσους επιθυμούν να έρθουν με δικό τους μεταφορικό μέσο, υπάρχει άφθονος χώρος στάθμευσης μπροστά από το κέντρο μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές.
210.3461 674 & 6974078539
EMAIL: info@art-therapy.center

Δείτε όλες τις εκδηλώσεις της Έντεχνης Δράσης εδώ

Ευάγγελος Αποστολόπουλος
Γεννήθηκα στην Αθήνα και έχω πτυχίο Ηλεκτρονικού ΤΕΙ. Έχω εκπαιδευτεί στο διαλογισμό και στη γνώση του ενεργειακού σώματος μέσω της Sahaja Yoga Σε Ελλάδα και Ινδία. Έχω τις έξης εκπαιδεύσεις : Μέθοδος Σίλβα, E.F.T. Level 1-2, (Τεχνική Συναισθηματικής Απελευθέρωσης) REIKI USUI ( 1oς και 2ος βαθμός) Quantum matrix energetic (Θεραπεία κβαντικού πεδίου) με τη Mia...
Τζέσικα Μαργαρίτη
H Τζέσικα Μαργαρίτη είναι Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας ειδικευμένη στη Συνθετική Ψυχοθεραπεία και στην προσωποκεντρική και βιωματική μέθοδο Fοcusing. Είναι απόφοιτη του Counselling & Therapy Validated Course και του ελληνικού κέντρου Focusing. Εργάζεται ως ατομική θεραπεύτρια, συντονίστρια ομάδων προσωπικής ανάπτυξης και θεραπείας του Εσωτερικού Παιδιού, και ως εισηγήτρια εκπαιδευτικών σεμιναρίων. Εκπαιδεύτηκε στη Συστημική Αναπαράσταση στο Ελληνικό...
Αναλυτικές Πληροφορίες
110 Shares
Share
Tweet
WhatsApp
Share
Email