Έναρξη Θεραπευτικού τροχού – Νιώσε το κάλεσμα

Έναρξη Θεραπευτικού τροχού - Νιώσε το κάλεσμα

Νιώσε το κάλεσμα – 22 Νοεμβρίου 2018
“Ο θεραπευτικός τρόχος είναι το κάλεσμα  σ’ένα εκπληκτικό ταξίδι ψυχής και προσωπικής θεραπείας.”

Οι ενεργειακές θεραπείες, απελευθερώνουν τα μπλοκαρίσματα και την αρνητική ενέργεια στο σώμα μας και αφυπνίζουν την φυσική ικανότητα του για αυτοθεραπεία.

Ο Θεραπευτικός Τροχός είναι για ένα βιωματικό εκπαιδευτικό σεμινάριο που ολοκληρώνετε σε 4 συναντήσεις.

Συμβολίζει το ατομικό ταξίδι που πρέπει να κάνει ο καθένας μας για να βρει τον αυθεντικό του εαυτό και για να βρει ποιος πραγματικά είναι πέραν του ονόματος του, του παρελθόντος του και των συναισθημάτων του.

Σκοπός σεμιναρίου:

  • Να αποβάλουμε το προσωπικό παρελθόν της παρούσας ζωής που μας κρατάει πίσω, όλα τα θέματα που σχετίζονται με τους γονείς μας και όλα τα τραύματα της παιδικής μας ηλικίας.
  • Να αποβάλουμε το γενετικό και καρμικό μας παρελθόν.
  • Να αποβάλουμε τις ιστορίες και τις πληγές από παρελθοντικές ζωές και από προγόνους, όλα αυτά που πλέον δεν μας χρησιμεύουν.
  • Να μπορούμε να δούμε πέρα από το εγώ και το νου μας. Σταματάμε να ταυτιζόμαστε με τις σκέψεις μας και βγαίνουμε από τις ψευδαισθήσεις.
  • Να υπερβαίνουμε το εγώ μας, την αίσθηση ότι είμαστε ένα άτομο, ακόμη και την αίσθηση ότι είμαστε μια ξεχωριστή ψυχή.

Για να συμμετέχετε στο Θεραπευτικό Τροχό δεν χρειάζεται προηγούμενη γνώση σε κανέναν τομέα.

Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται :
Σε ενήλικες όλων των ηλικιών που έχουν όρεξη να εστιάσουν στον εσωτερικό τους κόσμο και να εξελιχθούν.

Περιγραφή σεμιναρίου:
Το πρόγραμμα διδάσκει σε βάθος τις θεραπευτικές τεχνικές των Σαμάνων του Περού σε θεωρητικό και βιωματικό επίπεδο.

Όλοι οι συμμετέχοντες εκπαιδεύονται στο πώς να χρησιμοποιούν τη Σαμανική γνώση και τεχνική στη θεραπεία άλλων, καθώς και πώς μπορούν να ενσωματώσουν αυτά τα εργαλεία στην προσωπική τους θεραπευτική προσέγγιση.

Στοιχεία σεμιναρίου:
Η εκπαίδευση ολοκληρώνει την προσωπική μας θεραπεία μέσα από διαλέξεις, πρακτικές εφαρμογές, βιωματικές ασκήσεις, και τα αρχαία τελετουργικά μετάβασης. Μέσα από δουλειά σε μικρές ομάδες και εποπτεία σε προσωπικό επίπεδο, όλοι οι συμμετέχοντες αποκτούν άριστες τεχνικές ικανότητες στην σαμάνικη ενεργειακή θεραπεία.

Αυτή η εκπαίδευση προσφέρει βαθιά γνώση στις παραδοσιακές Σαμανικές πρακτικές, και θα αποτελέσει ένα ουσιαστικό εφόδιο στης ζωή μας.

Η δομή του προγράμματος είναι βασισμένη σε 4 επίπεδα. Τα τέσσερα επίπεδα έχουν τα ονόματα των τεσσάρων κατευθύνσεων ξεκινώντας με τον Νότο και συνεχίζοντας με τη Δύση, το Βορρά και την Ανατολή. Κάθε κατεύθυνση έχει διαφορετικό θέμα και είναι χτισμένη πάνω στην γνώση και τις δεξιότητες της προηγούμενης.

Πληροφορίες συμμετοχής:
Το κέντρο μας βρίσκεται στο Θησείο Ακάμαντος 30 με την επωνυμία Κέντρο Έντεχνης Δράσης και Θεραπείας. Με θεά τον υπέροχο λόφο του Φιλοπάππου, μόλις 7-8 λεπτά από την στάση του ΗΣΑΠ «Θησείο».

Διάρκεια: 4 μέρες
Τοποθεσία: Κέντρο Έντεχνης Δράσης και θεραπείας
Κόστος συμμετοχής: 225€
Κόστος συμμετοχής μελών: 180€

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές 

Τηλέφωνα: 210 3461 674 & 6974078539

EMAIL: info@art-therapy.center

Τζέσικα Μαργαρίτη
H Τζέσικα Μαργαρίτη είναι Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας ειδικευμένη στη Συνθετική Ψυχοθεραπεία και στην προσωποκεντρική και βιωματική μέθοδο Fοcusing. Είναι απόφοιτη του Counselling & Therapy Validated Course και του ελληνικού κέντρου Focusing. Εργάζεται ως ατομική θεραπεύτρια, συντονίστρια ομάδων προσωπικής ανάπτυξης και θεραπείας του Εσωτερικού Παιδιού, και ως εισηγήτρια εκπαιδευτικών σεμιναρίων. Εκπαιδεύτηκε στη Συστημική Αναπαράσταση στο Ελληνικό...
Αναλυτικές Πληροφορίες
Share
Tweet
WhatsApp
+1
Share
9 Shares