Έναρξη Θεραπευτικού τροχού στην Ρόδο

Έναρξη Θεραπευτικού τροχού στην Ρόδο

Έναρξη Θεραπευτικού τροχού στην Ρόδο 8/11 – Νιώσε το κάλεσμα
“Ο θεραπευτικός τρόχος είναι το κάλεσμα  σ’ένα εκπληκτικό ταξίδι ψυχής και προσωπικής θεραπείας.”

Οι ενεργειακές θεραπείες, απελευθερώνουν τα μπλοκαρίσματα και την αρνητική ενέργεια στο σώμα μας και αφυπνίζουν την φυσική ικανότητα του για αυτοθεραπεία. Ο Θεραπευτικός Τροχός είναι για ένα βιωματικό εκπαιδευτικό σεμινάριο που ολοκληρώνετε σε 4 συναντήσεις.

Συμβολίζει το ατομικό ταξίδι που πρέπει να κάνει ο καθένας μας για να βρει τον αυθεντικό του εαυτό και για να βρει ποιος πραγματικά είναι πέραν του ονόματος του, του παρελθόντος του και των συναισθημάτων του.

Σκοπός σεμιναρίου:

  • Να αποβάλουμε το προσωπικό παρελθόν της παρούσας ζωής που μας κρατάει πίσω, όλα τα θέματα που σχετίζονται με τους γονείς μας και όλα τα τραύματα της παιδικής μας ηλικίας.
  • Να αποβάλουμε το γενετικό και καρμικό μας παρελθόν.
  • Να αποβάλουμε τις ιστορίες και τις πληγές από παρελθοντικές ζωές και από προγόνους, όλα αυτά που πλέον δεν μας χρησιμεύουν.
  • Να μπορούμε να δούμε πέρα από το εγώ και το νου μας. Σταματάμε να ταυτιζόμαστε με τις σκέψεις μας και βγαίνουμε από τις ψευδαισθήσεις.
  • Να υπερβαίνουμε το εγώ μας, την αίσθηση ότι είμαστε ένα άτομο, ακόμη και την αίσθηση ότι είμαστε μια ξεχωριστή ψυχή.

Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται σε:

Για να συμμετέχετε στο Θεραπευτικό Τροχό δεν χρειάζεται προηγούμενη γνώση σε κανέναν τομέα. Το σεμινάριο απευθύνεται σε ενήλικες όλων των ηλικιών που έχουν όρεξη να εστιάσουν στον εσωτερικό τους κόσμο και να εξελιχθούν.

Περιγραφή σεμιναρίου:

Το πρόγραμμα διδάσκει σε βάθος τις θεραπευτικές τεχνικές των Σαμάνων του Περού σε θεωρητικό και βιωματικό επίπεδο. Όλοι οι συμμετέχοντες εκπαιδεύονται στο πώς να χρησιμοποιεί τη Σαμανική γνώση και τεχνική στη θεραπεία άλλων, καθώς και πώς μπορεί να ενσωματώσει αυτά τα εργαλεία στην προσωπική του θεραπευτική προσέγγιση.

Στοιχεία σεμιναρίου:

Η εκπαίδευση ολοκληρώνει την προσωπική μας θεραπεία μέσα απο διαλέξεις, πρακτικές εφαρμογές, βιωματικές ασκήσεις, και τα αρχαία τελετουργικά μετάβασης. Μέσα από δουλειά σε μικρές ομάδες και εποπτεία σε προσωπικό επίπεδο, όλοι οι συμμετέχοντες αποκτούν άριστες τεχνικές ικανότητες στην σαμάνικη ενεργειακή θεραπεία.

Αυτή η εκπαίδευση προσφέρει βαθιά γνώση στις παραδοσιακές Σαμανικές πρακτικές, και θα αποτελέσει ένα ουσιαστικό εφόδιο στης ζωή μας.

Η δομή του προγράμματος είναι βασισμένη σε 4 επίπεδα. Τα τέσσερα επίπεδα έχουν τα ονόματα των τεσσάρων κατευθύνσεων ξεκινώντας με τον Νότο και συνεχίζοντας με τη Δύση, το Βορρά και την Ανατολή. Κάθε κατεύθυνση έχει διαφορετικό θέμα και είναι χτισμένη πάνω στην γνώση και τις δεξιότητες της προηγούμενης.

Πληροφορίες συμμετοχής

therapeutikow troxos rodos
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην Ρόδο στην περιοχή Σορωνή. Σε έναν υπέροχο χώρο με άνετη διαρρύθμιση και πολύ φιλικό περιβάλλον. Η θάλασσα είναι 10 λεπτά με τα πόδια το κατάλυμα έχει μία υπέροχη φανταστική μοναδική θέα από την μεγάλη βεράντα την οποία και διαθέτει,προς το Αιγαίο στο απέραντο γαλάζιο .Ο χώρος μας μπορεί να φιλοξενήσει άνετα έως 10 -12 άτομα. Την διατροφή έχει αναλάβει εξειδικευμένος Chef και περιλαμβάνει πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό.

Διάρκεια: 4 μέρες
Τοποθεσία: Ν.Ρόδος – Σορωνή
Κόστος σεμιναρίου: 245€
Κόστος σεμιναρίου με έγκαιρη εγγραφή (μέχρι 25/10): 215€
Κόστος διαμονής με πλήρης διατροφή: +20€/ημερα

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές

Τηλέφωνα: 210 3461 674 & 6974078539

EMAIL: [email protected]

Τζέσικα Μαργαρίτη
H Τζέσικα Μαργαρίτη είναι Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας ειδικευμένη στη Συνθετική Ψυχοθεραπεία και στην προσωποκεντρική και βιωματική μέθοδο Fοcusing. Είναι απόφοιτη του Counselling & Therapy Validated Course και του ελληνικού κέντρου Focusing. Εργάζεται ως ατομική θεραπεύτρια, συντονίστρια ομάδων προσωπικής ανάπτυξης και θεραπείας του Εσωτερικού Παιδιού, και ως εισηγήτρια εκπαιδευτικών σεμιναρίων. Εκπαιδεύτηκε στη Συστημική Αναπαράσταση στο Ελληνικό...
Αναλυτικές Πληροφορίες
NLP & Life Coaching Program 2019
Επερχόμενη
Ιούνιος 23, 2019
Αθήνα
6 Shares
Share
Tweet
WhatsApp
Share
Email