Εργαστήριο Ενεργειακής Ζωγραφικής «Αφθονία και Ευημερία»

Εργαστήριο: Ενεργειακή Ζωγραφική

Ενεργειακή Ζωγραφική

«Αφθονία και Ευημερία»

Η Ενεργειακή ζωγραφική είναι μια νέα προσέγγιση στην καλλιτεχνική διαδικασία. Ο στόχο της είναι να συντονιστούμε με ένα συναίσθημα και με την βοήθεια της μοριακής μνήμης του νερού, να το απεικονίσουμε πάνω στον καμβά. Έτσι, κάθε φορά που κοιτάμε το αποτέλεσμα της δημιουργίας μας, ξανά-συντονιζόμαστε με την ποιότητα αυτού του θετικού συναισθήματος. Το εκπληκτικό είναι ότι δεν χρειάζεται να έχουμε κάποια καλλιτεχνική δεξιότητα, για να απολαύσουμε αυτό το εργαστήριο.

Συντονίστες:
Τζέσικα Μαργαρίτη

 • Ψυχοθεραπεύτρια
 • Experssive arts therapist
 • Shamanic Pracrtitioner

Σκοπός σεμιναρίου:

 • Να βιώσουμε την βαθιά, καθαρή συναισθηματική μας έκφραση και να την αποτυπώσουμε στον καμβά.
 • Να μπορέσουμε να δούμε τον εσωτερικό μας κόσμο μέσα από ένα άλλο πρίσμα
 • Να αποκτήσουμε ένα μοναδικό προσωπικό μας έργο, που θα κοσμήσει τον χώρο μας.
 • Να συντονιστούμε με θετικές ποιότητες και να παραμείνουμε συντονισμένοι μαζί τους
 • Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται :
 • Σε μικρούς και μεγάλους, ανεξαρτήτως ηλικίας.
 • Σε όσους επιθυμούν να έχουν μια εμπειρια με την ζωγραφική που δεν απαιτεί προηγούμενη γνώση ή ταλέντο σε κανέναν τομέα.
 • Σε όσους ασχολούνται με τη ζωγραφική, θα είναι μια μοναδική εμπειρία, μαθαίνοντας αυτή την τεχνική.

Εργαστήριο: Ενεργειακή Ζωγραφική

Περιγραφή σεμιναρίου:
Η ενεργειακή ζωγραφική είναι μια θεραπευτική μέθοδος ζωγραφικής εμπνευσμένη από την ψυχοθεραπεύτρια Τζέσικα Μαργαρίτη. Μέσα από όμορφους διαλογισμούς, θα συντονιστούμε με την επιθυμητή ποιότητα και θα χρησιμοποιήσουμε τις απόκρυφες ιδιότητες του νερού. Θα δούμε πώς η ενέργεια μας επηρεάζει το νερό και το αποτέλεσμα του έργου. Έτσι όταν κοιτάζουμε τον εαυτό μας στον καθρέπτη του νερού, το μήνυμα που μας δίνει είναι απίστευτα ξεκάθαρο και διαυγές. Το μόνο που χρειάζεται είναι ο δημιουργός να αφήσει τον έλεγχο. Ακριβώς επειδή το αποτέλεσμα είναι ρευστό και μη αναμενόμενο, το μόνο που χρειάζεται είναι να αφεθούμε και να επιτρέψουμε στην ενέργειά μας, να καθορίσει το αποτέλεσμα.

Στοιχεία σεμιναρίου:
Είναι πλέον επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι το νερό αλλάζει την κυτταρική του δομή ανάλογα με το πως είναι τα συναισθήματα μας. Ο δρ. Masaru Emoto ασχολήθηκε διεξοδικά με αυτήν την μελέτη και κατάφερε να παρατηρήσει τις αλλαγές που συμβαίνουν στα μόρια του νερού όταν εκφράζουμε λέξεις όπως : ευγνωμοσύνη, αγάπη ελευθερία….

Μέσα από έναν όμορφο διαλογισμό θα μπορέσουμε να συντονιστούμε με την συγκεκριμένη ποιότητα και να την αποδώσουμε ελεύθερα στον καμβά. Θα χρησιμοποιήσουμε τα 3 βασικά χρώματα, νερό και ένα καμβά για να αποτυπώσουμε αυτή τη μοναδική στιγμή. Η θεραπευτική δράση που έχει η ενεργειακή ζωγραφική είναι μακροχρόνια αφού κάθε φορά που θα αντικρίζουμε τον πίνακά μας θα συντονιζόμαστε με τον βαθύτερο εαυτό μας.

Δηλώστε την συμμετοχή σας εδώ

Πληροφορίες συμμετοχής

Θα σας παρέχουμε:

 • Τον καμβά ,τα χρώματα και ότι άλλο χρειάζεται για να ολοκληρωθεί το έργο
 • Όταν ο πινάκας στεγνώσει θα μπορέσετε να τον πάρετε μαζί σας.
 • Στο διάλειμμα θα υπάρχουν στο χώρο καφές, τσάι και αρτύματα
 • Η κράτηση θέσεις κατοχυρώνεται κατόπιν συνεννόησης με κατάθεση 20€ στο τραπεζικό λογαριασμό Εθνικής τράπεζας gr29 0110 0980 0000 0980 0134 471.

Το κέντρο μας βρίσκεται στο Θησείο Ακάμαντος 30 με την επωνυμία Κέντρο Έντεχνης Δράσης και Θεραπείας. Με θεά τον υπέροχο λόφο του Φιλοπάππου, μόλις 7-8 λεπτά από την στάση του ΗΣΑΠ «Θησείο» ή την στάση μετρό «Ακρόπολη». Επίσης για όσους επιθυμούν να έρθουν με δικό τους μεταφορικό μέσω υπάρχει άφθονος χώρος στάθμευσης μπροστά από το κέντρο.

Ημερομηνία διεξαγωγής: 22/12/2019 6:30 μμ
Διάρκεια: 3 ώρες
Τοποθεσία: Κέντρο Έντεχνης Δράσης και θεραπείας
Κόστος συμμετοχής: 50€

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές 

Τηλέφωνα: 210 3461 674 & 6974078539

EMAIL: info@art-therapy.center

Άλλες εκδηλώσεις από την Έντεχνη Δράση
Τζέσικα Μαργαρίτη
Το αγαπώ Μοιράσου το e-mail Gmail Viber WhatsApp Copy Link0ΚοινοποίησηH Τζέσικα Μαργαρίτη είναι Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας ειδικευμένη στη Συνθετική Ψυχοθεραπεία και στην προσωποκεντρική και βιωματική μέθοδο Fοcusing. Είναι απόφοιτη του Counselling & Therapy Validated Course και του ελληνικού κέντρου Focusing. Εργάζεται ως ατομική θεραπεύτρια, συντονίστρια ομάδων προσωπικής ανάπτυξης και θεραπείας του Εσωτερικού Παιδιού, και ως...
Αναλυτικές Πληροφορίες
Ετικέτες
Send this to a friend