Εργαστήριο Ενεργειακής Ζωγραφικής

Εργαστήριο: Ενεργειακή Ζωγραφική

Ενεργειακή Ζωγραφική

Ενεργειακή ζωγραφική πρόκειται για μια νέα προσέγγιση στην καλλιτεχνική διαδικασία με στόχο την έκφραση του δημιουργικού εαυτού. Δεν χρειάζεται να έχουμε κάποια συγκεκριμένη καλλιτεχνική δεξιότητα, για να απολαύσουμε αυτό το εργαστήριο. Καθώς χρησιμοποιούμε την μοριακή μνήμη του νερού για να μεταφέρουμε τα συναισθήματα μας πάνω στον καμβά.

Κάθε έργο αποκαλύπτει την προσωπική αύρα μια συγκεκριμένη στιγμή σε σχέση με μία καθαρή πρόθεση στην οποία εστιάζει το συναίσθημά του ο δημιουργός. Έτσι, μέσα από την καλλιτεχνική πράξη, εκδηλώνεται ο εσωτερικός εαυτός, ως κέντρο έκφρασης, αντί της προσωπικότητας ή του Εγώ.

Σκοπός σεμιναρίου:

  • Να βιώσετε την βαθιά, καθαρή συναισθηματική σας έκφραση και να την αποτυπώσετε στον καμβά
  • Να μπορέσετε να δείτε τον εσωτερικό σας κόσμο μέσα από ένα άλλο πρίσμα
  • Να αποκτήσετε ένα μοναδικό προσωπικό σας έργο, που θα κοσμήσει τον χώρο σας

Σε ποιους  απευθύνεται

Η ενεργειακή ζωγραφική απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους, ανεξαρτήτως ηλικίας. Αυτό το σεμινάριο δεν απαιτεί προηγούμενη γνώση ή ταλέντο σε κανέναν τομέα. Άλλα και για όσους τους αρέσει η ζωγραφική θα είναι μια μοναδική εμπειρία, μαθαίνοντας αυτή την τεχνική.

Περιγραφή σεμιναρίου:

Η ενεργειακή ζωγραφική είναι μια θεραπευτική μέθοδος ζωγραφικής εμπνευσμένη από την Τζέσικα Μαργαρίτη. Πρόκειται για μια τεχνική που χρησιμοποιεί τις απόκρυφες ιδιότητες του νερού και το πώς, το επηρεάζει η ενεργεία μας. Όταν κοιτάζουμε τον εαυτό μας στον καθρέπτη του νερού, το μήνυμα που μας δίνει είναι απίστευτα ξεκάθαρο και διαυγές. Το μόνο που χρειάζεται είναι ο δημιουργός να αφήσει τον έλεγχο. Ακριβώς επειδή το αποτέλεσμα είναι ρευστό και μη αναμενόμενο, δεν έχεις παρά να αφεθείς και να επιτρέψεις στην ενέργειά σου να καθορίσει το αποτέλεσμα.

Εργαστήριο: Ενεργειακή Ζωγραφική

Στοιχεία σεμιναρίου:

Είναι πλέον επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι το νερό αλλάζει την κυτταρική του δομή ανάλογα με το πως είναι τα συναισθήματα μας.

Ενεργειακή ζωγραφική
Μέσα από έναν όμορφο διαλογισμό θα μπορέσουμε να συντονιστούμε με οποία ποιότητα επιθυμούμε και να την αποδώσουμε ελεύθερα στον καμβά. Θα χρησιμοποιήσουμε τα 3 βασικά χρώματα, νερό και ένα καμβά για να αποτυπώσουμε αυτή τη μοναδική στιγμή. Η θεραπευτική δράση που έχει η ενεργειακή ζωγραφική είναι μακροχρόνια αφού κάθε φορά που θα αντικρίζουμε τον πίνακά μας θα συντονιζόμαστε με το βαθύτερο εαυτό μας.

Τι σας παρέχουμε

  • Τον καμβά ,τα χρώματα και ότι άλλο χρειάζεται για να ολοκληρωθεί το έργο
  • Όταν ο πινάκας στεγνώσει θα μπορέσετε να τον πάρετε μαζί σας
  • Στο διάλειμμα θα υπάρχουν στο χώρο καφές, τσάι και αρτύματα

Η κράτηση θέσεις κατοχυρώνεται κατόπιν συνεννόησης με κατάθεση 20€ στο τραπεζικό λογαριασμό Εθνικής τράπεζας

gr29 0110 0980 0000 0980 0134 471.

Το κέντρο μας βρίσκεται στο Θησείο Ακάμαντος 30 με την επωνυμία Κέντρο Έντεχνης Δράσης και Θεραπείας. Με θεά τον υπέροχο λόφο του Φιλοπάππου, μόλις 7-8 λεπτά από την στάση του ΗΣΑΠ «Θησείο» ή την στάση μετρό «Ακρόπολη». Επίσης για όσους επιθυμούν να έρθουν με δικό τους μεταφορικό μέσω υπάρχει άφθονος χώρος στάθμευσης μπροστά από το κέντρο.

Ημερομηνία διεξαγωγής: 10/05/2019 6:30 μμ
Διάρκεια: 3 ώρες
Τοποθεσία: Κέντρο Έντεχνης Δράσης και θεραπείας
Κόστος συμμετοχής: 50€

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές 

Δηλώστε την συμμετοχή σας εδώ

 

Τζέσικα Μαργαρίτη
H Τζέσικα Μαργαρίτη είναι Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας ειδικευμένη στη Συνθετική Ψυχοθεραπεία και στην προσωποκεντρική και βιωματική μέθοδο Fοcusing. Είναι απόφοιτη του Counselling & Therapy Validated Course και του ελληνικού κέντρου Focusing. Εργάζεται ως ατομική θεραπεύτρια, συντονίστρια ομάδων προσωπικής ανάπτυξης και θεραπείας του Εσωτερικού Παιδιού, και ως εισηγήτρια εκπαιδευτικών σεμιναρίων. Εκπαιδεύτηκε στη Συστημική Αναπαράσταση στο Ελληνικό...
Αναλυτικές Πληροφορίες
Ετικέτες
331 Shares
Share
Tweet
WhatsApp
Share
Email