Εντατικά διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών | Μάθε τη Γραμματική των Αγγλικών σε ένα μήνα!

Εντατικά διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών | Μάθε τη Γραμματική των Αγγλικών σε ένα μήνα!

Πώς μπορεί κάποιος να σταματήσει να κάνει λάθη στη Γραμματική που τον κάνουν να νιώθει άβολα, ακόμη και να ντρέπεται και έτσι να μην μιλάει Αγγλικά;
Μπορεί να μάθει Γραμματική στο perfectenglish μέσα σε ένα μήνα μόνο χωρίς κόπο και πανάκριβα δίδακτρα!

Με την εκπληκτική προσφορά του perfectenglish: κάλυψε όλα τα κενά σου στη Γραμματική μέσα σε ένα μόνο μήνα, με μόνο 60 ευρώ δίδακτρα αποφεύγοντας τις χρονοβόρες μετακινήσεις και παραμένοντας ασφαλής από τον κορονοιό, κάνοντας τα μαθήματα από το σπίτι σου!

I live in Athens all my life, ή μήπως I am living in Athens all my life, ή μήπως I have lived in
Athens all my life, ή μήπως I have been living in Athens all my life. Ποιο είναι το σωστό;

Θες να μιλήσεις και να γράψεις σωστά αγγλικά αλλά σε προδίδει η γραμματική σου; Συνέχεια αναρωτιέσαι αν αυτά που λες και γράφεις είναι σωστά ή λάθος; Το perfectenglish καταλαβαίνει την ανάγκη σου και σου έχει έτοιμη τη λύση.

Ένα ταχύρρυθμο εντατικό πρόγραμμα μαθημάτων γραμματικής βασικού και ενδιάμεσου επιπέδου (basic and intermediate grammar) διάρκειας ενός μήνα που προσφέρεται εξολοκλήρου διαδικτυακά μέσω της διαδραστικής πλατφόρμας υψηλών προδιαγραφών zoom,ούτως ώστε να διασφαλιστεί πλήρως η ασφάλειά σου και η υγεία σου στην εποχή του κορονοιού. To μάθημα μπορεί να παρακολουθήσει όποιος σπουδαστής έχει επίπεδο B1 πάνω.

Το μάθημα καλύπτει: άρθρα, επίθετα, χρόνους, υποθετικό λόγο, παθητική φωνή και προθέσεις, δηλαδή όλα τα βασικά γραμματικά φαινόμενα που πρέπει να ξέρεις για να εκφραστείς σωστά.

Μετά από αυτό το μάθημα θα έχεις καλύψει τα κενά σου και θα μπορείς να χρησιμοποιείς σωστά την αγγλική γραμματική, κερδίζοντας πολύ χρόνο στην εξέλιξή σου ως χρήστη της αγγλικής γλώσσας.

Το διαδικτυακό τμήμα γραμματικής ξεκινά την Τρίτη 2 Ιουνίου και τελειώνει την Τρίτη 30 Ιουνίου και τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Τρίτη και Πέμπτη βράδυ 7:30-10 μμ.

Το μάθημα γραμματικής είναι ζωντανό και διαδραστικό. Όλοι μπορούν να βλέπουν και να ακούν τον καθηγητή και φυσικά να μιλούν και να κάνουν ερωτήσεις, χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες που προσφέρει η πλατφόρμα zoom που χρησιμοποιείται από 200.000.000 χρήστες σε όλο τον κόσμο. Το μόνο που χρειάζεσαι για να παρακολουθήσεις τα μαθήματα είναι μια συσκευή με σύνδεση στο Internet, κομπιούτερ, κινητό, laptop, tablet κλπ.

Τα δίδακτρα είναι σε καλοκαιρινή προσφορά, μονάχα 60 ευρώ για όλο το πρόγραμμα. Η πληρωμή γίνεται μέσω e-banking.
Το μάθημα το διδάσκει native speaker με άψογη και καθαρή προφορά και περιλαμβάνει θεωρία γραμματικής, παραδείγματα χρήσης των γραμματικών φαινομένων και δημιουργικές ασκήσεις που σε βοηθούν να χρησιμοποιήσεις την γραμματική στο γραπτό και προφορικό λόγο για να εκφράσεις τα νοήματα που έχεις στο μυαλό σου. Στο μάθημα ταυτόχρονα με την απόκτηση γνώσης της γραμματικής εξασκείς και την προφορική έκφραση και την ακουστική κατανόηση.

Οι εγγραφές μπορούν να γίνονται τηλεφωνικώς στο
6976147605 ή μέσω email στο harmonyandcreativity@gmail.com

Το αγαπώ Μοιράσου το e-mail Gmail Viber WhatsApp Copy Link0ΚοινοποίησηΟ Δρ. Δημήτρης Μπογιατζής, ιδρυτής της Σχολής Δημιουργικής Γραφής Harmony & Creativity, σπούδασε Αγγλική Φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, είναι κάτοχος μάστερ στην Αμερικάνικη Λογοτεχνία από το Πανεπιστήμιο Winthrop (Νότια Καρολίνα, ΗΠΑ), διδακτορικού στη Σύγχρονη Λογοτεχνία από το TCU (Τέξας, ΗΠΑ) και υποψήφιος διδάκτωρ στη Δημιουργική...
Αναλυτικές Πληροφορίες
Send this to a friend