Επαγγελματική Eκπαίδευση Australian Bush Flower Essences

Επαγγελματική Eκπαίδευση Australian Bush Flower Essences

Επαγγελματική Eκπαίδευση Australian Bush Flower Essences

ΑΝΘΟΘΕΡΑΠΕΙΑ: ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΑ AUSTRALIAN BUSH FLOWER ESSENCES

Εισηγήτρια: Βάσια Μάνεση, κοινωνιολόγος, σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης, ανθοθεραπεύτρια και ένα από τα ιδρυτικά μέλη της Ελληνικής Ανθοϊαματικής Εταιρείας.

Δηλώστε την συμμετοχή σας τώρα στα τηλέφωνα 6932421215 & 6932421197 ή e-mail: info@chrysinion.com.
Ο αριθμός των θέσεων είναι αυστηρά περιορισμένος !!!

Τα Australian Bush Flower Essences προέρχονται από την πλούσια φύση της Αυστραλίας (ακόμα και μετά την τεράστια οικολογική καταστροφή, η φύση της έχει τέτοια δυναμική που αναγεννάται άμεσα από την αρχή!) και εμπνευστή τον Ian White ο οποίος εκτός από ομοιοπαθητικός, naturopath και 5ης γενιάς βοτανοθεραπευτής, έχει ένα πλήθος επιπλέον γνώσεων τις οποίες έχει συνδυάσει άριστα με τις δυνατότητες των ανθοϊαμάτων!

Η συγκεκριμένη εκπαίδευση λοιπόν απευθύνεται σε όσους θέλουν να χρησιμοποιήσουν τα αυστραλέζικα ανθοϊάματα (Australian Bush Flower Essences) για προσωπική ή/και επαγγελματική χρήση, μόνα τους σαν αυτόνομη τεχνική (πχ για ανθοθεραπευτές/συμβούλους ανθοϊαμάτων) ή σε συνδυασμό με άλλη τεχνική, μεθοδολογία ή επιστήμη (όπως οι ψυχολόγοι, οι σύμβουλοι ψυχικής υγείας, οι ομοιοπαθητικοί, οι διατροφολόγοι, οι εναλλακτικοί θεραπευτές κάθε ειδικότητας κλπ).

Ξεκινώντας από τη μεθοδολογία διάγνωσης (οι Αυστραλοί χρησιμοποιούν πολλαπλούς τρόπους διάγνωσης) και τους τρόπους εφαρμογής των συγκεκριμένων ανθοϊαμάτων, στη συνέχεια θα αναλυθούν λεπτομερώς τα 69 ανθοϊάματα της σειράς ως προς τη θεραπευτική τους δυναμική σε ψυχονοητικό ή/και σωματικό επίπεδο. Θα συζητηθούν οι διαφοροποιήσεις μεταξύ τους αλλά και οι πιθανοί συνδυασμοί τους σε φόρμουλα θεραπείας – κάτι στο οποίο θα δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση καθώς θα είναι το τελικό εργαλείο της δουλειάς μας.

Επίσης θα γίνει εκτεταμένος συσχετισμός των ανθοϊαμάτων με τα τσάκρας και τα ενεργειακά σώματα του ανθρώπου. Θα δοθούν και τυποποιημένες συνταγές ενεργειακής βοήθειας σε ανθρώπους αλλά και ζώα, καθώς και πρακτική εποπτεία πάνω σε πραγματικά περιστατικά. Θα δοθούν σημειώσεις σταδιακά σε όλη την εκπαίδευση.

Η εκπαίδευση θα διεξαχθεί σε 5 Σαββατοκύριακα, σύνολο 52 ώρες, στις παρακάτω ημερομηνίες:
7 & 8 Μαρτίου,
4 & 5 Απρίλιου,
16 &17 Μαϊου,
20 &21 Ιουνίου
Ώρες 17:00-21:00 για το Σάββατο και 11:00 έως 17:00 για την Κυριακή όπου θα ολοκληρωθεί η βασική ύλη. Θα μεσολαβήσει το καλοκαίρι όπου θα υπάρχει μεγάλη ευχέρεια χρόνου για πρακτική και εργασία σε πραγματικά περιστατικά από τους μαθητές.

Η τελευταία συνάντηση θα γίνει το Σαββατοκύριακο 3&4 Οκτωβρίου,2020 (ώρες: Σάββατο 16:00 έως 21:00 και Κυριακή 11:00 έως 18:00) όπου θα παρουσιαστούν οι εργασίες και θα γίνει η αποφοίτηση.

Θα δοθεί Βεβαίωση Εκπαίδευσης και η δυνατότητα (για όποιον θέλει) εγγραφής στο Σύλλογό μας, την Ελληνική Ανθοϊαματική Εταιρεία.

Δηλώστε την συμμετοχή σας τώρα στα τηλέφωνα 6932421215 & 6932421197 ή e-mail: info@chrysinion.com.
www.chrysinion.com

#australian_bush_flower_essences #εκπαίδευση #επαγγελματική_εκπαίδευση #Χρυσήνιον #μετρό_Ακρόπολης #σεμινάρια #ανθοϊάματα #Ανθοϊαματική_Εταιρεία #ρεφλεξολόγοι #συμβουλευτική #ψυχολογία #θεραπεία #τσάκρας #αυτοβελτίωση

Κρατήστε τις θέσεις σας ΤΩΡΑ!

www.chrysinion.com

Εισηγήτρια: Βάσια Μάνεση

Κοινωνιολόγος/Σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης/NLP coach
Ανθοθεραπεύτρια/Ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Ανθοϊαματικής Εταιρείας

Η Βάσια Μάνεση σπούδασε κοινωνιολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και στη συνέχεια έκανε ιδιωτικές μετεκπαιδεύσεις κι επιμορφωτικά σεμινάρια στην κοινωνική ψυχολογία, στην ψυχολογία της συμπεριφοράς, στο stress management, στη συμβουλευτική της αυτοεκτίμησης, στο Νευρογλωσσικό προγραμματισμό και το coaching, στη θεραπευτική ύπνωση καθώς και έναν ικανό αριθμό εναλλακτικών θεραπειών και προσεγγίσεων όπως η ανθοθεραπεία, η αρωματοθεραπεία, η κρυσταλλοθεραπεία, το ρέϊκι και το johrei, η αστρολογία και η πυθαγόρεια αριθμοσοφία, η έρευνα και ο καθαρισμός αποτυπωμάτων με τις δονήσεις του εκκρεμούς και άλλα πολλά!

Στην αστρολογική μελέτη έχει αφιερώσει πάνω από 3 δεκαετίες και την χρησιμοποιεί ως εργαλείο αυτογνωσίας, ψυχογράφημα και διαγνωστικό εργαλείο ώστε να ταιριάζει στον τελικό σκοπό και στόχο που είναι η κατανόηση του εκάστοτε μαθήματος στην πορεία μας στη ζωή, η διαχείριση των φαινομενικά «ασύμφορων» ενεργειών και τελικά η Αλχημεία τους – η μετατροπή τους σε μια ανώτερη δυναμική. Η χρήση ανθοϊαμάτων με συνέπεια και συνέχεια είναι ένας τρόπος!

Έτσι πάμε στη μεγαλύτερη αγάπη όλων αυτών: την Ανθοθεραπεία με την οποία ασχολείται από το 1995, μέσω συνεδριών, έρευνας και διδασκαλίας. Αν και χρησιμοποιεί ανθοϊάματα από όλον τον κόσμο, έχει ξεχωρίσει τα Australian Bush Essences τα οποία σπούδασε και μελέτησε σε βάθος επί σειρά πολλών ετών και πλέον τα διδάσκει μοιράζοντας τη γνώση και την εμπειρία της στην απίστευτη δυναμική τους!

Απαραίτητη η κράτηση θέσης μέχρι και 1 μέρα πρίν την εκδήλωση!

Κόστος και τιμολογιακή πολιτική
Συνολικά 520 ευρώ σε μηνιαίες δόσεις
Επιπλέον όροι και προϋποθέσεις
Απαραίτητη κράτηση θέσης με προκαταβολή, και Ειδικές τιμές για όσους κρατήσουν τις θέσεις τους μέχρι και την Δευτέρα 24η Φεβρουαρίου 2020!

Θα δοθεί Βεβαίωση Εκπαίδευσης και η δυνατότητα (για όποιον θέλει) εγγραφής στο Σύλλογό μας, την Ελληνική Ανθοϊαματική Εταιρεία.

Αναλυτικές Πληροφορίες
Share
WhatsApp
Vibe
Share
More