Εργαστήριο με τον Robert Gene Smith στην Αθήνα – Το σώμα και ο νους είναι ένα !

4ωρο εργαστήριο με τον Robert Gene Smith
δημιουργό της μεθόδου FasterEFT / Eutaptics®
Τρίτη 22 Μαΐου 17:30 – 21:30
EMMANTINA HOTEL, Λ. Ποσειδώνος 33 Γλυφάδα
Κόστος: 10€

Το σώμα και ο νους είναι ένα !

Μην αφήνεις ποτέ τις εμπειρίες του παρελθόντος να βλάψουν το μέλλον σου. Αφού το παρελθόν σου έχει τελειώσει, άλλαξε τον τρόπο που το αντιλαμβάνεσαι και θα αποκτήσεις ένα νέο συναρπαστικό μέλλον. – Robert Gene Smith

Το FasterEFT/Eutaptics™ διδάσκει ρεαλιστικές, ευκολοεφάρμοστες τεχνικές, καθώς και την απαραίτητη έμπνευση, ώστε να απελευθερωθούμε από τις αντιλήψεις και τα συναισθήματα που μας παρεμποδίζουν  να αξιοποιήσουμε την ακατανίκητη ισχύ του ίδιου μας του νου.

Το σύστημα FasterEFT/Eutaptics™ βασίζεται στη Νευρολογία και τη Βιολογία και παραδέχεται ότι οι εμπειρίες καταγράφονται στο υποσυνείδητο για μελλοντικές αναφορές και ότι το υποσυνείδητο προτρέπει το σώμα και τον συνειδητό νου να ενεργούν σύμφωνα με αυτές τις αναμνήσεις.

Το FasterEFT/Eutaptics™ αποσκοπεί στην αλλαγή του υποσυνείδητου προγραμματισμού μέσω νευρολογικών και βιολογικών διεργασιών.

Με το σύστημα FasterEFT/Eutaptics™ αλλάζετε εκείνο που δεν είναι μεν πραγματικό, αλλά το βιώνουμε σαν να ήταν – τις αναμνήσεις  που τα συναισθήματα μας και οι αισθήσεις του σώματος τις κάνουν να φαίνονται πραγματικές.

Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν εντελώς καινούριο εαυτό, αλλάζοντας τις εσωτερικές σας αναπαραστάσεις καθώς και τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεστε τον εαυτό σας μέσα στο μυαλό σας.

Οι αναμνήσεις αποτελούν μια αντανάκλαση της εσωτερικής δομής των πεποιθήσεών σας που εκφράζεται ως μεταφορά, η οποία αντιπροσωπεύει το ποιοι είστε και τον τρόπο που υπάρχετε στον κόσμο. Είναι ο τρόπος με τον οποίο ο νους επεξεργάζεται τα συναισθήματα.

Στόχος του FasterEFT/Eutaptics™ είναι να συνεχίσετε να βελτιώνετε συνεχώς τον εαυτό σας, να ελέγχετε και να επιβεβαιώνετε ότι έχετε λύσει όλες τις πτυχές των προβλημάτων σας και να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεστε τα αρνητικά σας αισθήματα, απελευθερώνοντας τον κάθε είδους πόνο, τραυματικές παραστάσεις, εικόνες και εκφράσεις, μετατρέποντάς τα σε κάτι καινούριο και θετικό.

Διαβάστε τη συνέντευξη του Robert Gene Smith στην Εναλλακτική Ατζέντα 

Είμαστε όλοι μοναδικοί

Όλοι αξίζουμε να αισθανθούμε γαλήνη μέσα μας. Μπορεί να γίνει!

Άλλαξε τον τρόπο σκέψης για να αλλάξει τη ζωή σου, με τις εκπληκτικές τεχνικές και εργαλεία του FasterEFT / Eutaptics.

Μάθε πως  λειτουργεί ο συντονισμός των συναισθημάτων (Νους) / σώματος και πως να ενδυναμώσεις τον εαυτό σου.

Κατανόησε πως μπορείς να απελευθερωθείς από οτιδήποτε σε κάνει να αισθάνεσαι άγχος, θλίψη ή φόβο.

Θα γνωρίσεις και θα αισθανθείς ότι δεν κάνεις κάτι λάθος.

Θα μάθεις πως να απελευθερώσεις τις τεράστιες προσδοκίες  και τα αρνητικά συναισθήματα που έχεις μέσα σου.

Θα κατανοήσεις ότι ο φόβος δεν είναι ο εχθρός, είναι ένας αγγελιοφόρος που σου λέει ότι κάτι μέσα σου είναι επώδυνο και χρειάζεται να το αγκαλιάσεις.

Θα ανακαλύψεις την αληθινή σου προσωπικότητα και πως όλοι μας είμαστε  χαρισματικοί.

Εμπιστεύσου τα συναισθήματά σου και νιώσε χαρά και αυτοπεποίθηση.

Όλα αυτά την Τρίτη 22 Μαΐου, από τις 17:30 έως τις 21:30 με συμβολικό κόστος 10€
Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας βάση κράτησης θέσεων.
Κλείσε τη θέση σου τώρα!

Στο εργαστήριο θα υπάρχει μετάφραση στα ελληνικά

 

Το Eutaptics® έχει βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να διαχειριστούν το στρες που σχετίζεται με σημαντικά ζητήματα ζωής όπως η οικονομική κατάσταση, ο έλεγχος του βάρους, η αποδοχή του σώματος αλλά και για ζητήματα που αφορούν την απώλεια και το πένθος, τη συναισθηματική και σωματική κακοποίηση, τις  εθιστικές συμπεριφορές κ.α. Τέλος, έχει βοηθήσει στην αντιμετώπιση του στρες που προκαλείται από σοβαρές εκφυλιστικές και χρόνιες παθήσεις.

Robert Gene Smith
Ο Robert G. Smith είναι ο δημιουργός του FasterEFT and Eutaptics,™, ιδρυτής/ CEO του Skills to Change Institute, Inc.  Είναι coach  προσωπικής επιτυχίας, NLP practitioner, με αποστολή να παρουσιάσει τα απαραίτητα εργαλεία ενίσχυσης της προσωπικής απόδοσης και της αυτοβελτίωσης στο ευρύ κοινό.  Το πνευματικό μήνυμα του Robert G. Smith είναι ότι “Μπορούμε να ζήσουμε μια ζωή...
Αναλυτικές Πληροφορίες
Ετικέτες
328 Shares
Share
Tweet
WhatsApp
Share
Email