“Η Αρχετυπική Αναγνώριση της Ύπαρξης” – Εξαήμερο Βιωματικό Εργαστήριο & Διακοπές στο Πήλιο

"Η Αρχετυπική Αναγνώριση της Ύπαρξης" - Εξαήμερο Βιωματικό Εργαστήριο & Διακοπές στο Πήλιο

Εξαήμερο Βιωματικό Εργαστήριο & Διακοπές στο Πήλιο

14-19 Ιουλίου 2018

Ένα ταξίδι Αυτογνωσίας, μέσα από τις Ενεργοπληροφοριακές Ροές της Κοσμοενεργειακής Θεραπείας με θέμα: “Η Αρχετυπική Αναγνώριση της Ύπαρξης”

Τα Αρχέτυπα είναι τα κλειδιά της προσωπικής μας δύναμης. Είναι οι ενεργειακοί οδηγοί, που μας κατευθύνουν στην εκπλήρωση του υψηλότερου δυναμικού μας. Πρόκειται για συλλογικά πρότυπα δύναμης, που συνδέονται με τους μύθους και τις παραδόσεις των λαών.

Αν δεν έχουμε επίγνωση αυτής της δύναμης μέσα μας και δεν μπορούμε να αποκτήσουμε σύνδεση και επαφή μαζί της, συχνά οδηγούμαστε σε πνευματική δυσφορία, η οποία εκφράζεται με διάφορους τρόπους στη ζωή μας: Άγχος, νωθρότητα, αίσθημα ανικανοποίητου, κατάθλιψη και σοβαρές ψυχοσωματικές ασθένειες. Επίσης, δυσκολία στις προσωπικές μας σχέσεις, στην επαγγελματική μας πορεία και κυρίως στη σχέση με τον εαυτό μας.


Είμαστε πολύ περισσότερο από την προσωπικότητα, τις συνήθειες και τα επιτεύγματά μας. Είμαστε ανθρώπινες υπάρξεις με πολύ μεγάλες δυνατότητες.

Στην καταπράσινη φύση του Πηλίου, μέσα στις ενεργειακές δονήσεις της Κοσμοενεργειακής Θεραπείας, θα αναγνωρίσουμε και θα συνδέσουμε τις άγνωστες ακόμα πτυχές του ψυχισμού μας και της δύναμής μας.

Οι πρώτες έξι δηλώσεις συμμετοχής έχουν δυνατότητα εσωτερικής διαμονής με μικρότερο κόστος.

ΜΟΝΟ τηλεφωνικά στο 6974 429301

Συντονίστρια: Μαριάνθη Μεταλληνού, Πυρηνική Ιατρός, Ομοιοπαθητικός, Ψυχοπνευματική Σύμβουλος, Κλινική Υπνοθεραπεύτρια, Ενεργειακή θεραπεύτρια

Μαριάνθη Μεταλληνού
H Μαριάνθη Μεταλληνού είναι Ιατρός Ομοιοπαθητικής – Ψυχοπνευματική Σύμβουλος, Κλινική Υπνοθεραπεύτρια, Ενεργειακή θεραπεύτρια, Εισηγήτρια Σεμιναρίων, Εκπαιδεύτρια στην Απεξάρτηση, Ιατρός Α.Π.Θ. με την ειδικότητα της Πυρηνικής Ιατρικής. Έχει Πτυχίο Παιδαγωγικών Σπουδών ΠΑ.ΤΕ.Σ. – Σ.Ε.Λ.Ε.Τ.Ε. και Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Σπουδών MSc στην Κοινωνική και Κλινική Ψυχολογία των Εξαρτήσεων, Α.Π.Θ. Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Ομοιοπαθητικής Ιατρικής και της...
Αναλυτικές Πληροφορίες
126 Shares
Share
Tweet
WhatsApp
Share
Email