Μέθοδος Facelift® Access Consciousness Energetic Facelift®| Με πιστοποίηση στο Ηράκλειο Κρήτης

Μέθοδος Facelift®

Τι είναι η μέθοδος Access Energetic Facelift®

Η Access Energetic Facelift είναι μια θαυμάσια και εντελώς φυσική μέθοδος αναζωογόνησης του προσώπου και αντιστροφής της γήρανσης στο πρόσωπο, η οποία δημιουργεί παρόμοια αποτελέσματα σε ολόκληρο το σώμα.

Δουλεύοντας με την ενέργεια στην οποία έχετε πρόσβαση εσείς και το σώμα σας μέσω του απαλού, χαλαρωτικού αγγίγματος στον λαιμό, το πρόσωπο και το κεφάλι σας, η μέθοδος Access Energetic Facelift αποκαθιστά, ανανεώνει και αναζωογονεί τα κύτταρα του σώματός σας.

Αν εφαρμοστεί επανειλημμένα (για περίπου 20 συνεδρίες), δημιουργεί εκπληκτικά αποτελέσματα που διαρκούν πολύ καιρό!

Φανταστείτε να μπορείτε να φαίνεστε νεότεροι και να νιώθετε καλύτερα σωματικά χωρίς χειρουργικές επεμβάσεις, ενέσεις, κρέμες ή χάπια.

Σεμινάριο Access Energetic Facelift®

Το σεμινάριο Access Energetic Facelift® διαρκεί 8 ώρες για μία μόνο ημέρα.

H διοργανώτρια θα σας παρέχει εγχειρίδια και άλλα έντυπα που θα σας βοηθήσουν να μάθετε και να εφαρμόζετε αυτή τη διαδικασία. Θα μάθετε τη θεωρία και τη σωστή ακολουθία των θέσεων των χεριών μαζί με άλλα λεκτικά εργαλεία από τη μέθοδο Access Consciousness®. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να εφαρμόσετε σε άλλους μια συνεδρία Facelift δύο φορές αλλά και να εφαρμόσουν και σε σας δύο συνεδρίες Facelift.

Τι γίνεται μετά το σεμινάριο

Αφού ολοκληρώσετε το μάθημα, είστε πλέον πιστοποιημένος επαγγελματίας Access Facelift Practitioner. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό προσόν για κάθε επαγγελματία ομορφιάς και / ή θεραπευτή μασάζ που επιθυμεί να επεκτείνει το πελατολόγιό του. Η μέθοδος Access Facelift χρησιμοποιείται σε σαλόνια ομορφιάς, σπα, ιδιωτικές συνεδρίες, ιατρεία, κέντρα ευεξίας και κλινικές αντιγήρανσης.

Τι άλλο να περιμένετε

Είτε επιθυμείτε να εφαρμόσετε τη μέθοδο για τον εαυτό σας είτε ως ένα επιπλέον επαγγελματικό προσόν, η Access Energetic Facelift είναι εύκολο να τη μάθετε, να την εφαρμόσετε και αποτελεί ένα ισχυρό εργαλείο για να φαίνεστε, να νιώθετε και να είστε νεότεροι.

 

Κόστος

  • Η τιμή του σεμιναρίου συμπεριλαμβανομένης της πιστοποίησης (σύμφωνα με τη διεθνή τιμολογιακή πολιτική της Access Consciousness®) είναι 210 ευρώ
  • Οι έφηβοι ηλικίας κάτω των 18 ετών καταβάλλουν τη μισή τιμή, δηλαδή 105 ευρώ
  • Τα παιδιά ηλικίας κάτω των 15 ετών έρχονται μαζί με τους γονείς τους δωρεάν

Πότε και πού

  • Δευτέρα  12.11.2018, 12:00 –16:00
  • Τρίτη 13.11.2018, 13:00 – 17:00

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6932256495

WhatsApp or Telegram +972545302165

Email : tatianatherapia@gmail.com &  sundarigifts@gmail.com

Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Για την κράτηση θέσης απαιτείται η κατάθεση προκαταβολής 25€. Για να πληρώσετε μεταβείτε στην καρτέλα εισιτήρια και τιμές και επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής.

Για περισσότερες πληροφορίες για το σεμινάριο πατήστε εδώ

Marin Markuze
Το ταξίδι της ζωής μου ξεκίνησε όταν έγινα 33 ετών. Αφότου ανακάλυψα πολλούς διαφορετικούς τρόπους ζωής, από συμβατικούς μέχρι εναλλακτικούς, από τα βάσανα στη χαρά, από τον πόνο και την οδύνη στις πιο ζεστές αγκαλιές και την πιο γλυκιά αγάπη, επέλεξα συνειδητά να ξεκινήσω το ταξίδι στο οποίο η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΙΩΠΗ θα γινόταν ο τρόπος...
25.00
Αγορά
Αναλυτικές Πληροφορίες
NLP & Life Coaching Program 2019 | Χαράλαμπος Σολέας
Επερχόμενη
Ιούνιος 23, 2019
Αθήνα
Share
Tweet
WhatsApp
Share
Email