Εργαστήρι – Σεμινάριο τεχνικής FasterEFT / συστήματος Eutaptics™ | Μεταμορφώστε τον πόνο σας

A FasterEFT / Eutaptics® Workshop - Seminar with Robert Gene Smith |Transform your Pain

Ένα Σαββατοκύριακο αλλαγής και απελευθέρωσης από τα

ψυχοσωματικά φαινόμενα

“Ξεπερνώντας τον πόνο και αλλάζοντας την αντίληψη”

Εργαστήρι – Σεμινάριο τεχνικής FasterEFT / συστήματος Eutaptics™
με τον Robert Gene Smith
6 -7 Οκτωβρίου 2018 στην Αθήνα

Ειδική Προσφορά για την Ελλάδα € 49.99

“Ο πόνος υπάρχει για έναν σημαντικό λόγο. Είναι όλες οι δυσάρεστες εμπειρίες που προσπαθούν να βρουν διέξοδο. Απελευθερώστε το σώμα σας αλλάζοντας τη σκέψη σας.”

Robert G. Smith

Περιγραφή σεμιναρίου

  • Η “επιδημία” ψυχοσωματικών διαταραχών (νου και σώματος).
  • Placebo and Nocebo Responses.
  • Μεταμορφώστε τον πόνο σας.
  • Ξεπεράστε τον πόνο και τα σωματικά συμπτώματα.
  • Αποκτήστε αρμονία μεταξύ σώματος και νου.

Ένα διήμερο εργαστήρι – σεμινάριο (Σάββατο και Κυριακή) για την αντιμετώπιση του πόνου, της ασθένειας και της έλλειψης αρμονίας στο σώμα που ανήκει στον κύκλο προγραμμάτων FasterEFT  “Μεταμορφώστε τον εαυτό σας ” (Transform Yourself).

Ο κύκλος σεμιναρίων Transform Yourself αποτελεί μέρος του ετήσιου εκπαιδευτικού προγράμματος που αφορά τη μεταμόρφωση διαφόρων τομέων της ζωής μας.

Αν θέλετε να απελευθερωθείτε από όσα σας στέκονται εμπόδιο…
Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι για σας!

Το σεμινάριο είναι ανοιχτό σε όποιον θέλει να βιώσει τη μεταμορφωτική δύναμη της τεχνικής FasterEFT (Ταχύτερες Μεταμορφώσεις Συναισθηματικά Εστιασμένες) και να μάθει πώς να αποβάλλει την αιτία όλων των προβλημάτων.

Θα μάθετε τις βασικές έννοιες της τεχνικής FasterEFT και του συστήματος Eutaptics™, τον τρόπο που λειτουργεί ο νους, τη δομή των προβλημάτων και την τεχνική FasterEFT Tapping με ζωντανές ατομικές επιδείξεις ”Release and Let it Go” από τον Robert Gene Smith.

Τι θα κερδίσετε από το εργαστήρι FasterEFT Transformational Workshop:

Θα καταλάβετε τον τρόπο λειτουργίας που αφορά τη σημαντική αλληλεπίδραση μεταξύ του λογικού, ορθολογικού, ηθικού συνειδητού νου και των καταπιεσμένων συναισθημάτων, του συναισθηματικού πόνου, της θλίψης και της οργής που χαρακτηρίζουν τον «αυτόματο πιλότο» υποσυνείδητο νου, καθώς και το πώς αυτό αποτελεί τη βάση των διαταραχών νου-σώματος.

Όλες οι τραυματικές εμπειρίες αποθηκεύονται στο υποσυνείδητο. Όταν ενεργοποιείται μια στοχευόμενη και με επίγνωση «σύνδεση» και συνεργασία ανάμεσα στο συνειδητό και το υποσυνείδητο, η δύναμη του υποσυνείδητου νου μετατρέπει και απελευθερώνει τα τραύματά μας και έτσι υπάρχει λιγότερο άγχος και ενσωματωμένα συναισθήματα, γεγονός που στη συνέχεια επιτρέπει στο σώμα να επιστρέψει σε μια κατάσταση βέλτιστης υγείας. Η απελευθέρωση του άγχους, των τραυμάτων, της θλίψης και των αρνητικών συναισθημάτων που συνδέονται με σημαντικά γεγονότα,  έχει απίστευτα ευεργετική επίδραση στην υγεία και την ευημερία μας.

Ο Robert Gene Smith θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τον τρόπο αντιμετώπισης όλων των ειδών σωματικών προβλημάτων:

-Χρόνιες νόσους
-Πόνους
-Ασθένειες
-Αυτοάνοσα νοσήματα
-Κατάθλιψη και άγχος
-Προβλήματα φυσικής απόδοσης
-Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή, διατροφικές διαταραχές, αυτοτραυματισμός

• Απολαύστε μια πραγματική ελευθερία πέρα από οτιδήποτε έχετε διαβάσει, σκεφτεί ή ονειρευτεί.
• Μάθετε έναν καινούριο τρόπο αντιμετώπισης του πόνου, της υγείας, των ασθενειών και του τρόπου με τον οποίο αντιλαμβάνεστε και αντιδράτε στις εμπειρίες σας.
• Ανακαλύψτε απλές τεχνικές αυτοενδυνάμωσης που θα μπορείτε να εφαρμόσετε οπουδήποτε και να δημιουργήσετε τον τρόπο ζωής που πάντα επιθυμούσατε.
• Μάθετε πώς να απαλλαγείτε από παλαιές, ανεπιθύμητες συνήθειες και προβλήματα και να κάνετε χώρο στον καινούριο σας εαυτό!
• Γίνετε κι εσείς μάρτυρες της βαθιάς θεραπείας και της γνώσης των άλλων ανθρώπων. Όταν οι άλλοι απελευθερώνονται, είναι δώρο να το μοιράζονται με τους γύρω τους κι αυτό βοηθά όλους τους άλλους να θεραπευτούν και να απελευθερωθούν.

Η τεχνική FasterEFT αποτελείται από μια «εργαλειοθήκη» όλων των δυνατοτήτων για δυναμικές μετατροπές των λειτουργιών του εγκεφάλου, με αρμονικές συνεργασίες (νους/ συναίσθημα/ σώμα) που θα σας βοηθήσει να απελευθερωθείτε από το άγχος και τα συναισθήματα που σχετίζονται με τον πόνο. Ο πόνος είναι απαραίτητος στο σώμα μας επειδή μας προστατεύει. Είναι ο μηχανισμός που διαθέτει το σώμα μας για να μας εμποδίσει να καούμε, να τραυματιστούμε, να συντριβούμε, να παγιδευτούμε και να σπάσουμε κάποιο μέλος. Όμως, όταν ταλαιπωρούμαστε συνεχώς, λαμβάνουμε συνήθως ασυνείδητα προσοχή και αγάπη ή / και την υποστήριξη από τους γύρω μας  και με αυτό τον τρόπο αυτό μας καθορίζει και γίνεται μέρος της προσωπικότητάς μας.

Μπορούμε όμως να απελευθερωθούμε από αυτό τον πόνο;

Ο πόνος ορίζεται συνήθως ως μια πολύ δυσάρεστη σωματική αίσθηση που προκαλείται από κάποια ασθένεια ή τραυματισμό. Αντιθέτως,το να υποφέρουμε από πόνο σε συνδυασμό με αγωνία, κακουχία και απελπισία, συχνά ορίζεται ως μια κατάσταση «ένα με το πόνο» και έτσι ο φαύλος κύκλος του πόνου ενδυναμώνεται.

Επομένως, ποιος αποφασίζει για πόσο χρόνο θα υποφέρουμε και πόσο πραγματικός είναι ο πόνος;

Θα απαντούσατε φυσικά ότι όλος ο πόνος είναι πραγματικός!

  • Κι αν τελικά το σώμα διατηρεί τον πόνο με σκοπό να μας προστατέψει, να κάνει τους άλλους να μας αγαπούν και να μας προσέχουν ή ακόμα και για να είμαστε ελεύθεροι να μείνουμε στο σπίτι αντί να πάμε σε έναν χώρο εργασίας που δεν μας αρέσει;
  • Κι αν ο πόνος έχει θεραπευτεί εδώ και μερικές εβδομάδες και τον νιώθουμε ακόμα; Πρόκειται για πόνο που υπάρχει στη φαντασία μας;

Πολλές μελέτες γύρω από τον πόνο έχουν δείξει ότι σε πειράματα που έγιναν, τα φάρμακα πλασέμπο σταμάτησαν με θαυματουργό τρόπο τον πόνο ενώ στους συμμετέχοντες είχε δοθεί ένα φάρμακο που δεν είχε κανένα αποτέλεσμα. Ήταν ένα απλό χάπι ζάχαρης.

Αυτό σημαίνει ότι ο νους θεραπεύει μόνος του τον πόνο ή μήπως σημαίνει ότι ο πόνος δεν υπήρχε εξ αρχής;

Είναι ενδιαφέρουσα η διαπίστωση ότι συμβαίνει το δεύτερο και μια ευκαιρία για εσάς να το διαπιστώσετε!
Ο Robert Gene Smith έχει βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους να αλλάξουν τη ζωή τους και τη ζωή των άλλων. Τώρα είναι η σειρά σας να πάρετε τα ηνία στη ζωή σας για να βγάλετε προς τα έξω τον καλύτερο εαυτό σας. Δημιουργήστε γύρω σας τη δική σας αυτοκρατορία, η οποία θα αυξήσει τα θετικά αποτελέσματα. www.fastereft.com

Επίσης, ο Robert Smith επιλέγει εθελοντές από το ακροατήριό του στους οποίους εφαρμόζει τα χτυπήματα με τα δάχτυλα στους ενεργειακούς μεσημβρινούς (Hot Seat) και αυτό το retreat αποτελεί τη δική σας ευκαιρία να γίνετε αυτό το άτομο!

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί πως έφυγε πόνος ώμων δύο ετών

Ειδική Προσφορά για την Ελλάδα € 49.99

Όροι πληρωμής: εξόφληση κατά την άφιξη στο Σεμινάριο / Εργαστήρι
Για την εγγραφή σας παρακαλούμε στείλτε email στο: info@fastereft.gr

Όλοι οι συμμετέχοντες στο Weekend Retreat θα λάβουν επίσης μια εξαιρετική προσφορά από το Ινστιτούτο Skills to Change Inst .: ένα κουπόνι για το σεμινάριο Seven days Level 1 Seminar / Training που σας επιτρέπει να λάβετε μέρος στην τιμή των 1229 δολαρίων αντί της κανονικής τιμής των 1795 δολαρίων. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα τον Μάιο του 2019.

Συντονιστής σεμιναρίου: Χριστίνα Θεοδωρακοπούλου: 6972877240 – www.fastereft.gr

email:  info@fastereft.gr

Το σεμινάριο / εργαστήρι θα πραγματοποιηθεί στα Αγγλικά.

Χώρος διεξαγωγής: Emmantina Hotel, Λεωφ. Ποσειδώνος 33, Γλυφάδα, ΤΚ 16675

Τηλέφωνο: 210 8980683

Website: www.fastereft.gr – www.fastereft.com

Πρόγραμμα retreat

Σάββατο, 6 Οκτωβρίου: Εγγραφή στις 9 π.μ. στην αίθουσα υποδοχής του Emmantina Hotel στη Γλυφάδα

Σάββατο και Κυριακή:
• Εργαστήρι / Σεμινάριο: 10:00 – 17:00
• Και στις δύο ημέρες περιλαμβάνονται δύο διαλείμματα των 15 λεπτών, ένα το μεσημέρι και ένα το απόγευμα για την κάθε ημέρα καθώς και ένα μεσημεριανό διάλειμμα διάρκειας 1,5 ώρας.

Βίντεο:

1077 What is Faster EFT Tapping? (με αγγλικούς υπότιτλους)

1088 Years of pain, surgeries, antidepressants, suicide ….

Robert Gene Smith
Ο Robert G. Smith είναι ο δημιουργός του FasterEFT and Eutaptics,™, ιδρυτής/ CEO του Skills to Change Institute, Inc.  Είναι coach  προσωπικής επιτυχίας, NLP practitioner, με αποστολή να παρουσιάσει τα απαραίτητα εργαλεία ενίσχυσης της προσωπικής απόδοσης και της αυτοβελτίωσης στο ευρύ κοινό.  Το πνευματικό μήνυμα του Robert G. Smith είναι ότι “Μπορούμε να ζήσουμε μια ζωή...
Αναλυτικές Πληροφορίες
14 Shares
Share
Tweet
WhatsApp
Share
Email