Fertility Empowerment – Ενδυνάμωση Γονιμότητας

Fertility Empowerment - Ενδυνάμωση Γονιμότητας

Fertility Empowerment – Ενδυνάμωση Γονιμότητας

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

 • Για εσένα που ονειρεύεσαι να φέρεις ζώη στον κόσμο.
 • Για την φίλη μας που θέλει να γίνει μαμά.
 • Για την αδερφή μας που προσπαθεί να μείνει έγκυος.
 • Για την γνωστή μας που θα αποκτήσει παιδί κάποια μέρα.
 • Για την γυναίκα που επιθυμεί να δημιουργήσει οικογένεια.
 • Για έσενα κορίτσι που έχεις το μέλλον σου μπροστά σου…  γνωρίζουμε πως αισθάνεσαι.

Η γονιμότητα σε απασχολεί καιρό τώρα.

Συγκεντρώνεις στοιχεία, στατιστικά και πολλές ιατρικές πληροφορίες. Παραμένει όμως το άγχος, η αγωνία, και η απογοήτευση. Νιώθεις φόβο, οργή, και πολλές φορές σαν να φεύγει αστραπιαία ο χρόνος και να σε πνίγει η αναμονή.

Το «περίμενε» μέσα στο οποίο θεωρείς ότι δεν έχεις τον έλεγχο, και αισθάνεσαι πως μειώνονται οι πιθανότητες, είναι ακριβώς το διάστημα μέσα στο οποίο ΜΠΟΡΕΙΣ να ανακτήσεις δυνάμεις!

Ενώ είναι βέβαιο ότι αρκετές διαδικασίες είναι έξω από τον έλεγχό σου, υπάρχουν ακόμα κάποιες που εξαρτώνται αποκλειστικά από εσένα και τη δική σου στάση ζωής. Για παράδειγμα, από εσένα και μόνο εξαρτάται πως θα φροντίσεις τον εαυτό σου σε κάθε επίπεδο, ώστε να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα – πάντα με γνώμονα την σωματική και ψυχική υγεία σου.

Θα μάθεις τρόπους πρακτικούς και απλά εφαρμόσιμους ώστε να εντάξεις στην καθημερινότητά σου κυρίως δύο πράγματα – τις καταλληλότερες μεθόδους να ενδυναμώσεις την ψυχή σου και να θρέψεις τον οργανισμό σου.

Το εργαστήριο Fertility Empowerment είναι μια σφαιρική mind/body προσέγγιση που περιλαμβάνει επιβεβαιωμένες συστάσεις για διατροφή και φυσική προετοιμασία του σώματος μας για εγκυμοσύνη και τοκετό, μαζί με τεχνικές ενσυναίσθησης, οραματισμού και αυτογνωσίας.

Είσαι η ίδια αποκλειστικά, το πιο σημαντικό μέσο για να εκπληρώσεις την επιθυμία σου. Αυτό που χρειάζεσαι είναι υποστήριξη και ηρεμία. Στο εργαστήριο Fertility Empowerment θα βρεις ασκήσεις πνευματικές και συνταγές διατροφικές για να σε στηρίξουν, και όχι μόνο.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει

 • Κύκλο συναισθηματικής σύνδεσης: μοιραζόμαστε μεταξύ μας αλήθειες και ψέματα, και διαλύουμε μύθους
 • Διαλογισμό δημιουργικότητας: αντλούμε δύναμη από το πάθος μας για το μέλλον, γόνιμο από κάθε άποψη
 • Άσκηση Οραματισμού: με πινελιές αγάπης και αποδοχής κάνουμε το αύριο εικόνα στην καρδιά μας
 • Fertility Diet: μαθαίνουμε εμπεριστατωμένες διατροφικές συμβουλές ενίσχυσης γονιμότητας
 • Fertility Foods: αναγνωρίζουμε πως και γιατί η αποτοξίνωση μαζί με κάποιες τροφές προετοιμάζουν την γυναικεία φύση για αναπαραγωγή
 • Γευσιγνωσία: συστηνόμαστε σε υλικά, βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία που κάνουν την διαφορά για την υποδοχή νέας ζωής

Στο τέλος του εργαστηρίου, οι συμμετέχοντες θα λάβουν συνταγές γονιμότητας, καθοδήγηση διαλογισμού, και μια μικρή έκπληξη, για να συνεχίσουν τις πρακτικές που μάθαμε μαζί.

Κόστος συμμετοχής: 80 € ανά άτομο.
*Για φίλες που εγγράφονται μαζί, θα υπάρξει έκπτωση 10%.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες, και η κράτησή σας είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ μέχρι 18 Νοεμβρίου.

 

Πληροφορίες:

 • Email: fertempowerment@gmail.com
 • Τηλέφωνα: 6948882142 / 6947234732
 • Αλόραμα – η τέχνη του Ευ Zen, τηλ. 2106229292
Χριστιάνα Γερμανού
Η Χριστιάνα Γερμανού είναι Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια. Με μεταπτυχιακές σπουδές στην Συμβουλευτική CBT, έχει κατόπιν εξειδικευτεί στην Συμβουλευτική Υποστήριξη στην Υπογονιμότητα και την Ιατρικώς Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή μέσω της ESHRE (European Society of Human Reproduction) της οποίας κι είναι μέλος. Τα τελευταία 10 χρόνια, σε συνεργασία με κέντρα εξωσωματικής γονιμοποίησης όπως το «Εμβρυογένεσις» και το «Woman...
Μαρία Μιχαλακοπούλου
Η Μαρία Μιχαλακοπούλου είναι Σύμβουλος Ολιστικής Υγείας. Επιθυμεί να μας εμπνεύσει να κάνουμε μικρά αλλά σημαντικά βήματα στη ζωή μας προς μια καλύτερη κατάσταση υγείας μέσα από τη διατροφή αλλά όχι μόνο. Είναι πτυχιούχος της Ακαδημίας Αρχαίας Ελληνικής και Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής, έχοντας σπουδάσει βελονισμό, βότανα και θεραπευτικές τεχνικές μάλαξης στην Αθήνα και το Tianjin....
Αναλυτικές Πληροφορίες
More
Share
Vibe
WhatsApp
Share