Φθινοπωρινή ισημερία: Η μέρα που ενεργοποιούμε την ισορροπία μέσα μας

Φθινοπωρινή ισημερία: Η μέρα που ενεργοποιούμε την ισορροπία μέσα μας

Φθινοπωρινή ισημερία:Η μέρα που ενεργοποιούμε την ισορροπία μέσα μας
“Καλλιεργώντας την ψυχή”
Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου στις 19:00-22:00

Τι είναι η φθινοπωρινή Ισημερία

Σε φυσικό επίπεδο κατά την ισημερία έχουμε την εξισορρόπηση δύο αντίπολων καταστάσεων την διάρκεια της μέρας με την διάρκεια της νύχτας.

Σε πνευματικό επίπεδο η περίοδος από τη Φθινοπωρινή Ισημερία μέχρι το Χειμερινό Ηλιοστάσιο συμβολίζει την περίοδο κατά την οποία η ψυχή του ανθρώπου θα περάσει το πρώτο στάδιο εξελίξεώς της.

Στην Ελληνική παράδοση πίστευαν ότι όπως καλλιεργείται η γη το φθινόπωρο, έτσι πρέπει να καλλιεργούνται κι οι ανθρώπινες ψυχές για να εκδηλώσουν τις κρυμμένες τους δυνάμεις και να τις μεταβάλουν σε ιδέες και συναισθήματα

Σκοπός σεμιναρίου:

  • Να βιώσουμε με τελετουργικό τρόπο τη γιορτή για τη φθινοπωρινή Ισημερία.
  • Να συναντηθούμε δημιουργικά με άλλους με παρόμοιες αναζητήσεις.
  • Να μάθουμε πως να ξεπερνάμε τις δυσκολίες και το άγχος της καθημερινότητας αναζητώντας βοήθεια από ανώτερες δυνάμεις.

Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται σε :
Για να συμμετέχετε δεν χρειάζεται προηγούμενη γνώση σε κανέναν τομέα. Το σεμινάριο απευθύνεται σε ενήλικες όλων των ηλικιών που έχουν όρεξη να εστιάσουν στον εσωτερικό τους κόσμο και να εξελιχθούν ήέχουν ανάγκη μια σύνδεση με τους άλλους και με κάτι μεγαλύτερο που είναι η ίδια η ζωή.

Περιγραφή σεμιναρίου:

Μέσα από βιωματικές ασκήσεις και τελετουργικά, θα ανακαλύψουμε κρυμμένες δυνάμεις και επιθυμίες. Θα βιώσουμε τελετουργικά επανασύνδεσης με τη γη, τον ουρανό και τα τέσσερα στοιχεία. Θα δούμε ποιο από τα τέσσερα στοιχεία χρειάζεται η ψυχή για να ισορροπήσει μέσα της το φως και το σκοτάδι.

Στοιχεία σεμιναρίου:
θα γνωρίσουμε τον Ιερό χώρο που είναι μια από τις αρχές της σαμάνικης φιλοσοφίας. Τον χρησιμοποιούμε σε όλες τις διαδικασίες της ζωή μας που χρειαζόμαστε βοήθεια.

Θα κάνουμε ένα ντεσπάτσο, προσφορά από την καρδιά μας στη γη για όλη την ευγνωμοσύνη για όλα τα καλά που έχουμε. Θα κάνουμε μια τελετή φωτιάς για να απελευθερώσουμε όλα αυτά που θέλουμε να αφήσουμε και να δεχτούμε αυτά που θέλουμε.

Πληροφορίες συμμετοχής
Το κέντρο μας βρίσκεται στο Θησείο Ακάμαντος 30 με την επωνυμία Κέντρο Έντεχνης Δράσης και Θεραπείας. Με θεά τον υπέροχο λόφο του Φιλοπάππου, μόλις 7-8 λεπτά από την στάση του ΗΣΑΠ «Θησείο».

Διάρκεια: 3 ώρες
Τοποθεσία: Κέντρο Έντεχνης Δράσης και θεραπείας
Κόστος συμμετοχής: 10€
Δωρεάν συμμετοχή για τα μέλη μας

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές 

Τηλέφωνα: 210.3461 674 & 6974078539

EMAIL: [email protected]

 

Σχετικές εκδηλώσεις στο Κέντρο Έντεχνης Δράσης

«Νιώσε το κάλεσμα» – Η πρώτη επαφή με τον θεραπευτικό τροχό

Έναρξη Θεραπευτικού τροχού – Νιώσε το κάλεσμα

Έναρξη Θεραπευτικού τροχού στην Ρόδο

Τζέσικα Μαργαρίτη
H Τζέσικα Μαργαρίτη είναι Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας ειδικευμένη στη Συνθετική Ψυχοθεραπεία και στην προσωποκεντρική και βιωματική μέθοδο Fοcusing. Είναι απόφοιτη του Counselling & Therapy Validated Course και του ελληνικού κέντρου Focusing. Εργάζεται ως ατομική θεραπεύτρια, συντονίστρια ομάδων προσωπικής ανάπτυξης και θεραπείας του Εσωτερικού Παιδιού, και ως εισηγήτρια εκπαιδευτικών σεμιναρίων. Εκπαιδεύτηκε στη Συστημική Αναπαράσταση στο Ελληνικό...
Αναλυτικές Πληροφορίες
79 Shares
Share
Tweet
WhatsApp
Share
Email