Φωτίζοντας το τραύμα

Φωτίζοντας το τραύμα

Φωτίζοντας το τραύμα

Απο τη σειρά Σεμιναρίων για την Αφύπνιση του Υψηλού ανθρώπινου δυναμικού,η εργασία μας για την απελευθέρωση τραυμάτων.

Γιατί αν δεν κοιτάξουμε το τραύμα,θα μας κοιτάζει αυτό!

Βιωματική, βαθιά εργασία που μας οδηγεί βήμα βήμα στην αναγνώριση της αληθινής φύσης των τραυμάτων που έχουμε βιώσει και την ασφαλή απελευθέρωση τους,έτσι ώστε να επέλθει η ίαση σε όλους τους τομείς της ζωής μας.

* Μαζί θα δούμε τα συναισθήματα,τις πεποιθήσεις και τις ανεκπλήρωτες ανάγκες πίσω απο αυτά, που διατηρούν την προσκόλληση μας στα πάσης φύσεως και προέλευσης τραύματα.

* Θα εντοπίσουμε πως η τραυματική εμπειρία εκδηλώνεται στο σώμα και το περιορίζει, θα εξερευνήσουμε την μνήμη του σώματος.

* Θα ελευθερώσουμε το τραύμα απο εκει που δημιουργήθηκε,θα εργαστούμε στο επίπεδο της ενδομήτριας ζωής, της βρεφικής, παιδικής και εφηβικής ηλικίας, θα ανιχνεύσουμε αν μεταφέρεται σε μας απο την προγονική γραμμή και θα επαναφέρουμε την εγκλωβισμένη σε αυτά τα επίπεδα ενέργεια μας.

* Θα αναγνωρίσουμε πως και πότε το αρχικό τραύμα επαναπυροδοτείται και την χημική και μηχανική διαδικασία που ακολουθεί ο εγκέφαλος,οταν συμβαίνει αυτό.

* Θα κατανοήσουμε οτι πολλές φορές ταυτιζόμαστε με εμπειρίες πόνου,για να νιώθουμε συνδεδεμένοι με την οικογένεια μας-αν προέρχονται απο εκεί- η ακόμα και για να έχουμε προσωπική ταυτότητα και υπόσταση,καθώς αγνοούμε αφου δεν έχουμε βιώσει,τις ενέργειες της χαράς , της αποδοχής ,της αληθινής μας φύσης.

* Θα βιώσουμε τρόπους ενδυνάμωσηςτου εσωτερικού παιδιού και της διαγενεολογικής μας γραμμής.

* Θα θέσουμε τα όρια του σημερινού εαυτού μας,ώστε να αισθανθούμε ασφαλείς να δημιουργήσουμε νέες και υγιείς σχέσεις, μέσα απο τον επαναπροσδιορισμό του εσωτερικού παιδιού.

Ενα εργαστήριο συνειδητοποίησης, αλλαγής οπτικής και υπέρβασης, με βιωματικές τεχνικές απο την ενεργειακή ψυχολογία , την ψυχανάλυση,την εκφραστική κίνηση, τον διαλογισμό και την σαμάνικη σοφία, δοσμένο μέσα απο την Ανιδιοτελή Αγάπη και την καθοδήγηση της Πηγής της Ζωής.

 

Αναλυτικές Πληροφορίες
Send this to a friend