Η Γέννηση του Ουράνιου Τόξου – Μια βιωματική εμπειρία με ήχους

Η Γέννηση του Ουράνιου Τόξου

“Η Γέννηση του Ουράνιου Τόξου”

Μέσα από το πιο βαθύ σκοτάδι αναδύεται μια υπέροχη αυγή και τα Χριστούγεννα είναι οι μέρες που το Φως γιορτάζει την γέννησή του μαζί με ολόκληρη την πλάση.

Τα Χριστούγεννα, η γιορτή της γέννησης του Σωτήρα, σηματοδοτούν την εσωτερική αναγέννηση του εξελιγμένου εαυτού μας. Γι αυτό το σεμινάριο «η Γέννηση του Ουράνιου Τόξου» θα μας επιτρέψει να μπούμε στα βάθη της ψυχής μας και να αναδυθούμε στο Φως μαζί με τα ταλέντα μας που ίσως έχουμε αφήσει ξεχασμένα στο Σπήλαιο του υποσυνείδητου μας.

Μια μοναδική βιωματική εμπειρία με Ήχους

Μπαίνοντας στην θεραπευτική αγκαλιά τους θα νιώσουμε το σώμα μας να δονείται στους ήχους από τις Ηχογαβάθες και τα Γκογκ και οδηγούμενοι από το Αστέρι του Φωτός, εκεί μέσα στην Κοσμική Ενέργεια, θα ακούσουμε τον αρχέγονο ψίθυρο της ψυχής μας που θα οδηγήσει τον καθένα από μας σε μια καινούργια γέννηση, την Αναγέννηση, φέρνοντας στο συνειδητό μας όποια ποιότητα χρειαζόμαστε για να προχωρήσουμε εξαγνισμένοι σε μια καινούργια Ζωή.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα έχουμε την ευκαιρία:

  • Να ανοίξουμε την καρδιά μας και να ηρεμήσουμε το μυαλό μας κινούμενοι μέσα στην αγάπη «heart meditation»
  • Να ενδυναμώσουμε το ενεργειακό μας πεδίο με ένα διαλογιστικό ταξίδι, νιώθοντας την «αναπνοή της Γης και του Ουρανού» σε κάθε μας κύτταρο, βιώνοντας όλες τους τις ποιότητες.
  • Να περπατήσουμε στο «νήμα της Ζωής» μας αξιοποιώντας όλες τις προκλήσεις – δώρα που έχουμε δεχτεί
  • Να μπούμε στο «ρυθμό του Σύμπαντος» και να δονηθούμε στον ήχο της καρδιάς του
  • Να συνειδητοποιήσουμε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλουμε στη Ζωή μας και πώς αυτό μπορούμε να το έχουμε στην καθημερινότητα μας
  • Να επιλέξουμε εκείνη την ποιότητα που θέλουμε να εμπλουτίσουμε μέσα μας, όπως για παράδειγμα να είμαστε πιο αποφασιστικοί ή πιο δραστήριοι ή πιο υπομονετικοί ή πιο ευέλικτοι ή ότι άλλο χρειάζεται ο καθένας μας και να τη φέρουμε στην Ζωή μας μέσα από μια «ενεργειακή διαδικασία γέννησης» και απελευθέρωσης.

 

Ημερομηνία διεξαγωγής: 9/12/2018

Χώρος Εκδήλωσης: Πολυχώρος «ΧΕΙΡΩΝΑΣ»

Ώρα προσέλευσης: 10:30

Διάρκεια σεμιναρίου: 11:00 – 19:00

Κόστος συμμετοχής: Ειδική προσφορά 80€ ( κανονική τιμή σεμιναρίου 120€)

Τηλέφωνα επικοινωνίας και δήλωσης συμμετοχής

  • Κατερίνα Κιλιτζιράκη 6951-254416
  • Γιώτα Τσουρέκη 6942-017622
Δέσποινα Παλαμάρη
H Δέσποινα Παλαμάρη βαδίζει το ταντρικό μονοπάτι αρκετά χρόνια και έχει «παντρέψει» την Tάντρα με τον Ήχο βγάζοντας ένα δικό της θεραπευτικό σύστημα το «The Alchemy of Living» που αφορά την σεξουαλικότητα και την πνευματικότητα. ● Διδάσκει Θεραπευτική Γιόγκα, τεχνικές χαλάρωσης και διαφορετικά είδη διαλογισμού (μέσω της αναπνοής, της κίνησης, των θεραπευτικών οραματισμών, των ήχων,...
Αναλυτικές Πληροφορίες
NLP & Life Coaching Program 2019
Επερχόμενη
Ιούνιος 23, 2019
Αθήνα
101 Shares
Share
Tweet
WhatsApp
Share
Email