Γίνε Συντονιστής Βιωματικών, Θεραπευτικών Σεμιναρίων

Γίνε Συντονιστής Βιωματικών, Θεραπευτικών Σεμιναρίων

Θέλεις να γίνεις εκπαιδευτής – συντονιστής βιωματικών σεμιναρίων και να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου στη θεραπευτική τέχνη;

Τότε μάθε για το The Alchemy of Living

 

Το ΑΜΑΛΘΕΙΑ -ACADEMY OF LIFE διοργανώνει την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου στις 18:30, ένα ΔΩΡΕΑΝ εισαγωγικό σεμινάριο, ανοικτό σε όλους, για να γνωρίσετε την σχολή “The Alchemy of Living” και το εκπαιδευτικό της πρόγραμμα, για Επαγγελματικές Σπουδές με Πιστοποίηση Μαθητείας στην Ταντρική & Θεραπευτική Αλχημεία.

• Απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν την επαγγελματική γνώση για να γίνουν συντονιστές – θεραπευτές ομαδικών και βιωματικών, σεμιναρίων αυτογνωσίας καθώς και ατομικών θεραπειών.
• Ακόμη απευθύνεται και σε εκείνους που βαδίζοντας στο αυτογνωσιακό μονοπάτι θέλουν να διευρύνουν την αντίληψη και τη γνώση τους, όσον αφορά το δικό τους πνευματικό ταξίδι, ακούγοντας το κάλεσμα της ψυχής τους.
• Επίσης το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της σχολής The Alchemy of Living, είναι ένα υπέροχο, συμπληρωματικό, πνευματικό εργαλείο καθοδήγησης, για όσους είναι ήδη συντονιστές-θεραπευτές, εμπλουτίζοντας την γνώση τους πάνω στην αυτογνωσία και την ταντρική θεραπεία

  1. Το εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα θα έχει διάρκεια 2 χρόνια και θα περιλαμβάνει 8 μαθήματα θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης.
  2. Τα μαθήματα θα γίνονται με συχνότητα ένα Σαββατοκύριακο το μήνα 10:00-19:00.
  3. Στο τέλος των μαθημάτων κάθε χρόνιας θα υπάρχει ένα ακόμα εξειδικευμένο, προαιρετικό μάθημα που θα ανοίξει το θεραπευτικό πεδίο των μαθητών ακόμα περισσότερο.

 

– Η ΣΧΟΛΗ, The Alchemy of Living, ΘΑ ΠΑΡΕΧΕΙ:

• Πιστοποίηση παρακολούθησης και διδασκαλίας
• Ύλη του σεμιναρίου σε μορφή βιβλίου το: «ΑΛΧΗΜΕΙΑ ΖΩΗΣ» που εμπεριέχει 110 σελίδες θεωρία και 140 σελίδες αναλυτικό Ασκησιολόγιο)

-Οι μαθητές της σχολής «The Alchemy of Living» θα μπορούν να συμμετέχουν δωρεάν, 2 Τέταρτες το μήνα στο ανοικτό, για το ευρύ κοινό, τρίωρο Ταντρικό μάθημα της συντονίστριας – εκπαιδεύτριας Δέσποινας Παλαμάρη, σαν βοηθοί της, ούτως ώστε να αποκτήσουν εμπειρία στα βιωματικά σεμινάρια.

– Τις Παρασκευές του Μαΐου και του Ιουνίου θα διοργανώσουν τα δικά τους δίωρα, βιωματικά σεμινάρια με το σύστημα donation και με την παρακολούθηση και την υποστήριξη της εκπαιδεύτριάς τους. (Αυτό θα γίνεται συνεργατικά, 2 μαθητές-συντονιστές κάθε φορά)

Συνολικά η σχολή παρέχει 230 ώρες εκπαίδευσης για κάθε χρόνο.

Copyright
by despoina palamari
Tantra: “The Alchemy of living

 

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ: ΑΜΑΛΘΕΙΑ -ACADEMY OF LIFE , Φολεγάνδρου 3 & Σερίφου 4 Βάρη Αττικής, Αθήνα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ “THE ALCHEMY OF LIVING” ΣΤΟ:
https://tantra-yoga-events.blogspot.com/2018/09/blog-post_38.html#more

Δέσποινα Παλαμάρη
H Δέσποινα Παλαμάρη βαδίζει το ταντρικό μονοπάτι αρκετά χρόνια και έχει «παντρέψει» την Tάντρα με τον Ήχο βγάζοντας ένα δικό της θεραπευτικό σύστημα το «The Alchemy of Living» που αφορά την σεξουαλικότητα και την πνευματικότητα. ● Διδάσκει Θεραπευτική Γιόγκα, τεχνικές χαλάρωσης και διαφορετικά είδη διαλογισμού (μέσω της αναπνοής, της κίνησης, των θεραπευτικών οραματισμών, των ήχων,...
Αναλυτικές Πληροφορίες
NLP & Life Coaching Program 2019 | Χαράλαμπος Σολέας
Επερχόμενη
Ιούνιος 23, 2019
Αθήνα
Share
Tweet
WhatsApp
Share
Email