Γίνε Συντονιστής Βιωματικών, Θεραπευτικών Σεμιναρίων

Γίνε Συντονιστής Βιωματικών, Θεραπευτικών Σεμιναρίων

Θέλεις να γίνεις εκπαιδευτής – συντονιστής βιωματικών σεμιναρίων και να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου στη θεραπευτική τέχνη; Τότε μάθε για το The Alchemy of Living

Την Παρασκευή 18 Οκτωβριου 20:30 – 22:30, διοργανώνεται ένα ΔΩΡΕΑΝ εισαγωγικό σεμινάριο, ανοικτό σε όλους, για να γνωρίσετε την σχολή “The Alchemy of Living” και το εκπαιδευτικό της πρόγραμμα που αφορά Επαγγελματικές Σπουδές με Πιστοποίηση Μαθητείας στην Ταντρική & Θεραπευτική Αλχημεία.

  • Απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν την επαγγελματική γνώση για να γίνουν συντονιστές – θεραπευτές ομαδικών και βιωματικών, σεμιναρίων αυτογνωσίας καθώς και ατομικών θεραπειών.
  • Ακόμη απευθύνεται και σε εκείνους που βαδίζοντας στο αυτογνωσιακό μονοπάτι θέλουν να διευρύνουν την αντίληψη και τη γνώση τους, όσον αφορά το δικό τους πνευματικό ταξίδι, ακούγοντας το κάλεσμα της ψυχής τους.
  • Επίσης το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της σχολής The Alchemy of Living, είναι ένα υπέροχο, συμπληρωματικό, πνευματικό εργαλείο καθοδήγησης, για όσους είναι ήδη συντονιστές-θεραπευτές, εμπλουτίζοντας την γνώση τους πάνω στην αυτογνωσία και την ταντρική θεραπεία

Γίνε Συντονιστής Βιωματικών, Θεραπευτικών Σεμιναρίων

Το εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα θα έχει διάρκεια 2 χρόνια και θα περιλαμβάνει 8 μαθήματα θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης. Τα μαθήματα θα γίνονται με συχνότητα ένα Σαββατοκύριακο το μήνα (10:00-18:00 την κάθε μέρα). Στο τέλος των μαθημάτων κάθε χρόνιας θα υπάρχει ένα ακόμα εξειδικευμένο, προαιρετικό μάθημα που θα ανοίξει το θεραπευτικό πεδίο των μαθητών ακόμα περισσότερο.

– Η σχολή, The Alchemy of Living, θα παρέχει:

  • Πιστοποίηση παρακολούθησης και διδασκαλίας
  • Ύλη του σεμιναρίου σε μορφή βιβλίου το: «The Alchemy of Living» που εμπεριέχει 110 σελίδες θεωρία και 140 σελίδες αναλυτικό ασκησιολόγιο

– Οι μαθητές της σχολής «The Alchemy of Living», στο πλαίσιο της πρακτικής τους εκπαίδευσης, θα μπορούν να συμμετέχουν 2 Τέταρτες το μήνα στο ανοικτό, για το ευρύ κοινό, τρίωρο Ταντρικό μάθημα της συντονίστριας – εκπαιδεύτριας Δέσποινας Παλαμάρη, σαν βοηθοί της, ούτως ώστε να αποκτήσουν εμπειρία στα βιωματικά σεμινάρια.

– Τις Παρασκευές του Μαΐου και του Ιουνίου θα διοργανώσουν τα δικά τους δίωρα, βιωματικά σεμινάρια με το σύστημα donation και με την παρακολούθηση και την υποστήριξη της εκπαιδεύτριάς τους. (Αυτό θα γίνεται συνεργατικά, 2 μαθητές-συντονιστές κάθε φορά)

Συνολικά η σχολή παρέχει 210 ώρες εκπαίδευσης για κάθε χρόνο.

Η συνάντηση θα γίνει στο Ολιστικό κέντρο Arima Therapy Center
Νευροκοπίου 18 (μετρό Κεραμεικός)

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΡΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΑΛΑΜΑΡΗ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 6973- 216895

Copyright
by despoina palamari

ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΑΪΟ

περισσότερα στα:
https://www.facebook.com/The-Alchemy-of-Living-282401565819585/?modal=admin_todo_tour

Τα απαραίτητα στοιχεία που οφείλει να έχει ένας συντονιστής σεμιναρίων | Συνέντευξη με τη Δέσποινα Παλαμάρη

Δέσποινα Παλαμάρη
H Δέσποινα Παλαμάρη βαδίζει το ταντρικό μονοπάτι αρκετά χρόνια και έχει «παντρέψει» την Tάντρα με τον Ήχο βγάζοντας ένα δικό της θεραπευτικό σύστημα το «The Alchemy of Living» που αφορά την σεξουαλικότητα και την πνευματικότητα. ● Διδάσκει Θεραπευτική Γιόγκα, τεχνικές χαλάρωσης και διαφορετικά είδη διαλογισμού (μέσω της αναπνοής, της κίνησης, των θεραπευτικών οραματισμών, των ήχων,...
Αναλυτικές Πληροφορίες
104 Shares
Share
Tweet
WhatsApp
Share
Email