Δωρεάν σεμινάρια – Γνωρίστε τον Μαγικό Κόσμο της Δημιουργικής Γραφής!

ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ

(Το σεμινάριο γίνεται στα Ελληνικά)

Γνωρίστε τον Μαγικό Κόσμο της Δημιουργικής Γραφής

  • Ημερομηνίες: Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου, 7-10 μ.μ. ή Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου, 7-10 μ.μ. (πρέπει να επιλέξετε μια από τις δυο ημερομηνίες)
  • Εισηγητής του σεμιναρίου είναι ο Δρ. Δημήτρης Μπογιατζής, ιδρυτής και Διευθυντής Σπουδών της Σχολής Δημιουργικής Γραφής Harmony & Creativity.
  • Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στη Σχολή Δημιουργικής Γραφής Harmony & Creativity που βρίσκεται στο Cosmos Center, Λεωφόρος Κηφισίας 125-127, κοντά στο μετρό Πανόρμου.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο σεμινάριο, τηλεφωνήστε μας στο 6976147605 ή στείλτε μας email στο harmonyandcreativity@gmail.com διευκρινίζοντας αν επιθυμείτε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο της Δευτέρας 17 Σεπτεμβρίου ή της Τετάρτης 19 Σεπτεμβρίου.

Το σεμινάριο αποτελείται από τρία μέρη: 

α) εξέταση των βασικών στοιχείων ενός καλογραμμένου διηγήματος ή μυθιστορήματος, όπως το σκηνικό, οι χαρακτήρες, η πλοκή και οι διάλογοι

β) ανάλυση διηγήματος του Έρνεστ Χέμινγουεϊ που αναδεικνύει αυτά τα στοιχεία στην πράξη

γ) άσκηση δημιουργικής γραφής με στόχο την χρησιμοποίηση αυτών των στοιχείων από τους συμμετέχοντες και την απελευθέρωση της δημιουργικότητας τους.

Για πληροφορίες σχετικά με τα μαθήματα Δημιουργικής Γραφής της Σχολής Δημιουργικής Γραφής Harmony & Creativity που ξεκινούν το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου κάντε κλικ εδώ: https://www.facebook.com/events/338342663570888/

Το Harmony & Creativity είναι πιστοποιημένο ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 1 (ΚΔΒΜ1) από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων (ΕΟΠΠΕΠ/ Υπουργείου Παιδείας).

Το Harmony & Creativity έχει δημιουργήσει τη δική του ομάδα Δημιουργικής Γραφής. Γνωρίστε την και αποκτήστε τη δυνατότητα να δημοσιεύετε τα διηγήματά σας, τα ποιήματά σας και τις απόψεις σας, καθώς και να έρχεστε σε επαφή με δημιουργικούς ανθρώπους!

Για περισσότερα κάντε κλικ εδώ: https://www.facebook.com/groups/1452872198076830/

Παρακολουθήστε διάλεξή του Δρ. Δημήτρη Μπογιατζή στο YouTube για τον αναξιόπιστο αφηγητή και πάρτε μια γεύση από το δωρεάν σεμινάριο

Δείτε να διδάσκει στα Ελληνικά άλλα θέματα δημιουργικής γραφής μέσω YouTube 

 

Δείτε να διδάσκει στα Αγγλικά δημιουργική γραφή μέσω YouTube 

Δείτε να μιλάει μπροστά στην κάμερα τις 12 γλώσσες που γνωρίζει 

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο σεμινάριο, τηλεφωνήστε μας στο 6976147605 ή στείλτε μας email στο harmonyandcreativity@gmail.com διευκρινίζοντας αν επιθυμείτε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο της Δευτέρας 17 Σεπτεμβρίου ή της Τετάρτης 19 Σεπτεμβρίου.

Ο Δρ. Δημήτρης Μπογιατζής, ιδρυτής της Σχολής Δημιουργικής Γραφής Harmony & Creativity, σπούδασε Αγγλική Φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, είναι κάτοχος μάστερ στην Αμερικάνικη Λογοτεχνία από το Πανεπιστήμιο Winthrop (Νότια Καρολίνα, ΗΠΑ), διδακτορικού στη Σύγχρονη Λογοτεχνία από το TCU (Τέξας, ΗΠΑ) και υποψήφιος διδάκτωρ στη Δημιουργική Γραφή από το Πανεπιστήμιο του Surrey (Αγγλία). Είναι συγγραφέας...
Αναλυτικές Πληροφορίες
Ετικέτες
Θεραπευτική Κλινική Ύπνωση – Level 1 | Astral Aspera
Επερχόμενη
Νοέμβριος 30, 2018
Αθήνα
Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα – Mastering The Properties Of Crystals
Επερχόμενη
Ιανουάριος 16, 2019
Αθήνα
Share
Tweet
WhatsApp
+1
Share
41 Shares