Δωρεάν σεμινάριο Δημιουργικής Γραφής!

Δωρεάν σεμινάριο Δημιουργικής Γραφής!

ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ

Γνωρίστε τον Μαγικό Κόσμο της Δημιουργικής Γραφής

Ημερομηνία:
Τετάρτη 30 Οκτωβρίου. 8-10 μμ

Εισηγητής του σεμιναρίου είναι ο Δρ. Δημήτρης Μπογιατζής, ιδρυτής και Διευθυντής Σπουδών της Σχολής Δημιουργικής Γραφής Harmony & Creativity.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στη Σχολή Δημιουργικής Γραφής Harmony & Creativity που βρίσκεται στο Cosmos Center, Λεωφόρος Κηφισίας 125-127, κοντά στο μετρό Πανόρμου.

Το σεμινάριο αποτελείται από τρία μέρη:

  • εξέταση των βασικών στοιχείων ενός καλογραμμένου διηγήματος ή μυθιστορήματος, όπως το σκηνικό, οι χαρακτήρες, η πλοκή και οι διάλογοι
  • ανάλυση διηγήματος του Έρνεστ Χέμινγουεϊ που αναδεικνύει αυτά τα στοιχεία στην πράξη
  • άσκηση δημιουργικής γραφής με στόχο την χρησιμοποίηση αυτών των στοιχείων από τους συμμετέχοντες και την απελευθέρωση της δημιουργικότητας τους.

Για πληροφορίες σχετικά με τα μαθήματα Δημιουργικής Γραφής της Σχολής Δημιουργικής Γραφής Harmony & Creativity που ξεκινούν 6 Νοεμβρίου  κάντε κλικ εδώ: https://www.facebook.com/events/338342663570888/

Το Harmony & Creativity είναι πιστοποιημένο ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 1 (ΚΔΒΜ1) από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων (ΕΟΠΠΕΠ/ Υπουργείου Παιδείας).

Το Harmony & Creativity έχει δημιουργήσει τη δική του ομάδα Δημιουργικής Γραφής. Γνωρίστε την και αποκτήστε τη δυνατότητα να δημοσιεύετε τα διηγήματά σας, τα ποιήματά σας και τις απόψεις σας, καθώς και να έρχεστε σε επαφή με δημιουργικούς ανθρώπους! Για περισσότερα κάντε κλικ εδώ: https://www.facebook.com/groups/1452872198076830/

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο σεμινάριο, τηλεφωνήστε μας στο 6976147605 ή στείλτε μας email στο harmonyandcreativity@gmail.com.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα μαθήματα δημιουργικής γραφή που ξεκινούν στις 6 Νοεμβρίου κάντε κλικ εδώ https://www.facebook.com/events/2303198836650550/
ή τηλεφωνήστε στο 6976147605

ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ HARMONY & CREATIVITY:

“Έψαχνα κάτι μοναδικό και το βρήκα!!! Παρακολούθησα το πρώτο (ίσως) σεμινάριο Δημιουργικής Γραφής με τον εξαιρετικό κ. Μπογιατζή και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη. Μέσα σε λίγα μαθήματα άρχισα να γράφω το πρώτο μυθιστόρημα… Με απίστευτη επαγγελματική κατάρτιση, μεταδοτικότητα και εμπεριστατωμένο υλικό, ταξιδέψαμε στον κόσμο της δημιουργικής γραφής με τον δάσκαλο μας και τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά. Σήμερα έχουμε γίνει μια όμορφη συγγραφική παρέα όπου κάποιοι διακρίθηκαν σε διαγωνισμούς, εξέδωσαν βιβλία και συνεχίζουμε να βρισκόμαστε στα εκπληκτικά retreats που οργανώνει το Harmony and Creativity. Είναι μία επιλογή που θα αλλάξει δημιουργικά τη ζωή σας. ”

Αγγελική Αγγελοπούλου, Φιλόλογος, Συγγραφέας

“Τα μαθήματα του Δημήτρη σε βοηθούν να κατανοήσεις πως λειτουργεί η λογοτεχνία. Πως πίσω από μία φαινομενικά απλή φράση, ή παράγραφο, κρύβεται η μαεστρία και το μεγαλείο του μεγάλου συγγραφέα, αυτού που μπορεί να σε ταξιδέψει στους πιο παράξενους κόσμους. Μαθήματα που προτείνονται όχι μόνο στους επίδοξους συγγραφείς, αλλά και στους απλούς λάτρεις της λογοτεχνίας. Μετά από τα μαθήματα του Δημήτρη, διαβάζεις τα βιβλία με τελείως άλλο τρόπο.”

Αντώνης Καράς, συγγραφέας, το πρώτο του βιβλίο “Κωδικό Όνομα Ιαπετός” κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πνοή.

“Πάντα ήθελα να γράψω και θαύμαζα τους συγγραφείς! Δεν ήξερα όμως τον τρόπο κι αναρωτιόμουν αν μπορώ, ώσπου διάβασα τυχαία για το Harmony and Creativity και συναντήθηκα με τον καταπληκτικό Δημήτρη Μπογιατζή! Με την καθοδήγηση του πέρασα μέσα σε έξι μόνο μήνες από το θέλω στο μπορώ. Έχω γράψει ήδη τρία διηγήματα κι έπεται συνέχεια!!!!!!”

Μεμη Καρυωτου, Οικονομολόγος- Τραπεζικός.

”Στα μαθήματα του Δημήτρη Μπογιατζή, ο επίδοξος συγγραφέας θα δει τον εαυτό του να κάνει άλματα προς τον στόχο του. Με την βαθιά γνώση του Δημήτρη για τη λογοτεχνία, το ζεστό κλίμα των ομάδων, τις ενδιαφέρουσες αναλύσεις κλασικών -και όχι μόνο- έργων, ο σπουδαστής έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά της τέχνης της γραφής. Συνιστάται ανεπιφύλακτα σε όσους αγαπούν τη συγγραφή αλλά και σε εκείνους που θέλουν να τη κάνουν την πρώτη γνωριμία μαζί της.”

Λευτέρης Μπούρος, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, συγγραφέας του βιβλίου ”Ερασιτέχνες δολοφόνοι – 8 ιστορίες μυστηρίου” Από τις εκδόσεις Πηγή

“Στη σχολή ΔΓ Harmony and Creativity μου δόθηκε η ευκαιρία να αναπτύξω τις δεξιότητές μου, να βελτιώσω το προσωπικό μου ύφος αλλά και να γίνω μέλος μιας αξιόλογης ομάδας εκκολαπτόμενων συγγραφέων.”

Κελλυ Νικολαίδου, Καθηγήτρια Αγγλικών, Συγγραφέας

“Το Σεμινάριο Δημιουργικής Γραφής με τον Δρ. Δημήτρη Μπογιατζή είναι ένα
ατελείωτο και συναρπαστικό ταξίδι στη μαγεία της λογοτεχνίας και της συγγραφικής
τέχνης. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται με διαδραστικό τρόπο και συνδυάζεται
αριστοτεχνικά η θεωρία με ποικίλες ασκήσεις. Οι συμμετέχοντες ανακαλύπτουν
σταδιακά έναν διαφορετικό τρόπο βίωσης, θέασης και αποτύπωσης των
καταστάσεων και των εμπειριών και οδηγούνται σε όμορφες προσωπικές
λογοτεχνικές παραγωγές, ξεδιπλώνοντας αβίαστα τις ιδιαίτερες κλίσεις και τα
ταλέντα τους. Τα σεμινάρια διεξάγονται με την καθοδήγηση ενός αξιόλογου
δημιουργού, ο οποίος, εκτός την άψογη επιστημονική και θεωρητική του κατάρτιση,
διαθέτει και μια σύγχρονη μέθοδο προσέγγισης της λογοτεχνίας.”

Σοφία, Φιλόλογος, Συγγραφέας

“Tο βάθος των γνώσεων και η μεταδοτικότητα του καθηγητή, όπως και τα αντιληπτικά εργαλεία που αποκτάς (και μαθαίνεις περαιτέρω να συνθέτεις) για το συγγραφικό σου οπλοστάσιο, και γενικότερα για τη ζωή είναι ανώτατου επιπέδου και ποιότητας. Ένα χρυσωρυχείο σε κοινή θέα που όμοιο του στην Ελλάδα δεν υπάρχει. Αν τα λόγια μοιάζουν υπερβολικά, μια δοκιμή με τον συγκεκριμένο καθηγητή θα σας πείσει.”

Δημήτρης Τζινιέρης, Απόφοιτος Σχολής Κινηματογράφου, Συγγραφέας

Δείτε τα μαθήματα δημιουργικής γραφής που ξεκινούν στις 6 Νοεμβρίου εδώ

Δείτε άλλες εκδηλώσεις από το Harmony and Creativity
Ο Δρ. Δημήτρης Μπογιατζής, ιδρυτής της Σχολής Δημιουργικής Γραφής Harmony & Creativity, σπούδασε Αγγλική Φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, είναι κάτοχος μάστερ στην Αμερικάνικη Λογοτεχνία από το Πανεπιστήμιο Winthrop (Νότια Καρολίνα, ΗΠΑ), διδακτορικού στη Σύγχρονη Λογοτεχνία από το TCU (Τέξας, ΗΠΑ) και υποψήφιος διδάκτωρ στη Δημιουργική Γραφή από το Πανεπιστήμιο του Surrey (Αγγλία). Είναι συγγραφέας...
Αναλυτικές Πληροφορίες
Ετικέτες
430 Shares
Share
Tweet
WhatsApp
Share
Email