Γράψε το δικό σου παραμύθι! Online μαθήματα

Γράψε το δικό σου παραμύθι! Online μαθήματα
Γράψε τα δικά σου άρτια παραμύθια στο Harmony & Creativity!
Μαθήματα γραφής παραμυθιού (στα Ελληνικά) με πιστοποίηση, τα οποία μπορούν να οδηγήσουν σε Δίπλωμα Γραφής Παραμυθιού– Διδάσκει η Άννα Αθανασιάδου
Κάθε Σάββατο 11-1 το πρωί, online. Έναρξη Σάββατο 25 Απριλίου. (διάρκεια δώδεκα εβδομάδες)

 

Τα μαθήματα γίνονται εξ ολοκλήρου διαδικτυακά μέσα από την πλατφόρμα zoom, μία από τις καλύτερες πλατφόρμες διαδικτυακής εκμάθησης (e-learning) παγκοσμίως, εξασφαλίζοντας έτσι την αποτελεσματική εκμάθηση αλλά και την απόλυτη ασφάλεια των συμμετεχόντων.

Το παραμύθι είναι ένα ξεχωριστό είδος λογοτεχνίας με ιδιαίτερη φόρμα και απαιτήσεις. Το εισαγωγικό αυτό μάθημα μυεί τους σπουδαστές στις βασικές αρχές που διέπουν τη γραφή σύγχρονων και κλασικών παραμυθιών που απευθύνονται είτε σε παιδιά είτε σε ενήλικες. Οι σπουδαστές εξετάζουν και αναλύουν—με σκοπό να αναπαράξουν—τη δομή και τη μορφή μιας γκάμας παραμυθιών από τα πιο παραδοσιακά μέχρι τα άκρως μετα-μοντερνικά.

Βαρύνουσα σημασία δίνεται στις ιδιαιτερότητες των παραμυθιών, όπως ο αόριστος τόπος και χρόνος, οι συχνά αλληγορικοί χαρακτήρες, η αλληλεπίδραση φυσικών και υπερφυσικών στοιχείων, τα πολλά και διαδοχικά επεισόδια, η εσκεμμένη έλλειψη ποικιλομορφίας, το ηθικό δίδαγμα και η προφορική χροιά της απλουστευμένης γλώσσας. Οι σπουδαστές παράγουν τα δικά τους παραμύθια κάτω απο την καθοδήγηση και την επιμέλεια της διδάσκουσας με σκοπό τη δημοσίευση τους σε λογοτεχνικά περιοδικά ή αυτόνομα βιβλία.

Το μάθημα αποτελεί ταυτόχρονα σημαντικό εργαλείο για τους εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να δημιουργήσουν παραμύθια και εκπαιδευτικές ιστορίες για τους μαθητές τους. Το παραμύθι ως εκπαιδευτικό μέσο ανανεώνει την καθημερινή μαθησιακή διαδικασία και την κάνει ελκυστική και βιωματική.

Τα δίδακτρα πληρώνονται σε τρεις δόσεις των 55 ευρώ (55 ευρώ το μήνα) είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό είτε με ebanking στην Alpha Bank.

Για κρατήσεις θέσεων ή περισσότερες πληροφορίες στείλτε μας email στο harmonyandcreativity@gmail.com ή τηλεφωνήστε μας στο 6976147605.

Η Σχολή Δημιουργικής Γραφής Harmony & Creativity, υπό τη Διεύθυνση του Ιδρυτή της Δρ. Δημήτρη Μπογιατζή (Διδακτορικό στη Σύγχρονη Λογοτεχνία από την Αμερική και Διδακτορικό στη Δημιουργική Γραφή από την Αγγλία) διδάσκει Δημιουργική Γραφή με απόλυτη συστηματικότητα και οργάνωση, φέρνει σε επαφή τους σπουδαστές με τα σύγχρονα ρεύματα της παγκόσμιας λογοτεχνίας και παράλληλα έχει δημιουργήσει στην Ελλάδα μια κοινότητα συγγραφέων και δημιουργικών ατόμων.

Το Harmony & Creativity είναι πιστοποιημένο ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 1 (ΚΔΒΜ1) από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων (ΕΟΠΠΕΠ/ Υπουργείου Παιδείας) και δίνει αναγνωρισμένα πιστοποιητικά σπουδών.

Γνωρίστε την ομάδα Δημιουργικής Γραφής και αποκτήστε τη δυνατότητα να έρθετε σε επαφή με δημιουργικούς ανθρώπους και να δημοσιεύετε τα διηγήματά σας, τα ποιήματά σας και τις απόψεις σας! Για περισσότερα κάντε κλικ εδώ

https://www.facebook.com/groups/1452872198076830/

Άννα Αθανασιάδου
Το αγαπώ Μοιράσου το e-mail Gmail Viber WhatsApp Copy Link0ΚοινοποίησηΗ Άννα Αθανασιάδου έχει σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας και στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, στο τμήμα Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής. Εργάζεται ως φιλόλογος στον χώρο της ιδιωτικής και φροντιστηριακής εκπαίδευσης από το 1998. Έχει γράψει παιδικά βιβλία και βιβλία με εκπαιδευτικό υλικό...
Αναλυτικές Πληροφορίες
Send this to a friend