Πώς να γράψετε αριστοτεχνικά διηγήματα σε πρώτο πρόσωπο

Πώς να γράψετε αριστοτεχνικά διηγήματα σε πρώτο πρόσωπο

Πώς να γράψετε αριστοτεχνικά διηγήματα σε πρώτο πρόσωπο: Η διακριτική γοητεία της ομοδιηγητικής αφήγησης

Η πρωτοπρόσωπη αφήγηση είναι δίκοπο μαχαίρι, καθώς ανάλογα με τον τρόπο που την χειρίζεται ο συγγραφέας μπορεί να καθηλώσει ή να “ξενερώσε锨τον αναγνώστη.Το σεμινάριο θα σας διδάξει τα μυστικά των τεσσάρων ειδών πρωτοπρόσωπης αφήγησης (με αφηγητή τον πρωταγωνιστή, με αφηγητή άλλο κεντρικό χαρακτήρα, με αφηγητή περιφερειακό χαρακτήρα και με πολλαπλούς αφηγητές), τονίζοντας τις τεχνικές που πρέπει να χρησιμοποιήσετε καθώς και τις παγίδες που πρέπει να αποφύγετε για να γράψετε αριστοτεχνικά διηγήματα σε πρώτο πρόσωπο.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στο retreat του Harmony & Creativity, το οποίο θα γίνει 26-30 Αυγούστου στην Άνδro,με εισηγητή το Δρ Δημήτρη Μπογιατζή. Για περισσότερες πληρογορίες κάντε κλικ εδώ: https://www.facebook.com/events/1056195547911055/

Για δηλώσεις συμμετοχής
τηλ. 6976147605
email: harmonyandcreativity@gmail.com

Το Harmony & Creativity είναι εκπαιδευτικός οργανισμός με προγράμματα εγκεκριμένα από το Υπουργείο Παιδείας (Κέντρο Δια βίου Μάθησης 1 – αρ. αδείας ΕΟΠΠΕΠ: 2101527) και αποτελείται από τη Δημιουργική Γραφή Harmony & Creativity, το Harmony Coaching, το Perfectenglish, το Harmony & Creativity Retreats – Αποδράσεις με Αρμονία και Δημιουργικότητα και το Instituto de Español Armonía y Creatividad.

Το Harmony & Creativity Retreats έχει τη δική του ομάδα στο facebook! Γίνετε μέλη, για να γνωριστείτε και να αλληλεπιδράσετε με ανθρώπους που αγαπούν την Αρμονία, τη Δημιουργικότητα και τα ωραία ταξίδια! Για να βρείτε την ομάδα κάντε κλικ εδώ:
https://www.facebook.com/groups/678355169196818/

 

Δείτε άλλες εκδηλώσεις από το Harmony and Creativity
Ο Δρ. Δημήτρης Μπογιατζής, ιδρυτής της Σχολής Δημιουργικής Γραφής Harmony & Creativity, σπούδασε Αγγλική Φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, είναι κάτοχος μάστερ στην Αμερικάνικη Λογοτεχνία από το Πανεπιστήμιο Winthrop (Νότια Καρολίνα, ΗΠΑ), διδακτορικού στη Σύγχρονη Λογοτεχνία από το TCU (Τέξας, ΗΠΑ) και υποψήφιος διδάκτωρ στη Δημιουργική Γραφή από το Πανεπιστήμιο του Surrey (Αγγλία). Είναι συγγραφέας...
Αναλυτικές Πληροφορίες
25 Shares
Share
Tweet
WhatsApp
Share
Email