Holotropic Breathwork™ Εντατικό Βιωματικό Εργαστήριο 1 ημέρας στη Θεσσαλονίκη

Holotropic Breathwork™ Εντατικό Βιωματικό Εργαστήριο 1 ημέρας στη Θεσσαλονίκη

HOLOTROPIC BREATHWORK™

Εντατικό Βιωματικό Εργαστήριο 1 ημέρας

Θεσσαλονίκη, 04.04.2020

Το Holotropic Breathwork ™ είναι ένα ισχυρό εργαλείο για το εσωτερικό μας ταξίδι. Είναι μια πύλη προς διαστάσεις της προσωπικής και πνευματικής ανάπτυξης, που δεν είναι εύκολα προσβάσιμες με πιο γνωστά μέσα όπως ο διαλογισμός, η κίνηση, το bodywork (δουλειά με το σώμα), ή ακόμα και οι παραδοσιακές ψυχοθεραπείες. Η ικανότητα για μεταμόρφωση καθώς και η αυξημένη σύνδεση με τον βαθύτερο εαυτό, με τους άλλους ανθρώπους και με την υπερατομική διάσταση της ύπαρξης – παρόμοια με την ιδέα του Γιούγκ για το συλλογικό ασυνείδητο – όλα αυτά είναι δυνατά μέσω του Holotropic Breathwork™.

Δημιουργοί αυτής της εξαιρετικά δυναμικής τεχνικής είναι ο ψυχίατρος Dr. Stanislav Grof, κορυφαία διάνοια εν ζωή, και η γυναίκα του Christina. Ως πρωτοπόρος της σύγχρονης έρευνας για την συνειδητότητα, ο Dr. Grof αφιέρωσε πάνω από 50 χρόνια στην έρευνα για τις θεραπευτικές και μεταμορφωτικές δυνατότητες που προσφέρουν τα διευρυμένα (ολοτροπικά) επίπεδα συνειδητότητας. Η συνεισφορά του στην κατανόηση της ανθρώπινης ψυχής ίσως περιγράφεται καλύτερα με τα λόγια άλλων σπουδαίων ανθρώπων.

“Ο Stanislav Grof είναι ένας από τους σπουδαιότερους πρωτοπόρους στην επιστημονική κατανόηση της συνειδητότητας. Αυτός και η γυναίκα του Christina, έχουν συνεισφέρει και οι δύο στην διανοητική και εμπειρική κατανόησή της, μέσα από την δουλειά τους με το Holotropic Breathwork™.’’ – Deepak Chopra

‘’Η δουλειά του Grof είναι η σημαντικότερη προσφορά στην θεωρία προσωπικότητας εδώ και μερικές δεκαετίες.’’ – Abraham Maslow

Ανάπνευσε . . . και ετοιμάσου να ξαφνιαστείς!

Είσαι έτοιμος να επιβιβαστείς σε αυτό το μεγάλο ταξίδι; Σχεδόν όλοι μπορούν. Δεν είναι αναγκαίο να έχεις προηγούμενη εμπειρία, να είσαι θεραπευτής ή ειδικός. Θα συναντήσεις μια υποστηρικτική ομάδα συνταξιδιωτών, που θα σε δεχτεί ακριβώς όπως είσαι, σε ένα ασφαλές περιβάλλον από πιστοποιημένους επαγγελματίες του Holotropic Breathwork™.

Απελευθέρωσε τον εαυτό σου από προσδοκίες για τον προορισμό και έλα με το «πνεύμα του αρχάριου». Και μετά, θα αρχίσεις να αναπνέεις πιο βαθιά, λίγο γρηγορότερα, και η μουσική θα ξεκινήσει. Άφησε τον εσωτερικό σου θεραπευτή, την έμφυτη πυξίδα που έχουμε όλοι και μας οδηγεί στην ολότητα, να σε καθοδηγήσει στο τέλειο ταξίδι γα εσένα. Η εμπειρία είναι κάθε φορά διαφορετική.

Το βιωματικό εργαστήριο θα διεξαχθεί από τους πιστοποιημένους επαγγελματίες (facilitators) του Grof Transpersonal Training™ , Αναστασία Παναγιωτίδου και Tomek Kwiecinski.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 170€ για εγγραφή έως 16 Μαρτίου.

Για εγγραφή μετά τις 16 Μαρτίου το κόστος συμμετοχής διαμορφώνεται στα 220€.

Στην τιμή περιλαμβάνεται ενημέρωση μιας ώρας μέσω skype/messenger, πριν την διεξαγωγή του βιωματικού εργαστηρίου.

Τόπος διεξαγωγής: Πολυχώρος Ροή, Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Ημερομηνία και διάρκεια βιωματικού εργαστηρίου: 4 Απριλίου, από τις 08:00 το πρωί έως τις 22:00 το βράδυ.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Μάθε περισσότερα για το Holotropic Breathwork: www.holotropicgreece.com
Πληροφορίες στο 6972440617 ή στο info@holotropicgreece.com

Αναστασία Παναγιωτίδου
Η Αναστασία Παναγιωτίδου έχει γεννηθεί στην Ελλάδα και αυτό το διάστημα ζει στην Θεσσαλονίκη. Έχει σπουδάσει Διεθνείς Επιχειρήσεις, Ευρωπαϊκό Μάνατζμεντ και Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Αγγλία, την Γαλλία και την Ολλανδία. Ειδικεύτηκε στους Ανθρώπινους Πόρους το 1999, και ενώ επί σειρά ετών δούλευε σε διοικητικές θέσεις, ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στην Ψυχολογία το 2015. Το...
Αναλυτικές Πληροφορίες
3 Shares
Share
Tweet
WhatsApp
Share
Email