IELTS online, δύο μήνες κορυφαίος καθηγητής, χαμηλά δίδακτρα!

IELTS online, δύο μήνες κορυφαίος καθηγητής, χαμηλά δίδακτρα!

IELTS ONLINE ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ, ΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ, ΤΑ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ!

Η online παρακολούθηση είναι ζωντανή και διαδραστική και δε διαφέρει από την παρακολούθηση σε αίθουσα διδασκαλίας!

Συνεχίζοντας τις εκπληκτικές προσφορές του στο χώρο της εκμάθησης των Αγγλικών στην Ελλάδα, το perfectenglish παρουσιάζει το νέο συμπυκνωμένο τμήμα προετοιμασίας για το IELTS διάρκειας 8 εβδομάδων με έναρξη την Πέμπτη 19 Μαρτίου 8:00-10:30 μμ. και συναντήσεις κάθε Πέμπτη 8:00-10:30 μμ. (από 19 Μαρτίου μέχρι 14 Μαΐου), με έμφαση στον προφορικό και στο γραπτό λόγο (τα πιο δύσκολα κομμάτια να διδαχθούν) και καθηγητή τον πολυβραβευμένο Δρ. Δημήτρη Μπογιατζή με δύο διδακτορικά (PhDs) από Αμερική και Αγγλία, συγγραφέα 6 βιβλίων αγγλικών, εξεταστή Lower/Proficiency και κορυφαίο στο χώρο της διδασκαλίας των αγγλικών στην Ελλάδα τα τελευταία 20 χρόνια.

Δίδακτρα μόνο 50 ευρώ το μήνα (σύνολο 100 ευρώ για τους δύο μήνες) και δωρεάν όλο το υλικό, χωρίς κανένα κόστος εγγραφής και καμία κρυφή χρέωση (το πιο φθηνό IELTS στον κόσμο).

Παράλληλα με την εκπληκτική διδασκαλία, προσφέρεται εντελώς δωρεάν πλήρης καθοδήγηση όσον αφορά τη διαδικασία ανεύρεσης πανεπιστημίων και προγραμμάτων σπουδών στην Ελλάδα, Αγγλία, Αμερική και σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο, καθώς και στη συμπλήρωση της αίτησης για εισαγωγή στα πανεπιστήμια.

Τα μαθήματα διεξάγονται ζωντανά online μέσω πλατφόρμας, είναι διαδραστικά, οι συμμετέχοντες βλέπουν τον καθηγητή και ο ένας τον άλλον , μπορούν να μιλήσουν σε όλους και το μάθημα γίνεται πολύ ζωντανό και ενδιαφέρον, γιατί η πλατφόρμα έχει πολλές δυνατότητες παρουσίασης υλικού.

Δε χρειάζεται να έχετε skype ή κάποια γνώση τεχνολογίας, γιατί είναι απλούστατο. Το μόνο που χρειάζεται είναι οποιαδήποτε συσκευή με σύνδεση στο internet, δηλαδή υπολογιστή ή κινητό ή laptop ή tablet.

Ο εισηγητής του μαθήματος προετοιμασίας για το IELTS είναι ο ιδρυτής και διευθυντής σπουδών του perfectenglish, D B James (ελληνικό όνομα Δημήτρης Μπογιατζής), κάτοχος δύο διδακτορικών (PhD), το πρώτο στην Αμερικανική Λογοτεχνία από το Texas Christian University (ΗΠΑ) και το δεύτερο στη Δημιουργική Γραφή από το Πανεπιστήμιο του Surrey (Αγγλία) και τα δυο με άριστα και έπαινο (summa cum laude και distinction). Ο D B James έχει διδάξει σε αμερικάνικα πανεπιστήμια, έχει εκδώσει έξι βιβλία αγγλικών για τα επίπεδα proficiency και advanced, έχει διατελέσει για πολλά χρόνια εξεταστής στο Lower και το Proficiency και είναι γνώστης δώδεκα γλωσσών (hyperpolyglot).

Για να δείτε τον τρόπο διδασκαλίας του κάντε κλικ εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=0w5qJQteVw0

Για μια πρώτη επαφή με την απαραίτητη ύλη για το IELTS και για να μάθετε τα πιο σημαντικά phrasal verbs εύκολα, άκοπα και αποτελεσματικά, κάντε κλικ εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=H5HMLTZ-5VE

Οι εγγραφές και οι ερωτήσεις μπορούν να γίνονται τηλεφωνικώς στο 6976147605, μέσω email στο harmonyandcreativity@gmail.com.

Ο Δρ. Δημήτρης Μπογιατζής, ιδρυτής της Σχολής Δημιουργικής Γραφής Harmony & Creativity, σπούδασε Αγγλική Φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, είναι κάτοχος μάστερ στην Αμερικάνικη Λογοτεχνία από το Πανεπιστήμιο Winthrop (Νότια Καρολίνα, ΗΠΑ), διδακτορικού στη Σύγχρονη Λογοτεχνία από το TCU (Τέξας, ΗΠΑ) και υποψήφιος διδάκτωρ στη Δημιουργική Γραφή από το Πανεπιστήμιο του Surrey (Αγγλία). Είναι συγγραφέας...
Αναλυτικές Πληροφορίες
Ετικέτες
115 Shares
More
Share
Vibe
WhatsApp
Share