Journeys into the heart – The Inner Path

THE SCHOOL OF THE HEART

ΑΘΗΝΑ
10-18 Φεβρουαρίου, 2018

Το School of the Heart φέρνει στην Ελλάδα δύο σεμινάρια, το καθένα με δυναμικές και αποτελεσματικές τεχνικές για να εισέλθεις στην καρδιά και να ζεις στην δόνησή της. Μετά τα σεμινάρια δίνεται η δυνατότητα εγγραφής και συμμετοχής στα αντίστοιχα εκπαιδευτικά σεμινάρια Δασκάλων που διεξάγονται την ίδια εβδομάδα, για όσους αισθάνονται το κάλεσμα να βοηθήσουν κι άλλους να θυμηθούν ποιοι είναι πραγματικά.

Σεμινάριο 1
10-11 Φεβρουαρίου
Journeys into the Heart: η Εσωτερική Διαδρομή

Εκπαίδευση Δασκάλων 1
12-14 Φεβρουαρίου
Journeys into the Heart: η Εσωτερική Διαδρομή
(κατόπιν αίτησης)

Σεμινάριο 2
15-16 Φεβρουαρίου
Heart Imagery:
Καθαρίζοντας το Παρελθόν & Ανανέωση του Εαυτού

Εκπαίδευση Δασκάλων 2
17-18 Φεβρουαρίου
Heart Imagery:
Καθαρίζοντας το Παρελθόν & Ανανέωση του Εαυτού
(κατόπιν αίτησης)

 

Σεμινάριο 1

JOURNEYS INTO THE HEART The Inner Path

10-11 Φεβρουαρίου, 2018
10πμ -5μμ

Γνωρίζοντας ότι το να θυμηθείς ποιος είσαι πραγματικά απαιτεί να έχεις μάθει να βρίσκεσαι και να ζεις μέσα από την δόνηση της καρδιάς, ο Δάσκαλος Διαλογισμού του School of the Heart, Daniel Mitel, έχει γυρίσει όλο τον κόσμο σε αναζήτηση διαλογισμών που διδάσκουν ακριβώς αυτό.

Από τις μυστικιστικές σχολές του Χριστιανισμού, των Ιμαλάϊων, των Σούφι και της Νοτίου Αμερικής, έχει συγκεντρώσει τις καλύτερες διαλογιστικές τεχνικές σε ένα βιβλίο με τίτλο Journeys into the Heart που έχει συγγράψει με τον Drunvalo Melchizedek.

Πλέον διδάσκει αυτές τις διαλογιστικές τεχνικές στο σεμινάριο Journeys into the Heart σε όλον τον κόσμο, από την Ασία έως την Αμερική, την Νότια Αμερική και σε πολλές χώρες της Ευρώπης.

Τώρα και στην Ελλάδα, φέρνει το πρώτο μέρος του σεμιναρίου Journeys into the Heart με επίκεντρο την “Εσωτερική Διαδρομή” (the Inner Path).

Διάβαινε το κατώφλι της καρδιάς και θυμήσου ποιος είσαι πραγματικά

Σε προσκαλούμε να βιώσεις δύο γεμάτες ημέρες διαλογιστικών τεχνικών της καρδιάς, μέσα από τις οποίες μαθαίνεις να μετακινείς το πνεύμα σου από τον εγκέφαλο στο μαγνητικό πεδίο της καρδιάς και να διακρίνεις την διαφορά της δόνησης του εγκεφάλου από την δόνηση της καρδιάς. Βίωσε την κάθε τεχνική και διαπίστωσε ποιες ταιριάζουν καλύτερα στην δική σου ιδιοσυγκρασία.

Το να ζεις μέσα στην δόνηση της καρδιάς και να κατανοείς τον κόσμο μέσα από την καρδιά, σού δίνει την δυνατότητα να θυμηθείς ποιος είσαι, καθώς επανασυνδέεσαι με την Ουσία σου και βλέπεις την ζωή κάτω από ένα νέο φωτεινό πρίσμα.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείς να επισκεφτείς την ιστοσελίδα www.theschooloftheheart.com.

Μπορείτε να μάθετε για το σεμινάριο 2 εδώ:

Μπορείς να δηλώσεις το ενδιαφέρον σου από τώρα συμπληρώνοντας το παρακάτω έντυπο.
Η προθεσμία για εγγραφή λήγει την 20η Δεκεμβρίου, 2017.
Λίγα Λόγια για τον Δάσκαλο Διαλογισμού, Daniel Mitel

Ο Ντάνιελ Μίτελ είναι Δάσκαλος Διαλογισμού και ο κύριος Έφορος του School of the Heart, ενός αρχαίου οργανισμού που βοηθά τον άνθρωπο να συνδεθεί με τον ανώτερο εαυτό του, να δημιουργεί από την καρδιά και να θυμηθεί ποιος πραγματικά είναι.
Ταξιδεύει ανά τον κόσμο, βοηθώντας τους ανθρώπους να κατανοήσουν την στενή σύνδεσή τους με τον Θεό.

Για πρώτη φορά στην σύγχρονη ιστορία της ανθρωπότητας, έφερε πάλι στο φως το αρχαίο σύστημα Heart Imagery, των αρχαίων μυστικιστικών σχολών του Θιβέτ, των Σουμερίων και των Βεδών.

Διεθνής Ομιλητής και Δάσκαλος Πολεμικών Τεχνών (Tai Chi Master και Karate Traditional Black Belt 5 DAN στο WJKA – World Japan Karate Association), ο Ντάνιελ είναι αφοσιωμένος στο να εμπνέει τον κόσμο έτσι, ώστε να μετατοπιστεί από την βία στην ειρήνη, από τον θυμό στην αγάπη. Μέσα από σεμινάρια, ομιλίες και συνέδρια, ο Ντάνιελ έχει αλλάξει την ζωή χιλιάδων ανθρώπων.

Είναι, επίσης, πτυχιούχος Μηχανικής Υπολογιστών, πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων και με MBA από Open University Business School, UK.

Τα βιβλία του Daniel Mitel, This Now Is Eternity και Heart Imagery: A Path To Enlightenment θεωρούνται από τα πιο καταξιωμένα στον χώρο του διαλογισμού και της πνευματικότητας. Το νέο του βιβλίο Journeys Into The Heart, γράφτηκε σε συνεργασία με τον Drunvalo Melchizedek. Το νέο αυτό βιβλίο αποτελεί την συνάθροιση των εμπειριών του Drunvalo και του Ντάνιελ κατά την αναζήτησή τους για τις καλύτερες τεχνικές και διαλογισμούς δημιουργίας από την καρδιά. Δεν πρόκειται απλά για ένα βιβλίο, αλλά ένα εγχειρίδιο για πνευματικούς αναζητητές.

________________________________________

Γίνε Δάσκαλος TSOTH
Το School of the Heart (TSOTH) ιδρύθηκε από τον διεθνώς αναγνωρισμένο Δάσκαλο Διαλογισμού, Daniel Mitel, με σκοπό την εκπαίδευση δασκάλων από όλον τον κόσμο έτσι, ώστε να είναι σε θέση να βοηθήσουν όλο και περισσότερους ανθρώπους να κατανοήσουν την στενή σχέση τους με τον εσωτερικό τους Εαυτό και να θυμηθούν τι σημαίνει το να ζεις μέσα από την δόνηση της Καρδιάς. Αν αισθάνεσαι το κάλεσμα να γίνεις Δάσκαλος ΤSOTH, τώρα σού δίνεται η ευκαιρία να επισκεφθείς την σελίδα παρακάτω για να συμπληρώσεις την αίτηση για το εκπαιδευτικό σεμινάριο που διεξάγεται την ίδια εβδομάδα μετά από τα σεμινάρια Journeys into the Heart και Heart Imagery.

Η προθεσμία για εγγραφή λήγει την 20η Δεκεμβρίου, 2017.

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΔΑΣΚΑΛΩΝ TSOTH

 

The School of the Heart

Δήμητρα Χριστοφορίδη, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, Master Teacher / Mentor

Email:  info@theschooloftheheart.com

Website:www.theschooloftheheart.com

Ο Ντάνιελ Μίτελ είναι Δάσκαλος Διαλογισμού και ο κύριος Έφορος του School of the Heart, ενός αρχαίου οργανισμού που βοηθά τον άνθρωπο να συνδεθεί με τον ανώτερο εαυτό του, να δημιουργεί από την καρδιά και να θυμηθεί ποιος πραγματικά είναι. Ταξιδεύει ανά τον κόσμο, βοηθώντας τους ανθρώπους να κατανοήσουν την στενή σύνδεσή τους με τον...
Αναλυτικές Πληροφορίες
Θεραπευτική Κλινική Ύπνωση – Level 1 | Astral Aspera
Επερχόμενη
Νοέμβριος 30, 2018
Αθήνα
Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα – Mastering The Properties Of Crystals
Επερχόμενη
Ιανουάριος 16, 2019
Αθήνα
Share
Tweet
WhatsApp
+1
Share
0 Shares