Κάνε επανεκκίνηση στα Ισπανικά σου!

Ανακάλυψε τη μαγεία των Ισπανικών!

Κάνε επανεκκίνηση στα Ισπανικά σου!

Έχεις κάνει Ισπανικά στο παρελθόν, αλλά τα παράτησες στη μέση; Θέλεις κάποια στιγμή να τα ξεκινήσεις πάλι; Τώρα με τον καινούργιο χρόνο είναι η κατάλληλη στιγμή.

Εντάξου σε ένα από τα τμήματα Ισπανικών του Ινστιτούτου Ισπανικών Armonía y Creatividad, και φθάσε τα Ισπανικά σου στο επίπεδο που πάντα ονειρευόσουν.

Διάλεξε ένα από τα παρακάτω τμήματα ανάλογα με το επίπεδό σου:
Έκανες 3-6 μήνες; Εντάξου στο Α1/Α2, Τρίτη 5-8
Έκανες 8-14 μήνες; Εντάξου στο Β1/Β2, Δευτέρα 5-8
Έκανες 2-3 χρόνια; Εντάξου στο Β2/C1, Τετάρτη 5-8

Αν δεν είσαι σίγουρος για το επίπεδό σου, πέρασε από τα γραφεία μας ή ζήτησε να σου στείλουμε στο σπίτι ένα κατατακτήριο τεστ για να το διαπιστώσουμε (Ζήτησε το τεστ με email στο harmonyandcreativity@gmail.com).

Τα μαθήματα τελειώνουν στο τέλος Ιουνίου. Ο καθηγητής θα φροντίσει η ένταξή σου στο τμήμα του επιπέδου σου να είναι ομαλή. Το μάθημα δεν είναι στεγνό και βαρετό, όπως συνηθίζεται στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών—αντίθετα είναι πολύ ευχάριστο και δεν θέλεις να τελειώσει. Και αυτό γιατί οι καθηγητές του Armonía y Creatividad είναι άνθρωποι με εξαιρετικές επικοινωνιακές δεξιότητες, χιούμορ, ζεστασιά, γνώσεις και μεταδοτικότητα. Στην τάξη παίζουμε έξυπνα παιχνίδια (για ενήλικους όλων των ηλικιών), βλέπουμε βίντεο και ακούμε (και στην συνέχεια τραγουδάμε) τραγούδια παράλληλα με την γραμματική και το λεξιλόγιο.

Το Armonía y Creatividad είναι πρότυπο ινστιτούτο Ισπανικών, μέλος του εκπαιδευτικού οργανισμού Harmony & Creativity που περιλαμβάνει τη σχολή αγγλικών perfectenglish, τη σχολή δημιουργικής γραφής Harmony & Creativity και τη σχολή life and group coaching Harmony Coaching.

Τις τάξεις διδάσκει ο James, χαρισματικός καθηγητής με δυο διδακτορικά και ομιλητής 12 γλωσσών. Για να τον δείτε να εξηγεί στα Ισπανικά με ελληνικούς υπότιτλους την μαγεία των Ισπανικών κάντε κλικ εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=PxDg91eyjGs&t=330s
Για να τον δείτε να μιλάει και τις 12 γλώσσες που γνωρίζει μπροστά στο φακό κάντε κλικ εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=tD4Rzsp6QSQ&t=92s

Τα δίδακτρα είναι σε προσφορά 50 ευρώ το μήνα.
Οι εγγραφές και δηλώσεις ενδιαφέροντος μπορούν να γίνονται τηλεφωνικώς στο 6976147605, μέσω email στο harmonyandcreativity@gmail.com και στα γραφεία μας κατόπιν ραντεβού (Cosmos Center, Λεωφόρος Κηφισίας 125-127 κοντά στο μετρό Πανόρμου).

Δείτε άλλες εκδηλώσεις από το Harmony and Creativity
Αναλυτικές Πληροφορίες
139 Shares
Share
Tweet
WhatsApp
Share
Email