Το ξεχωριστό διήμερο του καλοκαιριού με Coaching και Δημ. Γραφή

Το ξεχωριστό διήμερο του καλοκαιριού με Coaching και Δημ. Γραφή

Το ξεχωριστό διήμερο του καλοκαιριού με Coaching και Δημ. Γραφή

Τι ζητάμε από ένα ζεστό καλοκαιρινό Σαββατοκύριακο; Σύντομο ταξιδάκι με πλοίο, πεντακάθαρες παραλίες, ρομαντικές βόλτες, εξαιρετικό ξενοδοχείο στη θάλασσα, καλή παρέα με θετικούς ανθρώπους, spa, ταβερνάκια με μεζέδες πάνω στο κύμα διασκέδαση και δραστηριότητες και σεμινάρια που αλλάζουν τη ζωή μας!

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Σάββατοκύριακο 29 – 30 Ιουνίου

ΠΕΡΙΟΧΗ: Η πανέμορφη λουτρόπολη των Μεθάνων

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: Harmony & Creativity : Το 21ο retreat μας είναι γεγονός! Το Harmony & Creativity είναι εκπαιδευτικός οργανισμός με προγράμματα εγκεκριμένα από το Υπουργείο Παιδείας (Κέντρο Δια βίου Μάθησης 1 – αρ. αδείας ΕΟΠΠΕΠ: 2101527) και αποτελείται από τη Δημιουργική Γραφή Harmony & Creativity, το Harmony Coaching, το Perfectenglish, το Harmony & Creativity Retreats – Αποδράσεις με Αρμονία και Δημιουργικότητα και το Instituto de Español Armonía y Creatividad.

Μετά από την κούραση όλης της σεζόν θέλουμε να πάρουμε τον αέρα μας σε έναν τόπο που δεν έχει αλλοτριωθεί τουριστικά, που συνδυάζει τον ρομαντισμό, την ηρεμία, τη χαλάρωση, την επαφή με τη φύση και τις πεντακάθαρες παραλίες με τις πολύ καλές τουριστικές υποδομές και τα πολυάριθμα ζωντανά και νεανικά μέρη εξόδου! Δεν είναι τυχαίο ότι τα Μέθανα προβάλλονται ολοένα και περισσότερο από τα ελληνικά και ξένα Μέσα Ενημέρωσης και θεωρούνται ως ένας από τους κορυφαίους κοντινούς προορισμούς!

Φεύγουμε λοιπόν στις 29 Ιουνίου για το ξεχωριστό διήμερο του καλοκαιριού με μια εξαιρετική παρέα και δυο μοναδικά σεμινάρια!

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει σεμινάριο Δημιουργικής Γραφής (τρεις ώρες το Σάββατο και δύο την Κυριακή) και ομαδικό Coaching (τρεις ώρες το Σάββατο και δύο την Κυριακή) Οι συμμετέχοντες θα επιλέξουν ποιο σεμινάριο θα παρακολουθήσουν, γιατί θα υλοποιηθούν παράλληλα.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΓΡΑΦΗ (Δρ Δημήτρης Μπογιατζής):

¨”Πώς να γράψετε κωμικά διηγήματα”

Το κωμικό διήγημα είναι ένα από τα πιο αριστοτεχνικά είδη της λογοτεχνικής γραφής, καθώς προϋποθέτει από την πλευρά του συγγραφέα εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ και ικανότητα να προξενεί γέλιο στον αναγνώστη μέσα από το γραπτό κείμενο. Χρησιμοποιώντας την ειρωνεία, το σαρκασμό, την υπερβολή, τα αστεία ονόματα και τις ατάκες, οι συγγραφείς κωμικής λογοτεχνίας πετυχαίνουν το τερπνόν μετά του ωφελίμου: ψυχαγωγούν και διασκεδάζουν τον αναγνώστη, μεταδίδοντας του ταυτόχρονα βαθειά μηνύματα με ανάλαφρο και χιουμοριστικό τόπο. Το σεμινάριο θα σας διδάξει τις πιο σημαντικές τεχνικές της κωμικής αφήγησης, καθώς και τη γενικότερη φιλοσοφία της κωμικής λογοτεχνίας και θα σας κατευθύνει στη συγγραφή των δικών σας κωμικών διηγημάτω,ν που θα τα ολοκληρώσετε κάτω από την καθοδήγηση του Δρ. Δημήτρη Μπογιατζή.

LIFE COACHING (Νίκη Ορφανουδάκη)

“Βρες την ισορροπία στη ζωή σου!”

Μήπως νιώθεις ότι περπατάς συνεχώς σε ένα τεντωμένο σκοινί, σε καταλαμβάνει το άγχος και παραμελείς πολύ συχνά τον εαυτό σου και όλα αυτά που θέλεις να κάνεις και να ευχαριστηθείς στη ζωή σου; Δεν είσαι ο μόνος! Η σύγχρονη ζωή με τους ξέφρενους ρυθμούς και τις συνεχείς υποχρεώσεις μας κάνει πολύ συχνά να νιώθουμε έτσι! Σε αυτό λοιπόν το ομαδικό Coaching θα επιστρατεύσουμε τα όπλα της επιστήμης του Coaching, της Νευροεπιστήμης, της Γνωσιακής-Συμπεριφοριστικής και του Mindfulness, θα δούμε στην πράξη πώς θα το αντιμετωπίσουμε, για να βρούμε ηρεμία, χαρά και πληρότητα στη ζωή μας!

Οι συμμετέχοντες λοιπόν μετά το πέρας του σεμιναρίου θα έχουν ήδη αρχίσει να “δουλεύουν” αυτά που τους απασχολούν και θα φύγουν με τα κατάλληλα εργαλεία που θα μπορούν να χρησιμοποιούν στο μέλλον.

ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ:

Το ξενοδοχείο AVRA, σε κεντρικότατο σημείο πάνω στην παραλιακή των Μεθάνων, επαναπροσδιορίζει την πολυτέλεια χάρη στην μοναδική τοποθεσία του, συνδυάζοντας αρμονικά τη θάλασσα με το βουνό και προσφέροντας στους επισκέπτες του μία αύρα μοναδική τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Το ξενοδοχείο έχει εξαιρετικές κριτικές από όλα τα ταξιδιωτικά sites, υψηλή αισθητική, υπέροχη θέα στη θάλασσα και μοναδική θέση που μας επιτρέπει να απολαύσουμε τα πάντα με τα πόδια! Για να απολαύσετε από τώρα τη διαμονή μας κάντε κλικ εδώ: https://www.avra-hotel.gr/

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής
τηλ. 6976147605
email: harmonyandcreativity@gmail.com

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ RETREAT

Όλες οι δραστηριότητες είναι προαιρετικές!

Σάββατο 29 Ιουνίου

Οι ώρες αναχώρησης και επιστροφής είναι ενδεικτικές, πιθανόν να έχουν μία απόκλιση, γιατί οι εταιρείες δεν έχουν ανακοινώσει ακόμη τα ακριβή δρομολόγια λόγω έναρξης υψηλής τουριστικής περιόδου.

10.00: Αναχώρηση από το λιμάνι του Πειραιά! Το πλοίο μας σαλπάρει και εμείς είμαστε έτοιμοι να περάσουμε υπέροχα!

12.30 άφιξη και check-in στο ξενοδοχείο.

Είμαστε έτοιμοι να απολαύσουμε τη θάλασσα ή θέλουμε να κάνουμε κανένα λουτρό να χαλαρώσουμε, για να απολαύσουμε την καλοκαιρινή περιοδο; Μπορούμε να τα κάνουμε όλα και φυσικά βόλτες και καφέδες στην παραλία, απόλαυση των φημισμένων γλυκών των Μεθάνων, μεζεδάκια στα ταβερνάκια, παρεούλα, γέλιο και επικοινωνία και επίσκεψη στο δεντρόφυτο νησάκι του Αγίου Νικολάου! Φυσικά έχουμε και χρόνο, για να ξεκουραστούμε και να ανανεωθούμε!

6.00-9.00: σεμινάρια. Μαζί με την ομορφιά και τη χαρά της φύσης η χαρά και η ομορφιά της αυτοβελτίωσης και της δημιουργικότητας!

9.30: Ταβερνάκι πάνω στη θάλασσα με εξαιρετικό φαγητό και εξαιρετική παρέα!
Παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή, όσοι το επιθυμείτε, για να κλείσουμε τραπέζι.

11.00: Τα πάρτυ μας έχουν γίνει και αυτά θεσμός, γιατί ξέρουμε πάντα πώς να περνάμε καλά!

Κυριακή 30 Ιουνίου

8.00-10.00: Πρωινό (συμπεριλαμβάνεται στην τιμή)

10.00-12.00: Σεμινάρια

To ξενοδοχείο πιθανότατα θα μας δώσει late check- out, αν όχι σε όλα τα δωμάτια, τουλάχιστον σε πολλά. Σε διαφορετική περίπτωση το check out θα γίνει στη 1.00.

Ευτυχώς έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας,α για να απολαύσουμε τη Λουτρόπολη πριν να την αποχαιρετήσουμε με μισή καρδιά! Ο παρλιακός δρόμος που είναι γεμάτος φοίνικες μας δίνει τη δυνατότητα να χαρούμε το μπάνιο μας στις παραλίες του και να κάτσουμε σε ένα από τα πολυάριθμα ταβερνάκια, μεζεδοπωλεία και καφέ!

5.00: Η ώρα της επιστροφής ήρθε, αλλά μέχρι να φτάσουμε χαιρόμαστε το ταξιδάκι μας στη θάλασσα! Υπάρχει καλύτερο πράγμα το καλοκαίρι;

7.30:Φτάνουμε στο Λιμάνι του Πειραιά. Αγκαλιαζόμαστε για άλλη μια φορά για να αποχαιρετιστούμε,νιώθοντας ότι αυτό το διήμερο ήταν πράγματι ξεχωριστό και θα μείνει για πάντα στην καρδιά μας!

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:

Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η διαμονή στο Αvra Haotel, ο φόρος διαμονής, πρωινό την Κυριακή, τα εισιτήρια των πλοίων και η παρακολούθηση των σεμιναρίων.

100 ευρώ το άτομο σε δίκλινο και 116 ευρώ σε μονόκλινο

Για δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να κατατεθεί προκαταβολή 60 ευρώ μέχρι τις 25 Ιουνίου στον παρακάτω λογαριασμό ή στα γραφεία μας (παρακαλούμε ενημερώστε μας για την κατάθεση και έχετε το αποδεικτικό κατάθεσης μαζί σας) και να εξοφληθεί το συνολικό ποσό μέχρι τις 25 Ιουνίου.

ALPHA BANK
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 228-002101-031099
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ
ΙΒΑΝ: GR82 0140 2280 2280 0210 1031 099

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής
τηλ. 6976147605
email: harmonyandcreativity@gmail.com

Η διεύθυνση των γραφείων μας είναι Λεωφόρος Κηφισίας 125-127 (κοντά στο μετρό Πανόρμου).

Το Harmony & Creativity Retreats έχει τη δική του ομάδα στο facebook! Γίνετε μέλη, για να γνωριστείτε και να αλληλεπιδράσετε με ανθρώπους που αγαπούν την Αρμονία, τη Δημιουργικότητα και τα ωραία ταξίδια! Για να βρείτε την ομάδα κάντε κλικ εδώ:
https://www.facebook.com/groups/678355169196818/

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ

Για ακυρώσεις μέχρι τις 20 Ιουνίου επιστρέφεται όλο το ποσό. Μετά δεν επιστρέφεται, γιατί πρέπει να πληρωθούν τα δωμάτια και να αγοραστούν τα εισιτήρια του πλοίου.

Σε περίπτωση ακύρωσης από την πλευρά των διοργανωτών (πράγμα που φυσικά δεν πρόκειται να γίνει!) επιστρέφονται όλα τα χρήματα που έχουν δοθεί.

Το Harmony& Creativity είναι πιστοποιημένο ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 1 (ΚΔΒΜ1) από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων (ΕΟΠΠΕΠ/ Υπουργείου Παιδείας).

 

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής
τηλ. 6976147605
email: harmonyandcreativity@gmail.com

Δείτε άλλες εκδηλώσεις από το Harmony and Creativity
Η Νίκη Ορφανουδάκη είναι ιδρύτρια του Harmony Coaching και συνιδρύτρια του Harmony & Creativity, Personal & Group Coach, Assertiveness trainer, Φιλόλογος, Aρθρογράφος και Public Speaker. Είναι κάτοχος του Advanced Diploma in Life and Executive Coaching του Kingstown College, απόφοιτος του Mentor Coaching Days και του Diploma in Team and Leadership Coaching της Positivity. Έχει εξειδικευτεί...
Ο Δρ. Δημήτρης Μπογιατζής, ιδρυτής της Σχολής Δημιουργικής Γραφής Harmony & Creativity, σπούδασε Αγγλική Φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, είναι κάτοχος μάστερ στην Αμερικάνικη Λογοτεχνία από το Πανεπιστήμιο Winthrop (Νότια Καρολίνα, ΗΠΑ), διδακτορικού στη Σύγχρονη Λογοτεχνία από το TCU (Τέξας, ΗΠΑ) και υποψήφιος διδάκτωρ στη Δημιουργική Γραφή από το Πανεπιστήμιο του Surrey (Αγγλία). Είναι συγγραφέας...
Αναλυτικές Πληροφορίες
Ετικέτες
372 Shares
Share
Tweet
WhatsApp
Share
Email