Κύκλος Δυναμικής Προσευχής Online

Κύκλος Δυναμικής Προσευχής Online

Κύκλος Δυναμικής Προσευχής Online

Θέλεις να μάθεις τι μπορεί να κάνει η Δυναμική Προσευχή για σένα;

Θέλεις να ξέρεις πώς μπορείς εσύ να συνεισφέρεις στον εαυτό σου και στην ζωή σου με την ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ώστε να γίνει ακόμα καλύτερη?

Για συμμετοχές σε αυτόν το ONLINE κύκλο σεμιναρίων, είναι απαραίτητη η κράτηση θέσεων στα τηλ. : 2111824009 ή στο 6932421215, e-mail: info@chrysinion.com, www.chrysinion.com

Ξεκινάμε την Τετάρτη 8, Απριλίου, 7-9μμ

Ο κύκλος ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να μάθουν, να εξασκηθούν & να εφαρμόσουν τις μεθόδους & τεχνικές της, που μπορούν να φέρουν Δυναμικά Αποτελέσματα στην ζωή τους, να επιτεύξουν τους στόχους τους μαθαίνοντας πώς η Προσευχή μετατρέπεται σε δράση απελευθερώνοντας αρνητικά πρότυπα, περιοριστικές πεποιθήσεις και τα ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΛΕΙΔΙΑ της προς-ευχής για να φέρουν θαύματα στην ζωή τους! Ο κύκλος γίνεται κάθε εβδομάδα και περιλαμβάνει πολλές τεχνικές συναισθηματικής απελευθέρωσης, διαλογισμού, δράσης και πολλά περισσότερα με στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας όλων!
1η ενότητα

  • Εισαγωγή στην προσευχή – Η Αλήθεια για την προσευχή
  • Πώς μέσω της προσευχής παίρνουμε απαντήσεις
  • Η προσευχή της Χαλάρωσης – Διαλογισμού
  • Προσευχή Συγχώρεσης – Απελευθέρωσης – Αποδέσμευσης
  • Προσευχή για Θαύματα – Προσευχή Θεραπείας
  • Προσευχή Προστασίας
  • Προσευχή Αφθονίας
  • Η δύναμη της Ομαδικής Προσευχής
  • Μετά την προσευχή τι?

Το πρόγραμμα αποτελείται από 6 online εβδομαδιαία 2ωρα μαθήματα μια φορά την εβδομάδα κάθε Τετάρτη, ώρες 7-9μμ, στο τέλος αυτού του κύκλου θα γίνει και ένα ακόμα ΟNLINE 2ωρο για πρακτική!

** Συμμετοχή 17 ευρώ/άτομο ανά μάθημα

** Με προπληρωμή ολόκληρου του ποσού γίνεται έκπτωση 15%

Για συμμετοχές σε αυτόν το ONLINE κύκλο σεμιναρίων, είναι απαραίτητη η κράτηση θέσεων στα τηλ. : 2111824009 ή στο 6932421215, e-mail: info@chrysinion.com, www.chrysinion.com

Oι τρόποι δηλώσεων-προσευχών, δεν έχουν καμία σχέση με τον χώρο οποιασδήποτε θρησκείας ή φιλοσοφίας, βασίζονται σε τεχνικές προσωπικής βελτίωσης και ενδυνάμωσης!

#Χρυσήνιον #online_σεμινάρια #Δυναμική_Προσευχή #Αυτοβελτίωση #Απελευθέρωση #Αποδέσμευση #Αφθονία #Θεραπεία #Δράση #μυστικά_κλειδιά_προσευχής

Εισηγήτρια

Η Ευγενία Γερασιμίδου γεννήθηκε στην Αντίς Αμπέμπα – Αιθιοπίας και από την εφηβεία άρχισε να ασχολείται με το πνευματικό της κομμάτι κάτι που το συνεχίζει μέχρι και σήμερα.

Σπούδασε μάρκετινγκ, διοίκηση επιχειρήσεων, δημόσιες σχέσεις, επικοινωνία και χειρίζεται πολύ καλά τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, προγράμματα και εφαρμογές τους. Εκτός των Ελληνικών μιλάει 2 επιπλέον γλώσσες και στο παρελθόν εργάσθηκε πολλά χρόνια ως διοικητικό στέλεχος σε Ελληνικές & ξένες εταιρείες σχετικές κυρίως με την ναυτιλία καθώς και σαν επιχειρηματίας σε άλλους τομείς στο εξωτερικό. Στην αναζήτησή της ασχολήθηκε και εκπαιδεύτηκε σε πνευματικές μεθόδους που τις εφαρμόζει για να βοηθήσει τον εαυτό της και τους άλλους ανθρώπους στην εξέλιξή τους. Τα 10 τελευταία χρόνια ασχολείται κυρίως με το Παραδοσιακό Δυτικό Ρέικι, γιατί είναι μια πνευματική μέθοδος που έχει ευεργετικά αποτελέσματα στον άνθρωπο ως ολότητα και επειδή πιστεύει πως το Ρέικι είναι το εφαλτήριο για την πνευματικότητα και για την ανέλιξη της ανθρώπινης ύπαρξης!

Συγχρόνως τα τελευταία χρόνια (από το 2014), ασχολείται και με την προώθηση και οργάνωση σεμιναρίων διαφόρων εναλλακτικών μεθόδων μέσα από την TheRaproSeminars καθώς και από τον πολύχώρο της, το ΧρυσήΝΙΟΝ.

Η εκπαίδευση της Eυγενίας:

Έγκριτη δασκάλα στο σύστημα Usui Reiki Ryoho με γενεαλογία USUI – Frank Arjava Peter
Karuna Reiki®, πήρε εκπαίδευση Καρούνα Ρέικι Μάστερ με Πιστοποίηση από το International Center for Reiki Training (Registration no. GRM-04-77)
Shamballa Reiki Master healer
ThetaHealing® Practitioner (Basic & Advance DΝΑ courses, Manifesting & Abundance, Dig Deeper & Rythm diplomas)
Access Consiousness® Bars & Energetic Facelift – practioner
Munai Ki – Juin Gibson
Μέθοδος Silva
Προσευχή & Διαλογισμός – Ακαδημία Κρύων
Αγγελική Επικοινωνία & Καθοδήγηση– Ακαδημία Κρύων
Διαισθητική Θεραπευτική & Συμβουλευτική Αφθονίας & Πλούτου– Ακαδημία Κρύων
Rejuvance (φυσικό λίφτινγκ προσώπου)
Λεμφική μάλαξη προσώπου & σώματος – μέθοδος Εμίλ Βόντερ
Αγιουρβεδική μάλαξη λαιμού-κεφαλής
Ακκασικά Αρχεία
Θεραπευτική Ύπνωση
Δημιουργός και Εκπαιδεύτρια/Θεραπεύτρια της N.I.A. Method® (Nourish your Inner Awareness) μέθοδος απελευθέρωσης τραυμάτων/αρνητικών πεποιθήσεων με το εκκρεμές
Τι Σεμινάρια προσφέρει:

Usui Reiki Ryoho, σε όλους τους βαθμούς, στα Ελληνικά & στα Αγγλικά
Karuna Reiki®
Δυναμικής προσευχής
Σεμινάρια ενεργειακής ανατομίας – chakras
Προσωπικές Συνεδρίες:

ThetaHealing®
Access Consiousness® Bars & Energetic Facelift
“Συγ-χώρευσης με το εκκρεμές” με την N.I.A. Method® (Nourish your Inner Awareness)
Ρέικι
Καθαρισμού chakras
Καθαρισμού ηλεκτρομαγνητικού πεδίου EMF®
Ενεργειακό καθαρισμό χώρων
Ακκασικών αρχεία
Προσωπικές συνεδρίες Αγγελικής επικοινωνίας & καθοδήγησης
Συμβουλευτικής καρτών ΚΙΚΙ
Για προσωπική επαφή μαζί της και για συνεδρίες σεμινάρια καθώς και πιθανές συνεργασίες με τον χώρο του ΧρυσηΝίου, τηλεφωνείτε στο 6932421215, ή στέλνετε μέηλ στο info@chrysinion.com

Αναλυτικές Πληροφορίες
Ετικέτες
12 Shares
Share
WhatsApp
Vibe
Share
More