Νέος Κύκλος Εκπαίδευσης στην Αναδρομική Θεραπεία

Νέος Κύκλος Εκπαίδευσης στην Αναδρομική Θεραπεία

Βασικό σεμινάριο Υπνοσκόπησης στην Κηφισιά.

Ξεκινάμε με νέο κύκλο εκπαίδευσης της Ελληνικής Ακαδημίας Αναδρομικής Θεραπείας. Το βασικό σεμινάριο Υπνοσκόπησης που μπορεί και να το παρακολουθήσετε ανεξάρτητα, θα γίνει στις 4-6 Οκτωβρίου του 2019 στην έδρα μου στην Κηφισιά, οδός Θράκης 13. Σε περίπτωση που έχουμε πολλές συμμετοχές θα ανακοινωθεί άλλος χώρος.

Ο νέος κύκλος μαθημάτων θα αρχίσει μ’ αυτό το σεμινάριο και θα χορηγηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης. Προσανατολισμένο για επαγγελματίες υπνοθεραπευτές, ψυχοθεραπευτές, ψυχολόγους, συμβούλους ψυχικής υγείας, ιατρούς αλλά και εναλλακτικούς θεραπευτές, έχει στόχο να προσθέσει και άλλα εφόδια στην φαρέτρα των θεραπευτικών τεχνικών που πάνε πιο βαθιά στην ρίζα του προβλήματος. Φυσικά δεν θα αποκλείσουμε άλλες και άλλους που σοβαρά θέλουν να συμμετάσχουν στην εξερεύνηση της ανθρώπινης ψυχής.

Εδώ ίσως θα έπρεπε να σημειωθεί το γεγονός πως από το 2016 έχει πλέον ιδρυθεί η Ελληνική Ακαδημία Αναδρομικής Θεραπείας επίσημα αναγνωρισμένη από την EARTh (Παγκόσμια Ένωση Αναδρομέων Θεραπευτών) και πως αυτό το εισαγωγικό σεμινάριο προσμετράται στο πρόγραμμα σπουδών της Υπνοσκόπησης.

Για το πρόγραμμα του τριημέρου πατήστε εδώ.

Για το πλήρες πρόγραμμα σπουδών της ακαδημίας πατήστε εδώ.

Για κρατήσεις επικοινωνήστε ή στο info@hypnoscopesis.gr ή καλέστε με στο +306972805787. Θα κρατηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Μ’ εκτίμηση
Νάσος Κομιανός

Νάσσος Κομιανός
Το αγαπώ Μοιράσου το e-mail Gmail Viber WhatsApp Copy Link0ΚοινοποίησηΓεννήθηκα στη Κηφισιά το 1964. Το 1981 έφυγα στις ΗΠΑ όπου και ξεκίνησα να σπουδάζω Ψυχολογία στο πανεπιστήμιο της Οκλαχόμα. Απογοητευμένος από τις (κατά την γνώμη μου) ανελλιπείς προσεγγίσεις της ψυχολογίας στράφηκα προς την Κοινωνιολογία για να βρώ τις απαντήσεις που ζητούσα. Εις μάτην όμως. Κατόπιν...
Αναλυτικές Πληροφορίες
Ετικέτες
Send this to a friend