Κβαντική Δύναμη Επαναπροσδιορισμός πεποιθήσεων – Ολική Αναγέννηση

Κβαντική Δύναμη Επαναπροσδιορισμός πεποιθήσεων - Ολική Αναγέννηση

Επαναπροσδιορισμός πεποιθήσεων – Ολική Αναγέννηση

Ολική αναγέννηση σημαίνει αλλαγή από μέσα στα πιο βαθιά επίπεδα πεποιθήσεων που διαμορφώνουν την συμπεριφορά και την ζωή μας.

Οι βαθιά θαμμένες αντιλήψεις που ασυνείδητα συνθέτουν την ταυτότητα μας και δεν μας εξυπηρετούν θα αντικατασταθούν με συνειδητές επιλογές που θα ανασυγκροτήσουν μια καινούρια νοητική υπόσταση, μια νέα ταυτότητα και στάση ζωής.

Στο δεύτερο αυτόνομο βιωματικό εργαστήριο της σειράς θα εμβαθύνουμε σε κορυφαίες πνευματικές και επιστημονικές τεχνικές, με σκοπό να ενεργοποιήσουμε την απεριόριστη δύναμη του κβαντικού εαυτού μας.

Θα μάθουμε:

 • Γιατί η πραγματικότητα δεν είναι πραγματική!
 • Πώς να εργαζόμαστε με το φως, ελευθερώνοντας την ροή της Αγάπης, της Συγχώρεσης, της Αυτοπεποίθησης και της Εσωτερικής Σοφίας με τις Ακτίνες Δύναμης.
 • Να προστατεύουμε τον εαυτό μας από αρνητικές επιρροές.
 • Να ενεργοποιούμε τον κβαντικό εαυτό μας.
 • Θα επιλέξουμε τη νέα μας ταυτότητα και θα μάθουμε να αποδεχόμαστε τους άλλους για την δική τους επιλογή μέσα από παιχνίδι και χαρά.
 • Θα ανακαλύψουμε και θα αντικαταστήσουμε τις περιοριστικές πεποιθήσεις που μας εμποδίζουν να προχωρήσουμε.
 • Θα δημιουργήσουμε έναν ολοκαίνουριο εαυτό με καινούρια δεδομένα.
 • Θα μάθουμε να δημιουργούμε την υψηλότερη δόνηση και να εκπέμπουμε τη νέα ηλεκτρομαγνητική μας ταυτότητα στο κβαντικό πεδίο.
 • Ψυχοδιαγνωστική γραφολογία: θα μάθουμε πώς η υπογραφή μπορεί να μας περιορίζει και πώς με μια μικρή αλλαγή στην υπογραφή μας μπορούμε να φέρουμε μεγάλη αλλαγή στη ζωή μας.
 • Αύξηση Αυτοπεποίθησης: θα διδαχτούμε πολλούς τρόπους ώστε να αποκτήσουμε υψηλή αυτοπεποίθηση.
 • Φυσιολογία – Στάσεις Δύναμης.
 • Ενεργειακή και σωματική ευεξία.
 • Ασκήσεις Νευρογλωσσικού Προγραμματισμόύ-NLP.
 • Life Coaching.

Σε περιμένουμε να βαδίσουμε παρέα αυτό τον δρόμο… «τον λιγότερο ταξιδεμένο»… και να περάσουμε μαζί βήμα- βήμα από την θεωρία στην πράξη!

Δίνονται σημειώσεις, CD ηχητικών ασκήσεων… και homework!

Εργασία και χαρά για διαχείριση της καθημερινότητας και πρακτική εφαρμογή των όσων μάθαμε σε οτιδήποτε προκύπτει στην ημέρα μας, ώστε η συνειδητή δημιουργία της επιθυμητής πραγματικότητας να γίνει δεύτερη φύση μας!

Γιατί δεν αρκεί μόνο να λέμε ότι είμαστε οι δημιουργοί της πραγματικότητας μας… θα πρέπει να γίνουμε και στην πράξη φέρνοντας συνειδητά, εκπληκτικά αποτελέσματα!!!

 

*Κύκλος Βιωματικών Εργαστηρίων Κβαντικής Δύναμης
Τα σεμινάρια αποτελούν έναν κύκλο στον οποίο το ένα συμπληρώνει το άλλο, όμως συγχρόνως λειτουργούν και ως αυτόνομα ολοκληρωμένα εργαστήρια.

Προσεχώς Εργαστήρια:
Συνειδητή Δημιουργία Πεπρωμένου: Κυριακή   18 – 3 – 2018
Συνείδηση Θαυμάτων: Κυριακή   29 – 4 – 2018

O Χρήστος Κιτσινάμας γεννήθηκε στο Πειραιά. Άφησε τις σπουδές του στην βιομηχανική Θεσσαλονίκης, και άρχισε να εργάζεται σαν εκτελωνιστής για 17 χρόνια μέχρι το 1993. Μετά από φοίτηση στη σχολή εμπορικών αντιπροσώπων, συνεργάστηκε για πολλά χρόνια σαν εμπορικός αντιπρόσωπος, με κινέζικες βιομηχανίες και επιχειρήσεις. Ταξίδεψε για εμπορικούς λόγους πολλές φορές στη Κίνα στο Χόνγκ Κονγκ,...
Η Λιάνα Τελειώνη είναι συγγραφέας, Life Coach, NLP Master, υπνοθεραπεύτρια, ανθοθεραπεύτρια, εκπαιδεύτρια εναλλακτικών μεθόδων ενδυνάμωσης και σαμάνικων τεχνικών, δασκάλα γιόγκα και διαλογισμού. Γεννήθηκε στην Αθήνα με καταγωγή από Ιθάκη. Εργάζεται με αγάπη και αφοσίωση στον μετασχηματισμό του πόνου και των ανθρώπινων εξαρτήσεων σε δύναμη, με σκοπό να υπενθυμίσει και να αφυπνίσει την απεριόριστη, εσωτερική δύναμη...
Αναλυτικές Πληροφορίες
Share
Tweet
WhatsApp
Share
Email