Κβαντική Συστημική Αναπαράσταση

Ξεκινήστε δυναμικά το 2018 με μία νέα γνώση που θα απογειώσει την ζωή σας. Η Κ.Σ.Α. σε βοηθάει να μπεις σε μια νέα συνειδητότητα που θα σε οδηγήσει να ανακαλύψεις τις απεριόριστες δυνατότητες σου.

(Η ημερίδα πραγματοποιείται στο πλαίσιο του πολυσυνεδρίου Money Show)

Πληροφορίες: 210 9614942 ώρες γραμματείας: 9:00 – 21:00
(Απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση θέσης)

Η “Κβαντική Συστημική Αναπαράσταση” σε βοηθάει να μπεις σε μια νέα συνειδητότητα που θα σε οδηγήσει στην απεμπλοκή και απελευθέρωση από βάρη δικά σου και από αυτά που δεν σου ανήκουν προσφέροντας κάθαρση, αποδοχή και συμφιλίωση καθώς και στην σύνδεση σου με το κβαντικό πεδίο των απεριόριστων δυνατοτήτων.

Επίσης μέσα από μια σύντομη αλλά βαθιά μεταμορφωτική διαδικασία έρχονται στην επιφάνεια κρυμμένες αλήθειες, μυστικά, συναισθήματα και ταυτίσεις, δικές μας και άλλων σημαντικών μελών του οικογενειακού συστήματός μας, που μέχρι τώρα προξενούσαν πόνο, εγκλωβισμό, καταστροφικές καταστάσεις και σχέσεις σε όλα τα επίπεδα.

Τα θέματα που μπορούν να επεξεργαστούν μέσα από τις αναπαραστάσεις αφορούν υποθέσεις: προσωπικές, οικογενειακές, επαγγελματικές, υγείας, θεραπεία συναισθημάτων, διλημμάτων, δύσκολων αποφάσεων για κάθε τύπο σχέσεων.

Η Κβαντική Συστημική Αναπαράσταση σε σχέση με την οικογενειακή αναπαράσταση δεν παρατηρεί μόνο το οικογενειακό σύστημα αλλά είναι ανοιχτή προς όλες τις αιτίες που είναι καταγεγραμμένες στο κβαντικό πεδίο όπως: τι επίπτωση μπορεί να έχει μια λάθος ιατρική διάγνωση, πόσο επηρεαζόμαστε από το περιβάλλον και τον χώρο που ζούμε, τι είδους καταγραφές, μοτίβα, πεποιθήσεις, τραύματα και γεγονότα υπάρχουν καταγεγραμμένα στο υποσυνείδητο και μπλοκάρουν τη ζωή μας κ.τ.λ.

Επίσης πολύ σημαντικό είναι ότι η Κ.Σ.Α. μας αποκαλύπτει χρήσιμα στοιχεία που δεν αντιλαμβανόμαστε σε συνειδητό επίπεδο και μας βοηθάνε να προλαμβάνουμε λάθη και επιλογές στο μέλλον σε οποιονδήποτε τομέα και που μπορεί να έχουν καταστροφικές συνέπειες όπως π.χ. αποτυχημένες επιχειρήσεις, συνεργασίες κ.α.

Επειδή είναι βιωματική μέθοδος, αξίζει να αποκτήσεις μία ανεπανάληπτη εμπειρία της γνώσης της «Κβαντικής Συστημικής Αναπαράστασης».

Πληροφορίες: 210 9614942 ώρες γραμματείας: 9:00 – 21:00
(Aπαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση θέσης)
www.bodymindsoul.gr Facebook: Body Mind Soul – Γνώση για μία υπέροχη ζωή

Μαίρη Ζαπίτη
Η Μαίρη Ζαπίτη σπούδασε δίπλα στον «Πατέρα της Συστημικής Αναπαράστασης» Bert Hellinger και σε σπουδαίους δασκάλους στην Αμερική στις κβαντικές θεραπείες, Dr.Kam Yuen, Dr.Richard Bartlett, Dr. Frank Kinslow, Gregg Braden κ.α. Μετά από πολυετή μελέτη και συνεχή πρακτική στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ένωσε αυτές τις 2 προσεγγίσεις (συστημική αναπαράσταση και κβαντικές επιστήμες) και δημιούργησε...
Αναλυτικές Πληροφορίες
Θεραπευτική Κλινική Ύπνωση – Level 1 | Astral Aspera
Επερχόμενη
Νοέμβριος 30, 2018
Αθήνα
Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα – Mastering The Properties Of Crystals
Επερχόμενη
Ιανουάριος 16, 2019
Αθήνα
Share
Tweet
WhatsApp
+1
Share
1 Shares