Liquid Gold Alchemy και Access Energetic Facelift με την Fiona MacDonald Baylis CF

Liquid Gold Alchemy και Access Energetic Facelift με την Fiona MacDonald Baylis CF

Σεμινάρια Access Consciousness®

Εισαγωγική Παρουσίαση: Παρασκευή 17 Μαίου 2019 Ωρες 7μμ-9μμ

Βραδιά γνωριμίας με την Fiona Mc Donald Baylis και εισαγωγικό εργαστήρι με τεχνικές από τα σεμινάριο Liquid Gold Alchemy και Energetic Facelift.

Απαιτείται κράτηση θέσης. Εισόδος: 30 ευρω.

Για όσους συμμετέχουν σε κάποιο από τα σεμινάρια της Φιόνα, τα χρήματα αυτά θα αφαιρεθούν από την τιμή του σεμιναρίου.

Liquid Gold Alchemy – Χρυσή Αλχημεία

Μονοήμερο Βιωματικό Σεμινάριο

Αναρωτιέσαι αν υπάρχουν περισσότερα σε αυτή τη ζωή για σένα από ό, τι μπορείς να φανταστείς; Εάν υπάρχει ένας χώρος πέρα από τη φαντασία σου, όπου μπορείς να προσκαλέσεις τη δημιουργία με τα πάντα στο Σύμπαν και να την πραγματοποιήσεις εδώ, σε αυτό τον πλανήτη, με το σώμα σου;
Η Χρυσή Αλχημεία (Liquid Gold Alchemy) σε προσκαλεί να γίνεις ο δυναμικός δημιουργός και ηγέτης της πραγματικότητάς σου.

Σε αυτή τη διαδραστική εμπειρία, θα επιφέρουμε αλλαγές:
στο κβαντικό, κυτταρικό και μοριακό επίπεδο.

Η μοναδική ενέργεια της Liquid Gold Alchemy επιφέρει αλλαγές άμεσα ακόμα και στο φυσικό μας σώμα φτάνοντας μέχρι το επίπεδο του dna. Έτσι, θα αρχίσουμε να αποδεσμεύουμε το παρελθόν που βρίσκεται εγκλωβισμένο στο σώμα μας και να μετουσιώνουμε την ενέργεια σε μια ήπια ροή, δημιουργώντας μια φυσική σύνδεση με το άπειρο όν, που πραγματικά είμαστε.

Στόχος είναι να γίνουμε πιο ευέλικτοι στις ζωές μας και να ζούμε αναγνωρίζοντας την πραγματική ουσία του εαυτού μας. Με την Χρυσή Αλχημεία ενεργοποιούμε τα φυσικά μας σώματα για να ζήσουμε στο παρόν, τη μοναδική στιγμή που υπάρχει, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα το μεγαλείο της ενσάρκωσης μας.

Κατανοώντας, λοιπόν, ποιός είσαι και πού βρίσκεσαι αυτή την στιγμή στη ζωή σου μπορείς να αρχίσεις να δημιουργείς ένα μέλλον που θα ωφελήσει εσένα, όσους είναι γύρω σου και αυτόν τον όμορφο, μαγευτικό πλανήτη που αποκαλούμε γη.

Πέρα από τις βιωματικές ασκήσεις του σεμιναρίου θα μας δοθούν και «εργαλεία» που θα μπορούμε να εφαρμόζουμε στην καθημερινότητα μας.

Εισηγήτρια: Fiona MacDonald Baylis CF
Ημερομηνία: 18 Μαίου 2019 Ώρες: 10πμ – 4μμ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ / ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Δεν χρειάζεται να έχετε παρακολουθήσει κάποιο άλλο σεμινάριο της μεθόδου Access Consiouscness®.
Για την κράτηση θέσης απαιτείται προκαταβολή 30 ευρώ.

Το κόστος συμμετοχής είναι 100 ευρώ. Για όσους καταθέσουν προκαταβολή 30 ευρώ έως 6 Μαίου το κόστος συμμετοχής μειώνεται στα 80 ευρώ.
Επίσης όσοι συμμετέχουν και στα δύο σεμινάρια της Fiona McDonald Baylis θα λάβουν το Liquid Gold Alchemy στην ειδική τιμή των 70 ευρώ.


Access Energetic Facelift®

Εκπαιδευτικό σεμινάριο

Είστε έτοιμοι να αφήσετε όλες τις απόψεις που διατηρείτε για το πως πρέπει να γερνάτε; Είστε έτοιμοι να έχετε καλύτερη σχέση με το σώμα σας;
Είστε έτοιμοι να ανανεώσετε την εμφάνισή σας και να φαίνεστε νεότεροι χωρίς χειρουργικές επεμβάσεις, ενέσεις ή χάπια;

Η Access Energetic Facelift® είναι μια θαυμάσια και εντελώς φυσική μέθοδος αναζωογόνησης του προσώπου. Αντιστρέφει την γήρανση, και έχει ευεργετικά αποτελέσματα σε ολόκληρο το σώμα, όπως υψηλότερα επίπεδα ενέργειας, ευεξία, εσωτερική σταθερότητα και πνευματική διαύγεια.

Δουλεύοντας με την ενέργεια στην οποία έχετε πρόσβαση εσείς και το σώμα σας μέσω του απαλού, χαλαρωτικού αγγίγματος στον λαιμό, το πρόσωπο και το κεφάλι σας, η μέθοδος Access Energetic Facelift® αποκαθιστά, ανανεώνει και αναζωογονεί τα κύτταρα του σώματός σας.
Αν εφαρμοστεί συστηματικά, μετά από μερικές συνεδρίες δημιουργεί εκπληκτικά αποτελέσματα που διαρκούν πολύ καιρό!

Το Access Energetic Facelift® είναι απολύτως ασφαλές και λειτουργεί αρμονικά και με άλλες θεραπείες. Χρησιμοποιεί πάνω από 28 ενέργειες για τη διευκόλυνση γρήγορων αλλαγών που βελτιώνουν τη ζωή και μπορούν να εμφανιστούν με πολλούς τρόπους στο σώμα και να συμβάλουν στην ευεξία σας.

Η εξωτερικής εμφάνισής μας σε ένα μεγάλο ποσοστό είναι μια αντανάκλαση του τι συμβαίνει εσωτερικά, οπότε το σεμινάριο περιλαμβάνει και λεκτική επεξεργασία της Access για να αλλάξετε πραγματικά την άποψή σας σχετικά με τη γήρανση. Μόλις αναγνωρίσετε ότι η άποψή σας δημιουργεί την πραγματικότητά σας και σταματάτε να κρίνετε το σώμα σας, μπορείτε να κάνετε την επιλογή να αλλάξετε.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ Access Energetic Facelift®:
Το σεμινάριο Access Energetic Facelift® διαρκεί 8 ώρες για μία μόνο ημέρα και διεξάγεται στα αγγλικά με ελληνική μετάφραση. Το εγχειρίδιο που θα δοθεί είναι στα Αγγλικά.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΡΙΑ: Fiona MacDonald Bailys CF

Αφού ολοκληρώσετε την εκπαίδευση, είστε πλέον πιστοποιημένος επαγγελματίας Access Facelift Practitioner. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό προσόν για κάθε επαγγελματία ομορφιάς και / ή θεραπευτή μασάζ που επιθυμεί να επεκτείνει το πελατολόγιό του. Η μέθοδος Access Facelift χρησιμοποιείται σε σαλόνια ομορφιάς, σπα, ιδιωτικές συνεδρίες, ιατρεία, κέντρα ευεξίας και κλινικές αντιγήρανσης.

Αν δεν θέλετε να τη χρησιμοποιήσετε για επαγγελματικούς σκοπούς, μπορείτε να την εφαρμόσετε στον εαυτό σας ή με την οικογένειά σας, τους φίλους και τους συναδέλφους σας. Κάθε φορά που εφαρμόζετε οποιεσδήποτε από τις διαδικασίες σώματος της Access σε άλλους, λαμβάνετε και εσείς οι ίδιοι μία.

Το Access Energetic Facelift® είναι εύκολο να το μάθετε, να το εφαρμόσετε και αποτελεί ένα ισχυρό εργαλείο για να φαίνεστε, να νιώθετε και να είστε νεότεροι.

Μερικά από τα αποτελέσματα που απολαμβάνουν οι θεραπευόμενοι με το Energetic Facelift:

  • Νιώθουν πιο αναζωογονημένοι και χαλαροί τόσο στην εμφάνιση όσο και στην συμπεριφορά.
  • Περισσότερη λάμψη και νεότερη εμφάνιση της επιδερμίδας.
  • Μειωμένη εμφάνιση ρυτίδων, γραμμών και οιδημάτων. Πιο ομαλό, καθαρό, και σφιχτό δέρμα.
  • Ανόρθωση σε πιγούνι , φρύδια, λαιμό, μαστούς, γλουτούς και σε όλο το σώμα.
  • Μειωμένες ουλές και σμήγμα.
  • Εξομαλύνει φλεγμονές , κνησμό, και δερματικές παθήσεις. Τα φρύδια επιστρέφουν στο αρχικό τους χρώμα (από γκρι!).
  • Σταματάει τη διαδικασία της αραίωση των μαλλιών μετά από 4 συνεδρίες.
  • Βελτιώνει την όραση σχετικά με τις αποστάσεις.
  • Βελτιώνει την ψυχική και πνευματική λειτουργία

Περισσότερες πληροφορίες για την μέθοδο Access Consciousness θα βρείτε στο www.accessconsciousness.com

Ημερ/νια: 19 Μαίου 2019
Ωρες: 10πμ – 6μμ

Χώρος διεξαγωγής σεμιναρίων: Women for Life, Γρηγ. Ξενοπούλου 10, Πλ. Αγ. Σοφίας, Νέο Ψυχικό

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ / ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Δεν χρειάζεται να έχετε παρακολουθήσει κάποιο άλλο σεμινάριο της μεθόδου Access Consiouscness®.
Για την κράτηση θέσης απαιτείται προκαταβολή 30 ευρώ έως τις 10 Μαίου το αργότερο.
Η τιμή του σεμιναρίου συμπεριλαμβανομένης της πιστοποίησης είναι 210 ευρώ (είναι σύμφωνη με τη διεθνή τιμολογιακή πολιτική της Access Consciousness®)

ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ:
Μαργαρίτα Διαμαντοπούλου
Access Consciousness® Bars Facilitator
τηλ.6972509064 email: margdiamond21@yahoo.gr

Άννα Τριανταφύλλου
Access Consciousness® Bars Facilitator
email: annaroselight@gmail.com

Αναλυτικές Πληροφορίες
50 Shares
Share
Tweet
WhatsApp
Share
Email