Ο master στις ανθρώπινες σχέσεις και ιδανικός ηγέτης | Διήμερο σεμινάριο (workshop) με τον Νικόλα Σμυρνάκη

Ο master στις ανθρώπινες σχέσεις και ιδανικός ηγέτης | Διήμερο σεμινάριο (workshop) με τον Νικόλα Σμυρνάκη

Ο master στις ανθρώπινες σχέσεις και ιδανικός ηγέτης | Διήμερο σεμινάριο (workshop) με τον Νικόλα Σμυρνάκη

Στο σεμινάριο θα έχετε την ευκαιρία μέσα από βιωματικό τρόπο να μάθετε τις στρατηγικές που θα σας επιτρέψουν να δημιουργήσετε υγιείς σχέσεις με τους γύρω σας και να σχεδιάσετε τη ζωή που πάντα επιθυμούσατε.

Ημερομηνία event – Τοποθεσία: 8-9 Ιουνίου 2019, ξενοδοχείο Capsis Astoria, Ηράκλειο Κρήτης
Τηλέφωνα επικοινωνίας: (Ελλάδα) 0030 6948257557 (Κύπρος) 00357 99140329
Email: info@islandofman.me

Η μεγαλύτερη επιτυχία είναι η ευτυχία

Νικόλας Σμυρνάκης

Σύμφωνα με το Harvard, η ευτυχία δεν σχετίζεται με το εισόδημα ή με τις θέσεις εξουσίας αλλά με το κατά πόσο έχουμε υγιείς συντροφικές, οικογενειακές, κοινωνικές, φιλικές σχέσεις.

–Ο Shawn Achor, ερευνητής της ευτυχίας στο Harvard, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι δεν φέρνει η επιτυχία την ευτυχία αλλά ότι η ευτυχία σε προσωπικό επίπεδο οδηγεί στην επιτυχία και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Το πόσο υγιείς σχέσεις έχουμε εξαρτάται από τη σχέση που έχουμε με τον εαυτό μας, την ικανότητά μας να επιλέγουμε τους σωστούς ανθρώπους και την ικανότητά μας να τους επηρεάζουμε θετικά, δηλαδή από: την ηγετική μας υπόσταση.

Για να βρεις τον ιδανικό σύντροφο, συνεργάτη, φίλο πρέπει πρώτα να γίνεις αυτός

Πώς βρίσκεις αυτήν ή αυτόν που ζητάς;

Τι θα κερδίσεις:

Μέσα από το διήμερο σεμινάριο “Ο master στις ανθρώπινες σχέσεις και ιδανικός ηγέτης” θα απαντήσουμε τις πιο συχνές ερωτήσεις πάνω στις ανθρώπινες σχέσεις:

 • Πώς θα βελτιώσω τη σχέση μου με τον σύντροφό μου, την οικογένεια μου, τους φίλους μου, τους συνεργάτες μου, τους ανθρώπους γύρω μου;
 • Πώς μπορώ να αυξήσω τα αποτελέσματά μου σε εργασιακό επίπεδο μέσα από τη βελτίωση των σχέσεων με τους υφισταμένους και προϊσταμένους μου;
 • Πώς θα ελκύσω αξιόλογους ανθρώπους κοντά μου;
 • Πώς θα αναγνωρίσω, θα ελκύσω και θα κρατήσω τον “ιδανικό σύντροφο”, όταν τον γνωρίσω;
 • Να μείνω ή να φύγω από μια σχέση;
 • Πώς μπορώ να γίνω ηγέτης στη ζωή μου και στην εργασία μου ακόμα κι αν δεν κατέχω θέσεις ευθύνης ή εξουσίας;
 • Πώς αυξάνω την ηγετική μου υπόσταση, δηλαδή την θετική μου επίδραση στους άλλους και στον κόσμο.

Απευθύνεται σε:

-Ανθρώπους που επιθυμούν να κατανοήσουν τον εαυτό τους, τους άλλους, κάτι που θα τους οδηγήσει να:

 • δημιουργήσουν νέες παραγωγικές σχέσεις σε προσωπικό, οικογενειακό, επαγγελματικό, κοινωνικό επίπεδο.
 • βελτιώσουν τις υφιστάμενες σχέσεις με τους ανθρώπους γύρω τους.

-Επαγγελματίες που θέλουν να αναπτύξουν την ηγετική τους υπόσταση.

-Ζευγάρια που επιθυμούν να γνωρίσουν πραγματικά ο ένας τον άλλον, βελτιώνοντας έτσι τη σχέση τους και βάζοντας τις βάσεις για μια αριστουργηματική ζωή.

Κλείστε το εισιτήριό σας εδώ

Ημερομηνία event – Τοποθεσία: 8-9 Ιουνίου 2019, ξενοδοχείο Capsis Astoria, Ηράκλειο Κρήτης

Πρόγραμμα σεμιναρίου:
Σάββατο πρωί: 10:00 – 14:00 – απόγευμα: 16:30 – 20:30
Κυριακή πρωί: 10:30 – 14:00 – απόγευμα: 16:30 – 20:30

 • Σε όλους τους συμμετέχοντες παρέχεται το εγχειρίδιο του σεμιναρίου
 • Την Κυριακή οι Diamond και οι VIP ξεκινούν 09:00 για την εκπαίδευση με θέμα: “Χτίζοντας τα θεμέλια για μια ευτυχισμένη οικογένεια”
 • Προνομιακές τιμές για φαγητό και διαμονή τις ημέρες του event για όλους τους συμμετέχοντες στο σεμινάριο. Καλέστε το ξενοδοχείο Astoria για περισσότερες λεπτομέρειες στο τηλέφωνο: 2810 343080 – 2
 • Σε περίπτωση που επιθυμείτε τιμολόγιο κατοχυρώστε τη θέση σας και έπειτα στείλτε μας μήνυμα στο info@islandofman.me με τα στοιχεία της εταιρίας σας.
 • Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης του σεμιναρίου.

-Για μένα αυτά που λέει ο Νικόλας αγγίζουν τα όρια της ποίησης. Είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να σε εμπνεύσει και να σου μεταδώσει πολύ μεγάλη δύναμη.
Γιώργος Κοψιδάς, Ηθοποιός

Το βιβλίο του Νικόλα Σμυρνάκη “Η επιτυχία κρυβόταν στο κομοδίνο μου” συμβάλλει στην βιβλιογραφία της προσωπικής μας ανάπτυξης και βελτίωσης κάτι που είναι προϋπόθεση για να ζήσουμε καλά σε αυτή τη ζωή και να μην μείνουμε με την πίκρα των ανεκπλήρωτων ονείρων.
Δημήτρης Μπουραντάς, καθηγητής Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και συγγραφέας

Ο Νικόλας μας έδωσε ξυπνήματα για έναν άλλο τρόπο σκέψης περί ηγεσίας.
Γιώργος Μοσχοβάκης, Αναπληρωτής Διοικητής Γενικού Νοσοκομείου “Βενιζέλειο”

Δείτε περισσότερα για το βιβλίο του Νικόλα Σμυρνάκη “Να ευτυχήσω για να πετύχω ή να πετύχω για να ευτυχήσω;” εδώ

Ξεκινήσαμε με το Νικόλα συνεδρίες σε μία καμπή της ζωής μου αφού είχα μόλις παντρευτεί και ξεκίναγα πλέον να δημιουργώ το δικό μου σπιτικό. Θέλω να τον ευχαριστήσω που με βοήθησε να χτίσω το σπιτικό μου με γερές και σωστές βάσεις.
Διογένης Βενετόπουλος – Partner Vice President Sales at Variety Cruises (Υacht cruise lines)

Δέκα μήνες πριν βούλιαζα σε μια αυτολύπηση στα όρια της κατάθλιψης. Σήμερα, έχω μια νέα επιτυχημένη επιχείρηση, τη www.happysmallhotels.gr. Προλαβαίνω και τη διευθύνω, απολαμβάνοντας την αγάπη και την ευγνωμοσύνη των πελατών μου που με συστήνουν διαρκώς σε νέους και μεγαλώνοντας ένα κοριτσάκι με πολλή αγάπη και υπομονή, διατηρώντας μια όμορφη οικογένεια, κάτι το οποίο έμοιαζε σχεδόν αδύνατον μέχρι να αποφασίσω να κάνω αυτό που μου πρότεινε ο Νικόλας.
Εύα Θεοφάνους, ιδιοκτήτρια Happy Small Hotels

Γνώρισα τον Νικόλα σε ένα σεμινάριο στο οποίο είδα έναν τότε άγνωστο για εμένα άνθρωπο να μου δείχνει την εξίσωση επιτυχίας. Πώς να καταπολεμήσω την αναβλητικότητα και αυτό που έκανα στον αθλητισμό να συνεχίσω να το κάνω στην οικογένειά μου, στο επάγγελμά μου.
Γιώργος Χειμωνέτος – Ολυμπιονίκης, παγκόσμιος πρωταθλητής

Μπες και εσύ στη λίστα των ατόμων, επαγγελματιών, ζευγαριών που δημιούργησαν τις σχέσεις και τη ζωή που τους αξίζουν.

Κλείσε τη θέση σου στο σεμινάριο.

Γιατί χαλάνε οι σχέσεις των ανθρώπων;

 

Το 80% της επιτυχίας μας αφορά την ψυχολογία και τον τρόπο σκέψης μας και μόνο το 20% την στρατηγική και τις διαδικασίες.

Tony Robbins

Οι πιο επιτυχημένοι οικονομικά λένε ότι ήταν πιο δύσκολο να πιστέψουν ότι μπορεί να τα καταφέρουν παρά να τα καταφέρουν.

Το ποσοστό του εισοδήματος που θα επενδύσετε στον εαυτό σας αντανακλά πόσο αξιολογείτε τον εαυτό σας

Joseph O’ Connor – John Seymour

Ο Νικόλας Σμυρνάκης είναι συγγραφέας, δημιουργός της φιλοσοφίας του Ανθρώπου στο ΝηΣί (IslandofMan Success Philosophy). Σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) και είναι κάτοχος τίτλου MBA (International MBA – ΑΣΟΕΕ). Για σειρά ετών δίδασκε το μάθημα «Στρατηγική και Καινοτομία» σε κολέγιο.

Έργα του κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο. Έχει διακριθεί σε τρεις λογοτεχνικούς διαγωνισμούς (ποίησης, μυθιστορήματος, διηγήματος). Έχει λάβει δύο βραβεία διαδικτύου (e-awards) στις κατηγορίες «Άρθρο 2011» και «Συγγραφικό έργο 2011» (συλλογικό ebook). Έχει υπάρξει ομιλητής στο TEDx, όπου παρουσίασε τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να δημιουργήσουμε την πραγματικότητα που επιθυμούμε.

Τον εμπιστεύονται μεγάλοι ιδιωτικοί και δημόσιοι οργανισμοί που επιθυμούν να αυξήσουν τα αποτελέσματά τους, επιχειρηματίες, καλλιτέχνες, αθλητές, ζευγάρια αλλά και άνθρωποι που επιθυμούν να αναδείξουν τον ηγέτη μέσα τους και να ανακαλύψουν τον ιδανικό τους εαυτό.

Μέσα από δοκιμασμένες στρατηγικές, παρακινεί τους ανθρώπους να βρουν τον σκοπό τους, να δημιουργήσουν το δικό τους προσωπικό όραμα, να αυξήσουν την αυτοπεποίθησή τους, να ξεπεράσουν τους φόβους τους, να νικήσουν τις αρνητικές τους συνήθειες, να βελτιώσουν τις σχέσεις τους, να αναβάλλουν την αναβλητικότητά τους, να πετύχουν τους στόχους τους, να αναδείξουν τον ηγέτη μέσα τους, να οδηγηθούν στην καθολική αλλαγή και ανάπτυξη σε όλες τις πτυχές της ζωής τους.

Με τα σεμινάριά του στην Ελλάδα και στο εξωτερικό έχει διδάξει τις αρχές επιτυχίας σε χιλιάδες ανθρώπους.

Το βιβλίο του Η επιτυχία κρυβόταν στο κομοδίνο μου (εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ) ήταν στην δεκάδα των υποψηφίων για τα βραβεία Public 2017 ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο του βιβλίο Να ευτυχήσω για να πετύχω ή να πετύχω για να ευτυχήσω; (εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ).

Όραμά του είναι να βοηθήσει ανθρώπους σε όλον τον κόσμο να βρουν το όραμά τους και να τους εξοπλίσει με τα μέσα που απαιτούνται για να το πραγματοποιήσουν.


-Όποια σελίδα και αν γυρίσεις στο βιβλίο του Νικόλα “Η επιτυχία κρυβόταν στο κομοδίνο μου” βρίσκεις κάτι σωστό. Είναι κάτι μαγικό. Με προχωράει παραπέρα σαν άνθρωπο και σαν επαγγελματία.
Ηλιάνα Χαραλάμπους, Ιδιοκτήτρια – Marketing Manager εταιρίας Mindy

-Ρωτώντας πώς μπορώ να αυξήσω το εισόδημα μου, βρέθηκα να δεσμεύομαι να κάνω τη πρώτη μου ατομική έκθεση ζωγραφικής, ένα όνειρο 13 χρόνων, που ανέβαλλα λόγο ανασφαλειών και μέσα σε ενάμιση μήνα έκλεισα χώρο, ημερομηνίες και βλέπω το όνειρο μου να παίρνει σάρκα και οστά! Σας ευχαριστώ. Ανυπομονώ για το επόμενο σεμινάριο.
Φρόσω Ανδρέου, Ζωγράφος – Εικαστικός

 


Τηλέφωνα επικοινωνίας: (Ελλάδα) 0030 6948257557 (Κύπρος) 00357 99140329
Email: info@islandofman.me

Νικόλας Σμυρνάκης
Ο Νικόλας Σμυρνάκης είναι συγγραφέας, success coach, δημιουργός της φιλοσοφίας του Ανθρώπου στο ΝηΣί (IslandofMan Success Philosophy). Σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) και είναι κάτοχος τίτλου MBA (International MBA – ΑΣΟΕΕ). Για σειρά ετών δίδασκε το μάθημα «Στρατηγική και Καινοτομία» σε ιδιωτικό κολέγιο. Έργα του κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο. Έχει διακριθεί σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς...
Αναλυτικές Πληροφορίες
6 Shares
Share
Tweet
WhatsApp
Share
Email