Μάθε το Εκκρεμές (Dowsing)

Μάθε το Εκκρεμές (Dowsing)

Το Βασικό σεμινάριο της SRT είναι το πρώτο βήμα στην εκπαίδευση σας στην χρήση του εκκρεμούς και της σύνδεσης με τον Ανώτερο Εαυτό σας. Μέσω της έμπειρης εποπτείας της Ξένιας Ιωαννίδου, δασκάλα των θεραπειών SRT & SpR , θα μάθετε πως να δουλεύεται με το εκκρεμές, να επικοινωνείτε με τον Ανώτερο Εαυτό σας, να ερευνείται και να καθαρίζεται κάποια από τα Ακασικά Αρχεία σας, δηλαδή να κάνετε έρευνα σε προηγούμενες ή άλλες ζωές με άλλα άτομα και φυσικά στους υποσυνείδητους αρνητικούς προγραμματισμούς, φραγμούς και πεποιθήσεις σας.

Το βασικό σεμινάριο καλύπτει το 30% της ύλης της SRT. Οι μαθητές που παρακολούθησαν το σεμινάριο αυτό θα έχουν στην κατοχή τους τις βασικές γνώσεις της μεθόδου και θα μπορούν να δουλέψουν πάνω σε συγκεκριμένα δικά τους θέματα ή ατόμων του πολύ κλειστού κύκλου τους, σαν εξάσκηση. Θεωρούνται μαθητές της μεθόδου και δεν μπορούν να ολοκληρώσουν έναν ολικό καθαρισμό της SRT (αυτό γίνεται μετά την ολοκλήρωση του Ανώτερου σεμιναρίου), ούτε μπορούν να χρεώσουν για τις υπηρεσίες τους.

Εκπαιδευτική Ύλη:

Η εκπαιδευτική ύλη και η ποιότητα του σεμιναρίου είναι ίδια για τα σεμινάρια δια ζώσης ή μέσω διαδικτύου. Θα λάβετε σαν μέρος της ύλης:

Το βιβλίο «Το μονοπάτι της ελευθερίας» στα Ελληνικά
Το εγχειρίδιο του Βασικού σεμιναρίου
Τα διαγράμματα του Βασικού σεμιναρίου

Επίπεδο εκπαίδευσης:

Με την ολοκλήρωση του Βασικού Σεμιναρίου της SRT θα λάβετε το Δίπλωμα της Βασικής Εκπαίδευσης και θα αποκαλείστε «Μαθητής της SRT».

Κόστος: €425.00

Ξένια Ιωαννίδου
Η Ξένια Ιωαννίδου,  Διαπιστευμένη Δασκάλα των SRT & SpR γνώρισε την SRT το Μάρτιο του 2007 και έκτοτε έχει δει τη ζωή της να μετατρέπεται με τρόπους που δεν είχε καν φανταστεί, τόσο πολύ που αισθάνεται ότι η ζωή της χωρίζεται στις «Πριν & Μετά την SRT» εποχές. Έχει ολοκληρώσει όλο τον κύκλο σεμιναρίων των...

Προθεσμία δήλωσης συμμετοχής:

Για σεμινάρια δια ζώσης: Την ΤΡΙΤΗ ΠΡΙΝ το σεμινάριο με προκαταβολή 100€ μέχρι τις 4μμ.

Για σεμινάρια μέσω διαδικτύου: Προπληρώνεται τουλάχιστον 10 ημέρες πριν (για την έγκαιρη αποστολή του έντυπου υλικού σας).

http://www.srt.gr/eshop/basic-srt-greek/

Αναλυτικές Πληροφορίες
Ετικέτες
Θεραπευτική Κλινική Ύπνωση – Level 1 | Astral Aspera
Επερχόμενη
Νοέμβριος 30, 2018
Αθήνα
Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα – Mastering The Properties Of Crystals
Επερχόμενη
Ιανουάριος 16, 2019
Αθήνα
Share
Tweet
WhatsApp
+1
Share
0 Shares